iyiyim canım ben de...bugün eşim için sahura kalktım ama ben niyetli değilim adetim bugün bitmek üzere yarına inşallah tutmayı düşünüyorum...
benımde esım oruclu yazık adamcagızım bana ezıyet olmasın dıye sahura da kalkmadı yıyıp yattı benımde adetımın 2.gunu bende oruclu degılım bıtınce tutacagım allahın ıznıyle
eczacı bana ilacı alırken demiştiki,
Klomen kullanırken tuzu biraz kesmelisin.
sende dene belki yan etki yapmaz.
slm kızlar herkesin ramazanı mübarek olsun
Mrb kızlar ben geldim bu haftada ufak bir tal yaptık ve deniz sezonunu ramazanla brlikte kapattık :) Herkesin ramazanı mübark olsun. İnşallah bu yüce ayda hepimizizn duaları kabul olur.
Bugün iğnem yapıldı. Hiç yumuta yoktu başta. Bugün 11. gün iğnem yapıldı. 3 tane 20 mm yumurta olmuş. Arkadan gelen 16-17 mm yumurtalarda varmış. Dr çok fazla yumurtan var ağrın vermı diye srdu hatta. İnşallah bu kadar yumurtaya iyi bir haber alırım.
Bu arada benim yumurtalar erken çatlayacakya bu ay ben normal gündemi regl olacağım yoksa biraz erkenmi. Beklediğim tarih çünkü iğnennin 21. gününe denk geliyor
arkadaşlar bir şey soracağım yumurtaların olgunlaştığı ve ya çatladığı günlerde akıntı da belirgin bir artış oldumu sizlerde benim dün yani klomen bittikten 3 gün sonra birden bire yoğun bir akıntı oldu merak ettim vevap verirseniz sevinirim
zeyhatımm canımm sanada hayırlı ramazanlarr:Saruboceq:Yumoşlarınaa maşallahh inşallahh bu mübarekkk aydaa çifterliii tutar bellimi olurr.çok dua et ve stressiz sıkı çalışhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytMrb kızlar ben geldim bu haftada ufak bir tal yaptık ve deniz sezonunu ramazanla brlikte kapattık :) Herkesin ramazanı mübark olsun. İnşallah bu yüce ayda hepimizizn duaları kabul olur.
Bugün iğnem yapıldı. Hiç yumuta yoktu başta. Bugün 11. gün iğnem yapıldı. 3 tane 20 mm yumurta olmuş. Arkadan gelen 16-17 mm yumurtalarda varmış. Dr çok fazla yumurtan var ağrın vermı diye srdu hatta. İnşallah bu kadar yumurtaya iyi bir haber alırım.
Bu arada benim yumurtalar erken çatlayacakya bu ay ben normal gündemi regl olacağım yoksa biraz erkenmi. Beklediğim tarih çünkü iğnennin 21. gününe denk geliyor
hihoyyythihoyyytsağolaısnn zeyhatımm güzell dileklerin için teşekkürlerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBalsurat evlilik yıldönümün kutlu olsun. İnşallah eşinle uzun sağlıklı mutlu bir ömür geçirisin tabi bebişlerlede :))
hihoyyythihoyyytNe güzelll SU aramızda 1 gün varrr :)ikimizinde kaderii aynı yazılmışşş inşallahh daha fazla bekletmez rabbimmm.Rabbim inşallahh bu yılında sanada hayırlı evlatlar veriri :Saruboceq:balsurat arkadaşım seni uzun süredir takip ediyordum bende senin gibi aylardır klomen pregnyl uğraşıp durdum. ve ne ilginçki bugün farkettim evlilik yıldönümümüz bir gün arayla. senin dünmüş benim bugün. bana tuhaf geldi o yüzden yazdım. Rabbim inşallah bu yılınızda sağlıklı hayırlı bebek sahibi olmanızı nasip etsin.
cerotomm gelmişşş çok özledim seniii dinazorumm benimmmm..güzell dleklerin için allah razıı olsunnnopuyorumnanaktanKızlarrr Hayırlı Ramazanlar herkese..
Balımm, balsuratımm canımm bu arada evlilik yıldönümünü kutluyorumm,nice mutlu yıllara eşinle ve İnşallah bebişinleee:))
günaydın kızlar ben bu topikte yeniyim bende bu ay klomen kullandım iki tane yumurtam varmış biri 20 diğeri 22 mm ama doktor çatlama iğnesi vermedi sordum ben aşılama da veriyorum dedi sizleri okuyunca hep iğne olmuşsunuz merak ettim acaba her klomen kullanışında iğne veriliyormu doktor neden vermedi acaba bana :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?