canım o burukluğun ne olduğunu cok iyi anlıyorum..:teselli:Canım benzetmek gibi olmasın da benimde ilk ay olmayınca dr.um.. rahim filmi cekelim bakalım dedi....ve sonucta 2side tıkalı cıktı...ama sonucta acıldı Allahıma sükür...sende 6 ay diyosun ama bence o kadar geçe bırakma rahim filmini...gerçi dr.un daha iyi bilir ama..kaydirigubbakcemile5
ya aslında bende hemen çekilsin istiyorumda acele etme diyo doktor bu tedavine devam et sen dedi eşimdede hareketsizlik çıkınca bende vazgeçtim film çektirmekten.eşimde bende birazdaha devam edelimde bakalım neolcak.
kizlar profilden itibar puani falan verliyormus ben bilmiyorum nasil verilyor bana ogretirmisiniz ben topice girip sadece msj yaziyorum cikiyoum((kimseye puan falan vermedim
kizlar profilden itibar puani falan verliyormus ben bilmiyorum nasil verilyor bana ogretirmisiniz ben topice girip sadece msj yaziyorum cikiyoum((kimseye puan falan vermedim
canim bence rahim filmini vakit gecirmeden cektir cunku yapisiklik ve tikaniklik varsa film sayesinde acilabiliyor yarari oluyor kesinlikle
Merhaba arkadaşlar belirtilerime dayanarak vede dayanamayarak bu sabah test yaptım sonuç negatif.... üzülmedim desem yalan olur ama önceki aylar gibi çokta etkilemedi beni doktora tel açtım 1 hafta daha bekliyelim adet oluncada 2 veya 3 gün gelirsin dedi bakalım neler bekliyor daha beni yaaaaaa kısmet herşey nedenirki artık....
canım bence idrara hiç güvenme.....ben cok okudum sende okumusundur baska topiclerde...adetine 1 gün kala hatta predictorle idrar testi yapıp negatif cıkan ertesi gün de kanda hamile olduğunu öğrenen o kadar cok kişi var ki....seni ümitlendirmiş gibi olmayımda....benimle senin günlerimiz aynı biliyosun:teselli:bence idrar testine takılma...ben yarın gidip kan testi yaptırıcam...bu belirsizlik yiyip bitiriyor cünkü beni..:1shok:herhalde hamileysem adetime 6 gün kala cıkar diye düsünüyorum...
canım sen inşallah hamilesindir ama ben gerçekten hiç zannetmiyorum ne zaman test yapsam doğru çıktı önemsemiyorum artık.. sağol moral desteğin için arkadaşık sana bol şans inşallah..
bakalım canım yarın göreceğiz
bu arada catlatmadan sonra 36.saatte çalışma veriyor galiba dr.
sen iğneyi ne zaman olmuştun
bir de iğneyi kaca aldın canım
belki dr benden de ister
Geçmiş olsun canım,regl ağrısı olunca insanın bişey yapası gelmiyor gerçekten.Birazda beklentimiz boşa çıkınca moral bozukluğu oluyor tabi haliyle..Uzan ,dinlen, uyu kendine gelirsin hem..opuyorumnanaktankızlar ya regli oldumya çok karnım ağrıyo offf bugünde canım sıkılıyo.hiçbişey yapasım gelmiyor.:umursamaz::umursamaz:
Kişiye göre değişiyor canım bu idrar testinin çıkıp çıkmaması..1 gün erken aslında,çıkmayabilirde.Kan testi yaptır, öğrenmiş olursun,belirsizlikten kurtulursun..ceydammm
Merhaba arkadaşlar dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım dr olmazsan 5. gün gel dedi acaba kendim idrar testi yapsam bugün belli olur mu?
ben ovıtrelle vuruldum koldan 11 agst dr rapor cıkardı esım beledıyede memur.beles aldım .ama ovıtrelle 80 galıba ve gıdınce hemen bulamıyosun dr sor sımdıden ara bıraz bekletıyolar bazen:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?