arkadaşlar listede adi olmayan ve olmasini isteyen varsa tarih belirtsin hemen ekleyeyim biliyorum bu aralar biraz boşladim sizi ama ders çalişiyom malummmmm kendinize ii bakain buralar çoooookkkk sicakkkk
genelde birçok dr rahim filmi cekildigi ay korunmayı oneriyor.
sayet filmden once usg ile bakılırsa ve o ay gelismeye baslayan yumurtan henuz yoksa ki bu adetin kacıncı gunu olduguna baglı ctesi kcıncı ugunun ? o zaman o ay korunmana greek olmuyor
ben 9. gun cektirdim. 8, gun aksam dr a gittim baktı yumurta henuz yok cektirip korunmadan yine devam calısmaya dedi.
sanırım klomene baslamanla rahim filmi aynı gun. bu durumda yumurtan yokken cektirmis olcan o yuzden sorun olmaz muhtemelen ama ne gerek varki bu ay kendi haline bıraksaydınız .
beyaz melek aslında dogru dedikleri rahim filmi cekildigi ay hamile kalan çok oluyor bende okudum bunu çokca yerde. ama hap alınca yumurtalar daha erken gelismeye baslyor cektirdigin gun son hapını içmis olcaksın etkileri baslar ve yumurta olusur ne bilim dr daha iyi bilir ama benim aklım takılırdı yani insan korkuyor rontgen sonuçta.
slm kizlarrrrrr
pazar günü çatlatma iğnemi yaptirttim..çalişmalara başladik..hakkimda hayirlisi neyse onu diliyorum artik...
slm kizlarrrrrr
pazar günü çatlatma iğnemi yaptirttim..çalişmalara başladik..hakkimda hayirlisi neyse onu diliyorum artik...
bu arada klomenmi kullandın sende canım.. kaçıncı gününde vurdular iğneni??çok soru sordum ama..
bu arada klomenmi kullandın sende canım.. kaçıncı gününde vurdular iğneni??çok soru sordum ama..
canım ben 5.günü başladım 5 gün günde 1 adet kullandım..11. günde gittim kontrole 14mm di yumurtam...2 gün daha kullan dedi kullandım gittim hala 14 mm de kalmıştı..3 gün daha kullan dedi ve sonrasında pazar günü iğneni yaptırt dedi..şuan büyüyüp büyümediklerini bile bilmiyorum bidaha çağırmadı oyüzden ümitlenemiyorum..ya büyümediyse yine diyorum ve dr.uma kızıyorum....
ilişki için nezaman birliktelik önerdi sana?...bana iğnenin ertesi günü başlayıp birer gün arayla 3 kere dedi..ama ben bu sefer öyle yapmadım...pazartesi akşam tam iğneden 24 saat sonra yaptım bide 38. saatte yaptık...yani bu sabah oluyor...yarın akşam yapacağım sonrasında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?