Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bebegıne kaybetmıs olmana cok uzuldum.ınsallah bıran once yenıden hamıs kalırsın canım..:Saruboceq:
ılac mevzusuna gelınce,bende gecen ay catlatma ıgnesı olmadım cunku kontrole gıttıgımde yumurtların boyu cok kucuktu.o yuzden doktorum kendı halıne bıraktırdı.pekı muayene gıttıgınde kacıncı gunundu?boylarını kesın olcmustur hıc bırsey soylemedı mı?
endıselenecek pek bırsey yok canım ıgne vurulmadan da yumurta catlayabılıyor.
benım ılk kullandıgımda da yumurta guzel gelısmıstı ıgne felan vurunmadım..
bu ılaclarla hamıle kalanlar tabıkı var canım..hihoyyytınsallah bızde bıran once hamıs kalırız..:CüvCüv:

Son düzenleme:

canım bak burdada karşılaştık seninle benim adetime 4 gün kaldı ama kafama takmadım buay bakalım neler olucak ama ümitli degilim senin yumoşlar gayet güzel büyümüşler şansın yüksek olur bence herşeyin hayırlısı a.s

"Purple"]canım bebegıne kaybetmıs olmana cok uzuldum.ınsallah bıran once yenıden hamıs kalırsın canım..:Saruboceq:
ılac mevzusuna gelınce,bende gecen ay catlatma ıgnesı olmadım cunku kontrole gıttıgımde yumurtların boyu cok kucuktu.o yuzden doktorum kendı halıne bıraktırdı.pekı muayene gıttıgınde kacıncı gunundu?boylarını kesın olcmustur hıc bırsey soylemedı mı?
endıselenecek pek bırsey yok canım ıgne vurulmadan da yumurta catlayabılıyor.
benım ılk kullandıgımda da yumurta guzel gelısmıstı ıgne felan vurunmadım..
bu ılaclarla hamıle kalanlar tabıkı var canım..hihoyyytınsallah bızde bıran once hamıs kalırız..:

teşekkür ederim canım. umarım kimse böyle şeyler yaşamaz.
aslında kafama takılan en önemli şeyde o. Dr. klomeni verdi ama yumurta boyuna bakmak için tekrar çağırmadı. sadece bi takvim verdi. ve böle 3-4 ay deneyelim olmazsa iğneli sisteme geçeriz dedi. (hani şu kasıklara yapılan iğne). daha önce tam bi aşılama olmuştu. şimdi yumurta oluşup oluşmadığını bile bilmeden....:1no2: kafam çok karıştı ve bu biraz tuhaf geldi.

of sudecim ya cidden çok zor bir grup içinde kalmısın tum arkadasların hamile ve sanırım hepsi senin bebek yapmaya calıstıgını biliyorlardır ve senin yanında konusmaktan cekinirler e onların sua n varı yogu hamilelik olur sende insalah en yakın zamanda kalınca anlayacaksın erkeklerin askerlik kadınların hamilelik dogum hikayeleri bitmez hele hamile iken baska sey dusunemez insan surekli etrafındakılerle kendi hamileligini kilosunu bebegin olculerini vs konusmak kıyaslamak ister. onlarda kendince haklı sende. zor geçeçk bu bir yil senin için insalah o arada sende kalırsın arkadaslarınla birlikte bebek buyutursunuz çok keyifli oluyor benim bu sekilde birkaç arkadasım vardı.

catsgod selam,

bebegini umarım çok buyukken kaybetmedin ne kadar onunla birlikte olursan o kadar zor olsa gerek çunku ayrılmak.
insalah biran once tekrar hamile kalırsın.

dr takibi yapmadan klomen vs turu ilaclar yurtdısından yazan arkadaslarda rastlıyoruz. ama tr de hiç duymamıstım. kontrollu kullanılması greken ilaclar bunlar kist vs olusursa onla ugrasmak daha zor. ama belki hormonların çok duzgun dr ona guvenip verdi kendi catlar asırı buyumez fala ndiyemi dusunduu bilmiyorumki :

