Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ya hasreti niye öyle diyorsun canım.
hepimiz aynı yerden geldik aynı yere gidiyoruz - bu aradaki sorunlarımız bile aynı.
çalışmıyor olabilirsin,bu dönemde tek maaş cok zor valla.
ama kendini neden düşük olarak niteledin ki???
önemli olan insan olmak değilmi??

canım ben internetten bebek avatar ı diye arattım, bulduğum resimlerden birini bilg.da masaüstüne kaydet.
sonra yukarıda kullanıcı profiline girip, avatar değiştir diyorsun.
sana kadettiğin dosya için gözat diye bir buton cıkarıyor,ona basıp masaüstündeki dosyayı gösteriyorsun

hasreti bu arada mesajın üstündeki bordo renkli kısımda sağ taraftaki terazi varya ona basarsan kişilere puan veriyorsun
benmkine basabilirsin mesela:)))
ama sonra belli bir süre başkalarına da dağtman lazım puan

bende onun benzerini not defterine tutmuştum gecen sene(çalışma tarihleri bile vardı)
ama sonra gecikmiş adetin üzerine hamile kalıp dış gebelik geçirince, liste yapmaktan vazgectim
yapınca hiç işe yaramadı
bu kadar üzerine düşmemeye karar verdim

amaaannn neyse bulamadım bosver.ya ben ılk okul mezunuyum ondan dusuk dedım ınsanlık acından degıl acık ılk ogretm bıtırdım.sımdı lıseye yazılcamacık lıse okucam ben sana ozel smsj attm sekelaelaelaelaelae

bana puan verenlerden allah razı olsun en yenı benım heralde en az puan bende ılk haftam kız lar ben bole kotu oldum ama banada puan yagdırnda yetıseyım sıze sonra bebısıme nasıl gostercem bu sayfayımafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…