Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

nrmnsa canım belirtilerin neler?

canım 5-6 gündür bir yorgunluk geldi bana...karnım cok cabuk acıkıyor sanki midem kazınıyor...baska gece uykusuzluğu ve sıkıntı...bacaklarım ve ayağımın altında yanma...sabahları bel ağrısı...vb..ama bunlar psikolojik mi yoksa adet mi olucam bilemiyorum...eşim sende daha önce böyle belirtiler yoktu hamilesin diyo ama ben inanamıyorum....her ay negatif sonuca alıştığım için belkide...:sinifsinif:

canım relax ol nevar bunda.:kedi: ağrıları unut sadece o ana konsatrie ol.kaydirigubbakcemile5
nerde hareket orda bereket unutma kaydirigubbakcemile3delikafadulden

inşallah hamılesındr yaa.suphelene herkes hamıle cıkar ınsalla.sen p.tesı beklıcen ben daha 10 gun beklıcem sen sanslısın.ay haberını beklıcemhihoyyyt:Saruboceq::Saruboceq:

canım inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız canab-ı Mevlam sesimizi duyar...:Saruboceq:

inşallah adet olmazsın canım.unut o gelen lekeleri at kafandan bebeğim gelecek de ona odaklan ay adet olucam,ay geldi gelecek diye bekleme.bırak herşeyi oluruna rahat ol.
bazı yumurta çatlama sırasında akıntıyla birlikte pempemsi lekelerde gelebiliyormuş yada bebiş yerleşirken olabiliyormuş.seninkide ikisinden biridir inşallah.kaydirigubbakcemile5

canım yeni ayın hayırlı olsun inşallah şansın yaver gider.
o belirtiler içtiğimiz klomen,gonaphene v.b.ilaçlar yüzünden oluyor,onlar yapıyor bütün bunları.ben hayatım boyunca ne göğüs şişmesi ne acıması,ne kasık sancıları hiç yaşamadım.ama hapları kullanmaya başladım başlayı aklına ne gelirse yaşadım.hayırlısı.gelecekse güzel günler ,çekilen çile neye değer.opuyorumnanaktan

canım inşallah yerleşme kanamasıdır.bebiş yoldadır inşaaalllaaahhhhhh.:Saruboceq:

bu belirtiler klomen pregnylden olabilir mi seninde yazdığın gibi gülcan....benimde aklıma gelmiyor değil...

Büyük zatlar, bir kimse dua ettiği zaman 7 kere "Yâ Vehhâb" dese o kimsenin duasını Allah teala kabul eder, demişlerdir. (ALINTIDIR)

canım cümlemize inşallah...bu belirtiler klomen vb.den olabilir peki benim 3.ayım klomende daha önceki aylarda kullandığımda böyle olmamıştı ama...

canım doktorun söylediğine göre bu hapın etkisi diğer aylardada sürüyomuş.bizde her ay içmeye devam ettiğimiz için etkisi dahada yoğun oluyor.ilk ay bende fark edemedim böyle şeyleri ama diğer aylar fazlasıyla yaşadım.mesela bu ay kullandın önümüzdeki iki ay kullanmasan vile o hormon takviyesi vücudda devam ediyormuş.

canım sen kac aydır kullanıyosun klomeni..

bu belirtiler klomen pregnylden olabilir mi seninde yazdığın gibi gülcan....benimde aklıma gelmiyor değil...

tabiki onların etkisi canım.çünkü birebir hormon ilaçları bunlar.hele çatlatma iğnesi vurulduğum aylarda daha yoğun belirtiler yaşadım.kasımlarımda felak sancı,bacak ağrıları,göğüslerime dokunamıyordum bile.

GÜlcan canım geldİm naber İyİmİsİn...

hoşgeldiiin.iyiyim bugün nedense çok relaxım.iyiyim yani.regl olmam lazımdı ama gelen giden yok.inşallah gelemezde.ama çok rahatım bende anlamadım heralde gelirsede çok üzülmicem kendimi 6 aylık tedaviye odakladım heralde ondan bilemiyorum.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…