Selam kizlar bende geçen ay gonaphane kullandim ama olmadi bişeyi anlamadim doktor bana sadece ilaç verdi çatlatma iğnesi yada kontrole çağirmadi
adet olursan 3.günü gel tekrar bakalim dedi anlamadim size iğnede verilmiş
şimdi adet oldum 3.günü tekar gidicem bakalim ne diyecek
canım pekı pkodan nasıl kurtuldun?ılac mı kullandın?bana da doktorum pko ya megıllısın dedı..:1shok:canım demekki senin yumurtan kendiliğinden çatlayabiliyor ki doktor iğne vermemiş. ben ilk defa başladım bugün,dr salı günü gel dedi,bana iğne vurup vurmicanı bilmiyorum.gerçi benimki sizden farklı, polikistik overım vardı benim,kurtuldum. allah hastalara şifa ve bizlere de bebeklerimizi versin insallah :)
arkadaslar ben iki gun erken adet oldum. bu ay ilk kez klomen kullanmıstım ve 9. gun yumurtam 27 mm idi hemen catlatma ignesi oldum . ve yumurtam normalden birkaç gun erken igne ile catlatılmıs oldu herzaman benim 15-16. gunler catlar çunku. dolayısıyla bugun adet oldum listeden silebilirsiniz
yeni tarihim 19 eylul
canım pekı pkodan nasıl kurtuldun?ılac mı kullandın?bana da doktorum pko ya megıllısın dedı..:1shok:
günaydın arkadaşlar, kaydirigubbakcemile2
ben dün akşam saat 19'da çatlatma iğnemi vuruldum,
doktorum cumartesi sabah saat 7'de ilişki önerdi,
iki tane yumurtam varmış, ama ne büyüklükte olduğunu sormayı unuttum heyecandan,
yalnız bana iki iğneyi karıştırıp vurdu doktorum, pregnyl 5.000'lik
iki iğnenin karışması ve dozlarının yüksek olması canımı sıktı biraz, acaba çatlayacak mı? ve iki yumurta normal mi? :1no2:
Kızlar tekrar merhaba birşey sormak istiyorum bu çatlama iğnelerinin fiyatı ne kadar ? beni bilgilendirirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?