Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Balsuratlım 2 suratma böyle tokat gibi indi acayip kötü oldum inan

benneyaptımkiCanım hayırlısıı olsunn hakkında ilk aydan pes etmek yok lütfen beni gözee all yılmadan 7 ay devam ettim..Olmadıysaa yolaa devammm :teselli:O yuzden dıyorum kan tahlılı ıcın acele etmeyın ınan o sonucu almak ınsanı adetten daha cok yıpratırr.en azından ıdrarda pozıtıfı gorup yaptırmak mantıklı

Ama biliyormusun kan tahlilii yaptırmasaydım hala umutla beklemeye devam edecektim kırmızlıarıda görünce iyice duurra uğrayacaktım. Ama artık günüm geçmeden kan tahlili yaptırayacağım. Allah sana gerçekten sabır vermiş canım. 7 ay dile kolay.

inşaLLAHH RABBİM RAMAZAn ayında yüzünü güldürrürr.Çok dua etttttt olurmuu .Rabbimden isteyelimm :Saruboceq:

Aslında :)dr bana gelmeden klomeni kendi başına kullanabilrisin dediii :)dedim yok almayım benkaydirigubbakcemile3yeter bu kadarrrkaydirigubbakcemile3fazla bilekaydirigubbakcemile3

İnşallah canım allah ramazanda verir. Bu ramazan orucumu açarken en çok buna dua edeceğim.

Bencede ilacı kendi başına içme. Yumurta büyür çatlamaz falan bu kezde kistle uğraşma.

İnşallah canım allah ramazanda verir. Bu ramazan orucumu açarken en çok buna dua edeceğim.

Bencede ilacı kendi başına içme. Yumurta büyür çatlamaz falan bu kezde kistle uğraşma.

kaydirigubbakcemile3Benım dr delüdür azcık :)tedavinin başından beri bana kistin olmuyor senin diyor maşalalhhkaydirigubbakcemile3dr kontrolunde alıcak ılacları bana ala dıyoı ıstersen gelme baan dıyo :roflol:dr da anladı drlaşkaydirigubbakcemile3tıgımı

Valla tam deliymiş :))

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemushADıı MÜZıKKK AÇAlımm ben müziği actım kuduruyorum evde :teytey:

Merhaba arkadaşlar burdaki hepimizin ortak yanı bebek Yüce Rabbim dilerim ki bizleri çok bekletmez .Bende bekliyorum bakalım ne sonuç alıcaz pek umutlu değilim sanki ama tabi bir yanımda acaba olurmu diyor hayırlısı inşallah denicek fazla kelimeler yok.Neden acaba birşeyi çok isteyince olmuyor bazı insanlar habersizce farkında olmadan hamile kalabiliyolar sonrada beklemiyodum hazır değilim kabullenemiyorum gibi şeyler diyorlar sinir olmamak mümkün değil okuyuncaklava:. Ama er geç bizimde bebişlerimiz kucağımızda olacak inşallah....

Allah iyiliğini versin tatlım çok güldürdün bei ,ne müziği kıs açım aç,
midem bulanıyo bişi yiyemiyom hem de açımmmmmmmmmmmm
hepinizi yerim vallakötükedihüso

canım bu mide bulantıların hamile olduğunu öğrendikten sonra mı başladı..yoksa daha öncede var mıydı..yani hamile olduğunu öğrenmeden önce degamyoncuiremsu

kızlar yarın adetimin 3,günü tahlil yaptıracam ayrıca doktor eşiminde tahlilini istedi inşallah herşey iyi çıkar
İnşallahh esşinin ve senin tahlillerin güzell çıkarr:Saruboceq:
Aminn aminnn inşakllahhhhh:Saruboceq:
Canım yemeye çalışsana ..çubuk kreker falan yiyormusun..Doktora söyledınmı bulantıları ilaç verebilir sana:asigim:Olsun miğden bulansada keyfini çıkarmaya bakkkkkzemuszemus

Nilsu kaçıncı klomen ayında hamile kaldın hemen oldumu?

Şimdi buna göre istatistik çıkarıyorum herhalde :))

Kimselerrr yookkk yaa terkedilmiss topikk olduu.Listedeee bulunanlar nerdesinizzz:)))

Balsurat dr belirtilerimi söyleyince geç rahme düşmüş oalbilir dedi. O yüzden regl 3 gün geçerse gene yapacak testi. Sence böyle bir şey ihtimali varmı? Yada çok karşılaşılan bir durummu?

Takipte 3 günde bir dr a gidiyorum. Her ay en aznından 4 gün falan kontrole gidiyorum. Sevk alıp işten hastaneye gidiyorum. Böyle uzun sürerse iyice göze batarım ben valla. Sırf bunun için hemen hamile kalmalıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…