Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ya aslında bende hemen çekilsin istiyorumda acele etme diyo doktor bu tedavine devam et sen dedi eşimdede hareketsizlik çıkınca bende vazgeçtim film çektirmekten.eşimde bende birazdaha devam edelimde bakalım neolcak.

ya aslında bende hemen çekilsin istiyorumda acele etme diyo doktor bu tedavine devam et sen dedi eşimdede hareketsizlik çıkınca bende vazgeçtim film çektirmekten.eşimde bende birazdaha devam edelimde bakalım neolcak.

canim bence rahim filmini vakit gecirmeden cektir cunku yapisiklik ve tikaniklik varsa film sayesinde acilabiliyor yarari oluyor kesinlikle

kizlar birsey sormak istiyorum sanirim profile puan vermek gerekiyormus ben bilmiyordum yeni ogrendm baana anlatirmisiniz nasil verecegim bu puanlari cunku ben hic kimseye vermedim bilmedigim icin sadece topice girip msj yazip cikiyorum ((

kizlar profilden itibar puani falan verliyormus ben bilmiyorum nasil verilyor bana ogretirmisiniz ben topice girip sadece msj yaziyorum cikiyoum ((kimseye puan falan vermedim

kizlar profilden itibar puani falan verliyormus ben bilmiyorum nasil verilyor bana ogretirmisiniz ben topice girip sadece msj yaziyorum cikiyoum ((kimseye puan falan vermedim

canım okuduğun sayfada kişilerin arasında bordo renkli kalın bir ayraç yani çizgi var orda sağ tarafta kötü içerik filan yazıyor onun yan tarafında terazi şeklinde bir resim var...puan vermek istediğin kişinin terazi resmine tıklıyorsun sonra kişinin görüşüne olumlu ya da olumsuz yorum yapıp istediğin şeyi yazarak puan vermiş oluyorsun...puan verdiğini bir tek o kişi görüyor sen göremiyorsun...ben sana şimdi göndercem kullanıcı panelini tıklayınca benim yazımı göreceksin...

canım ben sana sanırım daha önce puan vermişim o nedenle şimdi kabul etmiyor ama sen deneme yapabilirsin bana ve diğer arkdaşlara puan ver biz de yapıp yapamadığına bakalım.

valla bu topik insanda bağımlılık yapıyor girmeden duramıyorum eşim mutfakta meyve hazırlıyor ben topikteki yazıları okuyorum süper yaaaaa:umursamaz:

Merhaba arkadaşlar belirtilerime dayanarak vede dayanamayarak bu sabah test yaptım sonuç negatif.... üzülmedim desem yalan olur ama önceki aylar gibi çokta etkilemedi beni doktora tel açtım 1 hafta daha bekliyelim adet oluncada 2 veya 3 gün gelirsin dedi bakalım neler bekliyor daha beni yaaaaaa kısmet herşey nedenirki artık....

Son düzenleme:

canım bence idrara hiç güvenme.....ben cok okudum sende okumusundur baska topiclerde...adetine 1 gün kala hatta predictorle idrar testi yapıp negatif cıkan ertesi gün de kanda hamile olduğunu öğrenen o kadar cok kişi var ki....seni ümitlendirmiş gibi olmayımda....benimle senin günlerimiz aynı biliyosun:teselli:bence idrar testine takılma...ben yarın gidip kan testi yaptırıcam...bu belirsizlik yiyip bitiriyor cünkü beni..:1shok:herhalde hamileysem adetime 6 gün kala cıkar diye düsünüyorum...

canım sen inşallah hamilesindir ama ben gerçekten hiç zannetmiyorum ne zaman test yapsam doğru çıktı önemsemiyorum artık.. sağol moral desteğin için arkadaşım sana bol şans inşallah..

canım sen inşallah hamilesindir ama ben gerçekten hiç zannetmiyorum ne zaman test yapsam doğru çıktı önemsemiyorum artık.. sağol moral desteğin için arkadaşık sana bol şans inşallah..

canım bende geecen hafta 2 tane test yaptım hatta bir tanesi forteldi...negatif cıktı...haaa bende ümitlenmiyorum pozitiftir diye belki psikolojiktir ama kanda baktırıyım eğer negatifse rahatlarım pozitifse zaten malum sürpriz olur...ama hiç değilse bu belirsizlik bekleme kurtulurum...

bakalım canım yarın göreceğiz
bu arada catlatmadan sonra 36.saatte çalışma veriyor galiba dr.
sen iğneyi ne zaman olmuştun
bir de iğneyi kaca aldın canım
belki dr benden de ister

ben ovıtrelle vuruldum koldan 11 agst dr rapor cıkardı esım beledıyede memur.beles aldım .ama ovıtrelle 80 galıba ve gıdınce hemen bulamıyosun dr sor sımdıden ara bıraz bekletıyolar bazen:dance:

kızlar ya regli oldumya çok karnım ağrıyo offf bugünde canım sıkılıyo.hiçbişey yapasım gelmiyor.:umursamaz::umursamaz:
Geçmiş olsun canım,regl ağrısı olunca insanın bişey yapası gelmiyor gerçekten.Birazda beklentimiz boşa çıkınca moral bozukluğu oluyor tabi haliyle..Uzan ,dinlen, uyu kendine gelirsin hem..opuyorumnanaktan

ceydammm
Merhaba arkadaşlar dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım dr olmazsan 5. gün gel dedi acaba kendim idrar testi yapsam bugün belli olur mu?
Kişiye göre değişiyor canım bu idrar testinin çıkıp çıkmaması..1 gün erken aslında,çıkmayabilirde.Kan testi yaptır, öğrenmiş olursun,belirsizlikten kurtulursun..

kızlar sıze bı soru ben 11 agst ta ıgne oldum hala kasıklarıma kramp gırıyo ve hafıf şişlik var sızce neden
bebişim tutunmuşmudur sıczee
bılgısı olan nedendır acapppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben ovıtrelle vuruldum koldan 11 agst dr rapor cıkardı esım beledıyede memur.beles aldım .ama ovıtrelle 80 galıba ve gıdınce hemen bulamıyosun dr sor sımdıden ara bıraz bekletıyolar bazen:dance:

bugun gittim dr
bugun benim 10.günüm ve yumos 17mm olmuş
ama benim dış gebelik geçiriddğim taraftaki yumoş büyümüş.
inşallah yollar açıktır da gelir bebişim..

yarın pregnyl iğne vurduracağım 10000 lik.
bakalım kısmet

bu arkadaşlar bu iğnedeki 10000 değeri neymiş biliyormusunuz??
hcg:))
yani hamileliği kanda veya idrarda tespit ettiren madde:))
hatta ilacın içeriğini de okudum ama burada demicem:))
sanırım bu yüzden iğneden sonra yapılan idrar testlerinde pozitif sonuc olabiliyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…