18 ağustos benim 19 ağustos ezginin 20 ağustos balsuratın evlenme yıldönümleri var mı başka ağutosta olan
arkadaşlar yıldönümleriniz kutlu olsun.nice mutlu,sağlıklı ve bebişli yıllara....:içelim:
:roflol:
sğol arkadaım ezgi bu sene en güzel evlenme yıldönümü hediyesini verdi eşine darısı hepimizin başına:Saruboceq:
18 ağustos benim 19 ağustos ezginin 20 ağustos balsuratın evlenme yıldönümleri var mı başka ağutosta olan
kaydirigubbakcemile3gulcan kendimi listeden çıkartmıştım ama klomen kullanmasamda yinede yazz hadii bakalım benide durayım öyle kenar köşede biryerdekaydirigubbakcemile39 Eylül adetttt
gülcan biraz önce reglim başladı niye böyle erken geldi anlamadım eylüle benide yazarmısın lütfen..
eminmisin canım ya.daha vardı senin adetine.tam adet gibimi.panik yapma sakın belki bebiş yerleşiyodur kızz.kaydirigubbakcemile5
sağol canım seninki de şimdidn kutlu olsun benim 18 ağustos 2007 3'e giriyorum hayırlısıyla senin ne kadar oldu
aaa benimde 19 ağustosata az kaldı tesadüfe bak:1shok:
adetının basladıgı gunu yaz arkım uzulme lutfen bırdahakı aya devam calısmalara moral bozmak yok opuyorumnanaktankızlar ben biraz önce adet oldum( ben şimdi pembe akıntının geldiği tarih olan 14 ağustosu mu adet tarihi olarak alıcam yoksa kanamanın olduğu bugünü yani 17 ağustosu mu adet tarihi kabul edicem böyle olmuyordu normalde...kafam karıştı yardım eder misiniz lütfen...
uzulme canım vaktı gelınce bebegı sana gelecektır emınım:teselli:Kızlar benim aşılama tutmadı(
tbrkler ezgı hayırlı olsun cok sevındımalkisalkisalkiszemuszemusbalım geldim hemde güzel haberlerle sabah test yaptım ve çift çizgi çıktı o kadar sevindimki içime doğmuştu zaten belirtilerde vardı sonrada hastaneye gittim bide orda test yapıldı ordada pozitif çıktı iki gün sonrada kendi kadın doğum dr.uma gidicem hamileyim yani hepinize çooooookkkkkkkk teşekkür ederim canım arkadaşlarım benim inş.en yakın zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi alırız hepinizi seviyorumŞeniza.s.:1hug:
gülcan biraz önce reglim başladı niye böyle erken geldi anlamadım eylüle benide yazarmısın lütfen..
balım geldim hemde güzel haberlerle sabah test yaptım ve çift çizgi çıktı o kadar sevindimki içime doğmuştu zaten belirtilerde vardı sonrada hastaneye gittim bide orda test yapıldı ordada pozitif çıktı iki gün sonrada kendi kadın doğum dr.uma gidicem hamileyim yani hepinize çooooookkkkkkkk teşekkür ederim canım arkadaşlarım benim inş.en yakın zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi alırız hepinizi seviyorumŞeniza.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?