Kızlar klomeni boşa içmişim eşimin sperm sayısı 20 milyon olması gerekirken ilkinde 2 milyon ikincisinde 12 milyon çıktı doktor direk tüp bebek dedi bende acaba aşılama denemesi gerekmiyormu diye düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.İstanbul da bildiğiniz iyi bir tüp bebek merkezi var mı acaba?aşılamadan sonra tüp bebek deneniyor diye biliyorum hadi tüp bebekte tutmazsa sonra aşılamada olmaz hiçbişeyde aklım karışıkkafamçokkarıştı
Kızlar klomeni boşa içmişim eşimin sperm sayısı 20 milyon olması gerekirken ilkinde 2 milyon ikincisinde 12 milyon çıktı doktor direk tüp bebek dedi bende acaba aşılama denemesi gerekmiyormu diye düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.ıstanbul da bildiğiniz iyi bir tüp bebek merkezi var mı acaba?aşılamadan sonra tüp bebek deneniyor diye biliyorum hadi tüp bebekte tutmazsa sonra aşılamada olmaz hiçbişeyde aklım karışıkkafamçokkarıştı
yeni dr bulduğumu söylemiştim kızlar.Bugün dr a gittim.Dr eski sonuçlarımı inceledi bana direk senin bebeğinin olması zor dedi.Bir anda başımdan kaynar su döküldü.Zaten öncesinde de moralim başka nedenlerden dolayı bozuktu.Ağlamamak için kendimi zor tuttum.Adet olduğum için üstten baktı.sıkışık olmadığın için yumurtaların görünmüyor dedi.25 ağst için başka bir test verdi.Şu an çok kararsızım aynı dr a devam etmelimiyim.Bana bebeğinin olmamasının birçok nedeni olabilir onlara bakalım rahim filmi falan...bunlar mantıklı ama bana direk bebeğin zor olur demesi ve daha önce bir arkadaşın ultrasonu tam sonuç vermiyor falan demesi beni düşündürüyor...sizce ne yapmalıyım?
yeni dr bulduğumu söylemiştim kızlar.Bugün dr a gittim.Dr eski sonuçlarımı inceledi bana direk senin bebeğinin olması zor dedi.Bir anda başımdan kaynar su döküldü.Zaten öncesinde de moralim başka nedenlerden dolayı bozuktu.Ağlamamak için kendimi zor tuttum.Adet olduğum için üstten baktı.sıkışık olmadığın için yumurtaların görünmüyor dedi.25 ağst için başka bir test verdi.Şu an çok kararsızım aynı dr a devam etmelimiyim.Bana bebeğinin olmamasının birçok nedeni olabilir onlara bakalım rahim filmi falan...bunlar mantıklı ama bana direk bebeğin zor olur demesi ve daha önce bir arkadaşın ultrasonu tam sonuç vermiyor falan demesi beni düşündürüyor...sizce ne yapmalıyım?
ipek bence doktorunu değiştirrrr.
Bu ne biçim konuşmadırrr bebeğinn olması zor demek
Neden zor olur diyee sormadınmıı??
Sebeb neymiş peki açıklama yapsaymış sinir etmesin insanııılmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?