canım hepinize dua ediyorum zaten inanın inş.hepinizin en kısa zamanda olur bebişleri allahım inş.verir kafanıza takmayın olurmu rahat olun bi gün mutlaka gelicek sizlerde benim için dua edin lütfen herşey yolunda gitsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:TEBRİKLEEEERRRR....Darısı hepimizin başına, dualarını eksik etme Ezgicim...:sm_cool:
İnşallahh kan tahlilindeee yükse çıkarda çift sevinç yaşarsın inşallahh.Ne güzell bu mübarek aylarda rabbim yüzünü güldürdüü.:sm_cool::sm_cool:
canım tebrik ederim inşallah sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin Rabbim darısı başımıza.:ecrin_bebek:hepinize çoook teşekkür ederim kızlar öncelikle bende pcos var iki aydır tedavi görüyodum klomenle yumurtalarım gelişiyodu ve ardından çatlatma iğnesi oluyodum bu ayda aynı işlemler yapıldı yani klomen sayesinde hamileyim
belirtiler psikolojikte olabiliyor geçen ay o kadar çok inandımki hamile olduğuma nerdeyse bütün belirtiler vardı özellikle karnımda ağrı vardı ama peşinden adet oldum
bu ay fazla kafama takmadım hiç moralimi bozmadım belirti bile aramadım özellikle karında olan ağrı hamilelik belirtisi ama bu ağrıyı yumurtlama dönemindeki ağrıyla karıştırmamak lazım yani yumurta çatlaması sırasındada aynı acıyı duyabiliyosun benim bahsettiğim ağrı ancak adet gününde yada geçince ortaya çıkıyo gaz şeklinde karnım ağrıyo ve geriliyodu oturup kalkarken acıyodu daha sonra adet günüm geçtikten bi kaç gün sonra akıntım olmaya başladı ve acayip bi şekilde yemek yiyodum doymuyodum bi türlü sonrada teste yapınca pozitif çıktı testi adet günüm geçtikten 9 gün sonra yaptım
yani benim hamileliğim klomen sayesinde oldu 3 yumoş oluşmuştu ve peşindende çatlatma iğnesi vuruldum inşallah hepinizin güzel haberlerini alıcaz ben inanıyorum sadece biraz sabır ve kafaya takmamak lazım
canım tebrik ederim inşallah sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin Rabbim darısı başımıza.:ecrin_bebek:
teşekkür ederim canım amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inş.isteyen herkese verir
ben burdayııım klomenle ilgili biras araştırma yapıyordum bu başlığa takıldım ben klomen kullandım bu ay sonuç ne olucak merak ediyorum aslında daha öncede kullandım ama bu ay daha umutluyum olmazsa sonrasında aşılama bu konuda bilginiz varmı aşılama nasıl yapılıyo beni biras ürkütüyorda fisfisfis
balım zaten 2 gün sonra 19 ağustos bizim evlilik yıl dönümümüzdü bize en güzel hediye oldu eşime o gün söyliyim dedim ama dayanamadım hemen söyledimkaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafaduldenAAA ne güzell benimde 20 ağustos evlilik yıldönümüm senin kaçıncı yıl doldu benim 4 kaydirigubbakcemile3
canım benimde ilk gittiğimde 1 yumurta büyümüş 3 tane daha vardı ama onlar hiç gelişmemişti o 1 yumurtada anca 15 mm di1 hafta sonra tekrar gittim ve hepsi büyüdü 20mm oldular yani tam gününde büyümedi daha sonradan büyüdüler seninkilerde büyür merak etme
çatlatma iğneside 18 19 mm olduktan sonra vuruluyo
Bu topicte isteyen istediğine cevap veriyo bazen ortada kalakalıyosun işine gelen yazıyo gelmeyen tenezül bile etmiyo sonra görmedim havaları felan bir daha yorum yapmayacağım gülcan gülcan beni listeden silermisin lüften....
merhaba kızlar ve sonunda tatil bitti geldik işimizin başına keşke hiç bitmeseydi ben yokken hamişler oluşmuş listede inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebişleri benimde cumratesi günü usg kontrolüm vardı bu sefer 2 yumurta oluşmuş biri 3,0 cm diğeri 1,5cm doktor iğneye gerek yok kendisinin çatlamasını bekleyeceğiz eğer iğne yaparsak kist oluşabilir dedi bende beklemedeyim şu an allah bu mübarek ayda hayırlısını verir inşallah
canım benimde 3.yılım doldu 19 ağustos 2006 evlenme tarihimizkaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafaduldenAAA ne güzell benimde 20 ağustos evlilik yıldönümüm senin kaçıncı yıl doldu benim 4 kaydirigubbakcemile3
gülcan canım benim çooook teşekkür ederim sana çok düşüncelisin ne güzel bi resimŞeniz
EZGİ BU SENİN İÇİN...
İnşallah canım yaa, yani 4-5 günü bulabilir benimkilerde anladığım kadarı ile büyümesi
ben 7 ağustosda regl oldum 3. günü başladım hapa . Doktor çok güzel dedi yumlar gelişimi güzel dedi yarın bakalım ne diyecek?benim soldakilerde büyümüş ama sağdaki dahada büyümüş dedi, acaba olursa ikiz olurmu ne dersin? sennkile ne kadar zaman sonra 155 mm den 20 mm e çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?