bana puan vermişsin canım.sen kaç yıllık evlisin?
yaşında küçükmüş:))
ben 28 im
3yıl olacak önümüzdeki ay
slm kızlar bende sizinle aynı durumdayım ben 3 defa klomen kullandım çatlatıcı iğne yaptırdım bir faydası olmadı en son iğne tedavisine geçtik yumurta geliştirici iğne kullandım oda etki etmedi 2 senelik evliyim 1.5 senedirde tedavi görüyorum bu ay ara verdik dinlenmek için yazıları sürekli kontrol edip rahatlıyorum ve artık bende aranıza katılmak istedim sonunda zafer bizim olucak inşallah:hooray:
cok zormus gercekten evlenınce hemen kalırım dıye dusunuyodum bu hayatı anlamıyırum mıllet korunurken hamıle kalıyı buda yetmıyo bıde ıkızlerı oluyo cok uzuluyorum etrafımda cocuklu kımseyı goremye tahammulum kalmadı bazen gelıyolar bana kızlar
kızlar herkese günaydın,a.s.
dünde dediğim gibi ben bu ay fosssssss çıktım.:kedi:sanırım geliyo benim kırmızılar,daha doğrusu gelmeye başladı.allah ya sabır.klava: klava: klava:
canım hayırlısı Allahtan...Üzme kendini yerimseniben
Pembepamugum bak kafayıı sallıyorumkii klomenden anca silkelenirim Muhahahahaha:roflol:
bir burukluk oldu ama çokta üzülmedim önceki aylar gibi.kendimi 6 aylık tedaviye odakladım.olmazsa rahim filmi filan çekilecek,buarada kocişde dopinglere devam edecek.hareketliliği artırmak için.allah büyüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?