canım bebegıne kaybetmıs olmana cok uzuldum.ınsallah bıran once yenıden hamıs kalırsın canım..:Saruboceq:merabalar kıslar
yeni katılıyorum aranısa
daha önce kasım anneleri kısmını takip ediyordum. ama bebeğimi kaybedince artık oradakileri okumak beni çok üzüyo
bu arada ben bişey sormak istiyorum. kaybettiğim bebeğim kendiliğinden olmuştu. ama şu var klomen kullanıp aşılama olduktan sonra tumadı ve dr.umun dediğine göre ilaç etkisi bikaç ay devam ettiği için kendiliğinde olmuştu.
şimdi başka bi dr. um var ve tekrar klomen verdi. ancak diğer seferde yumurta boyu hesaplanıp çatlatma iğneside yapılmıştı. şimdi ise hiç öle bişeyden bahsetmeden ilaç kullanıp kendi haline bırakmamı söledi. çok uzattım kusura bakmayın ama bu şekilde klomen kullanıp sonuç alanınız varsa beni çok rahatlatmış olursunuz,
şimdiden çok teşekkür ediyorum umarım hepimiz hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz
canım ben adetin 5. günü başladım 5 gün sabah akşam kullandım sonra 12. gün çağırdı beni yumurtalarım 3 den fazlaymış ve 18 cm 17 cm arası değişiomuş 2 gün daha bekle sonra iğneni yaptır dedi. pazr sabahı iğnemi yaptırdım. pazartesi akşamı tam 36 saat sonra ilişki dedi sonra peşi sıra 3 gün üst üste dedi sonraki günlerde 1 er gün arayal önerdi. yani iğnemi 14. gün oldum.hakkımızda hayırlısı olsun canımm... sen umudunu yitime rabbim istedikten sonra herşey olur...
kizlar ya etrafimda arkadaşlarim sanki inadina hamile kaliyolar..çok zor oluyor benim için ya....hergün bi hamile haberi..
1.si çok yakin arkadaşim canim benim 9 yaşinda bi kizi var...ikinciyi yapmak için kocasini zor ikana ettik...ilk ay misafirleri vardi..bi adetinin ertesinde bide adetine yakin zamanda yapmişlar..hiç beklemiyodu hamile kaldi 2 aylik şuan...
2. Si yine bi arkadaşim onunda 9 yaşinda bir kizi var..ikinci için çalişmaya erken başladi nasilsa hemen olmaz diye 2. Denemede hamile kaldi 3 aylik şuan..
3. Sü bugün öğrendim yine samimi bi arkadaşim 6 yaşinda bir oğlu vardi..ve 5 sene sonra hamile kalbilmişti oğluna...2. Yi eşi istemiyodu bigün kocasini baştan çikartti ve kazayla yaptirtti...sonuçta bi geceden hamile kaldi adeti 5 gün geçti pazar günü test yapti iki belirgin çizgi...
4. Arkadaşimda evliliğini 6. Ayinda hamile kaldi..şimdi 40 i yeni çikmiş bi oğlu oldu....
Hepsi en yakin arkadaşlarim..bi ben kaldim..ne şans ya....artik tamammen tedaviden ümidimi kestim..herşey yüce rabbimin istemesiyle...onlar için çok seviniyorum ama çokta buruk hissediyorum kendimi..şuan muhabbetlerimiz artik onlarin hamilelik dönemleri...benim için çok zor oluyor...
Rabbim sen büyüksün isteyen herkese sağlikli hayirli evlatlar nasib et..kimsenin kucağini boş birakma...
canım bak burdada karşılaştık seninle benim adetime 4 gün kaldı ama kafama takmadım buay bakalım neler olucak ama ümitli degilim senin yumoşlar gayet güzel büyümüşler şansın yüksek olur bence herşeyin hayırlısı a.s
melankoli -yiğido aramıza hoş geldiniz kızlar inşallah bu ay ikinizde hamiş olursunuz olmassada üzülmeyin bizimle bol bol sohpet edersiniz kızlar ben 3 ay ilaç kullandınm buay kafadan izinliyim hiç aklıma bile getirmedim ama adet tarihim yaklaştıkça sanki heycanlanıyorum yine olmıycak eminim çünki çalışmalr çok azdı burada güzel dostluklar kuracaksınız kızlar a.s.
GÜNAYDIN HERKESE :lepi:
benimde bugün itibariyle kaldı 5 günüm hihoyyyt
başlarda gergin değildim ama günler azaldıkça geriliyorum
kan testi yaptırmamak için zor tutuyorum kendimii kaydirigubbakcemile3
bu ay diğer aylara göre daha sabırlı gördüm kendimi CADIARZU
hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?