Arkadaşlar mrb. ben 10 gün önce çatlama iğnesi vuruldum.Vurulduktan 5 gün sonra kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik var.Ve bügün dayanamayıp test taptırdım:sonuç 3.80 biliyorum negatif ama. Aslında çatlama iğnesiden sonra pozitif çıkar diyolar hamilelik olsada olamasa da.Morelim çok bozuk aslında adetime 10 gün var, sizce değerde bi değişiklik olurmu?Lütfen arkadaşlar ceveplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekürler.
Öncelikle çok teşekkür ederimmm.Ayyyyyy inşallah belkide öyle olur benım ilk gebeliğimde de geç döllenme olmuştu ama ozaman klomen kullanmamıştım ve de iğne vurulmamıştım.Gerçekten değeri sonrada yükselen var mı?
:teselli: canımmm yaaa nebilimmm bide ben normalde çok sabırsızım benim eşimde çok sabırsız.Ama ne bilim yine de umudum var gibi boşuna bilmem ama. Bu geç döllenme durumu oluyo benim ilki öye 1 hafta önce yaptırmıştım negatif(hem de 0) tam 1 hafta sonra kanda bile çıktı ve beklenen adetimi 15 gün geçmişti.İnşallah Allah dualarımızı kabul eder bi mucizede bize gönderir. Bide ben şuan çalışmıyorum bütün gün hep aklımda. Senin şimdi adetine kaç gün kaldı?
Ayyy canımmm yaaa seni okadar iii anlıyorum kii bende bugün aynıyım.Eşimin gözümün içine bakınca bile gölerim doluyor. Belki seninkide geç döllenme olmuştur. İnşallah canım hamile değilsek hemen adet olalım. Bide be artık nette çok araştımıcam stresimi çok artırdı sürekli aklıma geliyo yok öyle de oluyomuş ,sondada cıkıyomuş doktor bana dedi benden çok şey biyosun gerek yok rahat ol filan:uhm: Peki sen nekadardır bebişdüşünüyosun.
arkadaşlar günaydın....hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?