kızlar dün dra gittim çok ağrım oldu o yüzden ben yumurtamın çatladığını düşünüyordum dr imkansız bir şey dedi ve odaya girdik muayne ederken çok garip bir şey oldu yumurtam kendiliğinden gelişmiş çatlamış yumurtlamış ve rahim duvarıda ona karşılık vermiş büyük ihtimalle hamile olabilirsin dedi 28 ağusta adet olmazsam test yapıcam inşallah olmam inşallah hamileyimdir bu arada gulcangulcan benide ekler misin llisteye bu ay hiç bir ilaç kullanmadım
kızlar dün dra gittim çok ağrım oldu o yüzden ben yumurtamın çatladığını düşünüyordum dr imkansız bir şey dedi ve odaya girdik muayne ederken çok garip bir şey oldu yumurtam kendiliğinden gelişmiş çatlamış yumurtlamış ve rahim duvarıda ona karşılık vermiş büyük ihtimalle hamile olabilirsin dedi 28 ağusta adet olmazsam test yapıcam inşallah olmam inşallah hamileyimdir bu arada gulcangulcan benide ekler misin llisteye bu ay hiç bir ilaç kullanmadım
nrmnsa canım çokk sağolasınn güzel dileklerin içinnopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm mıllet
herkesin ramazanı mübarek olsun arkadaşlar...bu hayırlı mübarek günlerde ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul eder rabbim inşallah...bebek hasreti çekenlere de gönlündekini nasip eder inşallah....
selaaammm canım naber?ŞenizŞeniz
adet olanlara üzülmeyin diyorum.yola devam arkadaşlar.
nbr gulcan nasılsın
kızlar bir şey soracağım
klomenin yan etkileri geçici değil mi özellikle gözle ilgil olanı merak ediyorum. görmeyle ilgili biraz bulanıklık yaşıyorum geçecek diye düşünüyorum. siz de de böyle şeyler oldu mu ve daha sonra geçti mi acaba cevap verirseniz sevinirim
ıyıyım canım sendenopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?