hiç olurmu öyle şey ya...klomeni 6 ay kullan gel....çok yanliş bi yöntem...dr. Kontrolünde olmadiktan sonra hiçbi anlami yokki bunun...ayrica kist yapma etkisi var bu ilacin..mutlaka her ay bakilmali...bak bana ilk ayda kist yapti bu ilaç mecburi doğum kontrol hapi kullandirtti 1 ay geçsin diye....adetin 25 gün geçtiyse hiç durma canim git doktora..bundan daha iyi bi nedenmi var gitmek için....en azindan bi sorun yoksa adet sökücü verir yani...sakin ihmal etme..dr.unlada konuş tekrardan bu konuyu canim
merhaba kıslar.nasılsınız bakalım?
benım bugun sag kasıkta agrım var acaba yumurtam mı catlamak uzere gercı bugun henuz 9.gun..
bu gunlerde pek ıyı degılım.benden kucuk olan eltım dogum yaptı.cok etkılendım..senağlama
kayınvalıdem oyle abartarak bebekten bahsedıyorkı,cok moralım bozuluyor...senağlamasenağlama
haklısın canımcım ama elımde olmadan etkılendım ıste.bırde eltı olunca daha cok etkılenıyor ınsan.kayınvalıdem konusurken ıyı dıleklerde bıle bulunmuyor yanı ınsan en azından ınsalllah bıran once senınde olur felan der..canım torun baldan tatlıdır biliyosun eminim seni kıskandırmak için değildir.. farkında olsa sölemezdi diye düşünüyorm hemde ne üzel bak sen doğurana kadar bebek sevebilirsin yakınında var.... hem sen doğurduğunda başak bebek olmaz hiç böle şeyler düşünüp moralini bozma emii.
bak benim burda hiç komşum yok hatta üni deki arkadaşalrımdan başka arkadaşımda yok öle küçük bebeği olan hiç yok annemler ist da ben burda yakınım eşimin yakınıda yok anlayacağın tekim eşimden başka bi de onun arkadaşlarından başka kimse yok......
herşeyi kafana takıp da sorun etme emi cicim haat bizim hayat çok kısa hep ii şeyler düşün mutlu olmaya çalış stres yok ok???????elbet bizimde olacak hemde çok kıymetli olacakkkkkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?