Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

alminas oyle kotu şeyler getirme aklına ya.
enfeksiyondan o kadar ateş olurmukki??

ya cansam sanada garip geldi dimi?
ya daha erken olsa dru arardım valla ama gec oldu artık
benim dr da ciddi aynen cok soramıyorum da
artık gitmeden soracaklarımı kağıda yazıyorum:)))

hayır canım benım adet duzensızlıgım yok 25.gun bılemedın 26.gun mutlaka olurdum ama gecıkmıs olmak ıcın yınede 32 gun falan beklemek gerek benım henuz gecıkmıs degıl yanı beklıyorum bakalım

kızlar sızın durumunuz cok zor sız bu dr lara para verıyorsunuz ve tam hızmet almalısınız paranızın karsılıgı olarak bu dr ların vazıfesı cekınmeyın sorun cevap vermek zorunda benım dr um cok yakın arkadasım o nedenle cok rahatım ve cok guvenıyorum eger yınede kendı dr larınıza sormayacagınız bırsey olursa soyleyın bana ben kendı druma sorup ogrenıp sıze bılgı verırımkaydirigubbakcemile5

civciv81 ben temmuz 19 da adet oldum ama genelde en az 5-6 gün atar ileri ben 21-22 si gibi bekliyordum ama erken geldi canı öyle istemiş demek ki bide arkadaşlar genelde hep iğne geciktiriyo diyolar dı oooooo biz düşünürsek daha fazla kafayı tırlatırız valla bırakalım dağınık kalsın. Sizlerle konuşunca açıldım biraz iyiki varsınız yaw hihoyyyt

canım benim dr.umda iğneden sonraki 2 gün demişti...Ben çarşamba öğlen vurulmustum,o gün ilişki yok perşembe ve cuma günü demişti.....zaten yumurtlamanın genelde olduğu saatler 24.saatle 36.saat arasıymış....DR.um bana öyle demişti...

kesınlıkle rahat olmak lazım

Kızlarrrrrrr ... ıyi gecelerrrr bişi sorcam çok acil cvppppp . az önce test yaptım iki çizgi bariz bi şekilde çıktııı .. Adetim normaldede gecikirr ama sankı az da olsa hissetmıstım .. ya bu sonuc guvenılırmııdırrrrrrr lütfen yazarmısınızzz çok heyecanlıyımm doktorumunda telı kapalı sizle paylasmak ıstedımmm... çok acil lütfen uyuyamamm ben bu gece napmam lazım kan tahlılı olur mu bu saatteeeeeee, test eskı falan deıl ve bu saatte yaptımmmm ne diyorsunuzzz

alminas sordunan adam cevap veriyo da bi çekingenlik yaratıyor yinede anlatıyor aslında ama sormazsan söylemiyo şu şu şu diyo böyle yapıcaksın diyo tamam başladık burayada şimdi değiştirmek istemiyorum herkez çok metediyor

ne demek cansam, burdayız tabi.
valla umutla beklemek insanı biraz yoruyor, sonra adet olunca da can sıkıntısı
ama en azında adet oluyorsunuz ya
ben klomenden önceki 6 ayda 2defa adet gördüm oda ilaçla
en azından siz düzgün şekilde heray umut taşıyorsunuz.
bende o yüzden bu aralar cok sardım bu muhabbete ilk ayım ilaç ve iğne kullandığım
o yüzden de panikim, aman kaçırmıyım diye.

Valla canım test bariz hamilesin diyor hayırlı olsun günün geciktimi?

hayırlı olsun hamilesin opuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey:

alminascım bende soruyrum yavas yavas
ama bazen cahile yatmaki ve cok irdelememek istiyorum
dış gebelik gecirirken cok sordum soruları hem dr a hem kendime
cevap bulamadm
oyüzden cok yüzeysel yaklaşmaya calışıyorum
(pek yapamasamda:) )

simgecim bugun kacıncı günün canım
adetin gecmişmiydi
hadi inşallah hamişsindir

bu ay iğne vurulmuşmuydun sen???

Kızlar nerdesiniz sizde bişeyler söyleyin arkadaş hamile bence........... Yarın git kan testi yaptır en garanti ama HAMıLESıNNNNNNNNNN....

bence kesınlıkle hamılesın kac gun gectı adetınden yarın sabah hemen kan testı yaptır:lepi:

yaa en son işte temmuzun 2 sinde adet oldumm , ama benım hep gecıkır zaten de hiçç bööle çift çizgii görmemiştimm çok tuhaf oldum yaa elim ayagım tıtrıyoo yemekler bıraz kokuyordu bırde gögüsler hassastıı . birazda yumurtalık kısımlarında hafıf agrılar cok arada. o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…