evet canım burdada karşılaştık seniinle. a.s.valla bende umutlanmak istemiorum. çünkü olmayınca çokçok çok üzülüorumsenağlama.umarım rabbim emeklerimi boşa çıkarmaz.:Saruboceq:inşallah seninde bir an önce sağlıklı hayırlı bir evladın olur.:Saruboceq:tüm isteyenlere inşallah....:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bayadır bir takip etmiyordum moral bozukluğundan ötürü.umarım herkes iyidir.
ben 1 ay gonaphene kullandırmıştı.bu ilaçlar benim sevgili çikolata kistimi azdırırmış meğersem.bir de yeni 5 cm lik bir kist tespit etti dr.bunun yeni bir çikolata kisti mi yoksa gonaphene kisti mi olduğunu önümüzdeki ay anlayacağız.yine d.kontrol hapı kullanıyorum.eğer küçülürlerse bir ay daha kullnabiliri.ya da doğal ilaçsız yumurta takibi yapabiliriz dedi.yada gene gonaphene veririz 3 ay kistler büyürse büyür,ameliyatla alırız,ondan sonra 6 ay bekleriz doğal yollarla çocuk için o da olmazsa tüp bebek dedi yeni dr um.durumlar benden böyle.
bu arada netten araştırdım hayıtın tablet formu var.adı agnucaston.eczanede satılıyor.gonaphene etkisi yaratıyormuş.yan etkisi de yok yazmışlar.netten kullananların yazdıklarını okudum.ben bunu dr uma gittiğimde soracağım.ama eylülün başında gideceğim.bakalım ne diyecek.

hepinize sevgiler

20.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????
?

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2EYLÜL
ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EYLÜL
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL???
SULTANIM83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::??????
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS???????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS???????????????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

slm kızlar. benimde yumurtlama sorunum var ve drum bana da gonaphene verdi. sabah 1 akşam 1. ama bi arkdaşıma doktor direk sabah 2 akşam 2 başlatmış. ben de öyle içsem ne olur? bilgisi olan lütfen beni aydılatsın ??*

beni de listeye ekler misiniz. adet tarihim 18 eylül. insallah listemiz önümüzdeki aya pespembiş olur kızlarrr. allah karnımızı boş bırakmasın sağlıklı bebelerimiz olsun :)

Benide ekleyin bende bu ay ilk defa gonaphene kullanicam ADET TARİHİM 01.09.2008 ADETİMİN 5.GÜNÜ KULLANMAYA BAŞLAYACAM

Son düzenleme:
melankoli -yiğido aramıza hoş geldiniz kızlar inşallah bu ay ikinizde hamiş olursunuz olmassada üzülmeyin bizimle bol bol sohpet edersiniz kızlar ben 3 ay ilaç kullandınm buay kafadan izinliyim hiç aklıma bile getirmedim ama adet tarihim yaklaştıkça sanki heycanlanıyorum yine olmıycak eminim çünki çalışmalr çok azdı burada güzel dostluklar kuracaksınız kızlar a.s.

teşekkür ederim aranızda olmak çok güzel.ben zaten mart sonundan itibaren BU AY DA UMUDUMUZ DEVAM EDİYOR bölümündeydim ama kist çıktı başıma,sonra kurtuldum şimdi de sizinleyim:) :dance: pınar ben bu arada. hepinize merhabaa.s.

kızlar bende buay klomen kullandım doktorum verdi asılama igenesi yaptı bide büyük gün 8 agustos nasip bakalım büyük bir heyecanla bekliyoruz dualrımız kabul olur inş. sevgiyle kalın...

semacım ben adet olduğumu yazmıştım ama farkedilmedi demek.listeden adımı silin yeni adet tarihimi bilmiyorum.geçen ay 10 dedim ama 5inde oldum artık bende bilmiyom n ezaman olacağımı.bu arada iğne tedavisine geçtik biz.herşey yolunda şuan.inş.rabbim yüzümüzü güldürür.dualarınızı esirgemeyin kızlar.

günaydın kızlar adatime 2 gün kaldı ben kendimi adet olucam düşüncesinden alamıyorum nedense .herkese bol bebişli günler

herkese gunaydın
yeni gelen arkadaslar h osgeldiniz

basak adet gunlerimzi aynı idi sanırım ben bu sabah test yaptım yinede tek cizgi tabi
hiç umudum yok nedense
bu ay ilk kez kulandım klomen 1 tane 27 mm lik dev yumurtam olmustu pek umutlu değilim o yuzden buyuk olmasıda çokiyi değilmis bakalım
ve isin kotusu ben yarın aksam marmarise tatile gidiyorum ctesi ilk oraya gitimi gun adet bekliycem tabi ondan evel siddetli bas agrımı bekliycem

GÜNAYDIN HERKESE :lepi:
benimde bugün itibariyle kaldı 5 günüm hihoyyyt
başlarda gergin değildim ama günler azaldıkça geriliyorum
kan testi yaptırmamak için zor tutuyorum kendimii kaydirigubbakcemile3
bu ay diğer aylara göre daha sabırlı gördüm kendimi CADIARZU
hayırlısı bakalım

hadi hayırlısı cnm, insallah bebiş haberini alırsın :) sonra da darısı bizlerekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…