Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mrb arkadaşlar benim eşimde klomen tedavisine başladı eşi klomen kullanıpta hamiş kalan varmı duydunuzmu bizim sperm sayımız iyi sadece hareket az

gülcan bende heveslendim şimdi ama korkuyorum da..biliyosun salı günkü kan testi negatif cıkmıstı ya benim ondan....:çok üzgünüm:

canım ben senin yerinde olsam çoktan bkmıştım listede yeal hemen bak geç döllenme olabilir tatlım hadi bak sonucunu paylaş ve kendini de bizi de mutlu et opuyorumnanaktan

öncelikle hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun duanı bizlerden esirgeme allah kucağına almayı da nasip etsin

gülcan bende heveslendim şimdi ama korkuyorum da..biliyosun salı günkü kan testi negatif cıkmıstı ya benim ondan....:çok üzgünüm:

geçen salıdan pazartesiye kadar 1 hafta geçmiş oluyor.oluşmuşsa eğer gebelik kandada yükselmeye başlamıştır bence.baktır derim ama sen bilirisin tabi.en azından yoksa bile söktürücü alırsın yeni tedavine başlarsın canım.

canım ben senin yerinde olsam çoktan bkmıştım listede yeal hemen bak geç döllenme olabilir tatlım hadi bak sonucunu paylaş ve kendini de bizi de mutlu et opuyorumnanaktan

canım daha bir gün geçti ve artık nagatif sonuc almaktanda bıktığım için test yapmıcam....cünkü kaç gündür bel ve karın ağrımda var adet olucakmısım gibi.....ama ayın 29una kadar olmazsam hemen kan testi yaptırıcam yani haftaya c.tesi..:teselli:

mrb arkadaşlar benim eşimde klomen tedavisine başladı eşi klomen kullanıpta hamiş kalan varmı duydunuzmu bizim sperm sayımız iyi sadece hareket az

arkadaşım çok duydum eşide klomen kulllanan ama sonuç ne oldu ondan bir bilgim yok.bende eşime iç diyorum ama içmiyor.illa doktor vercekmiş.

hadi hayırlısı bir an önce belli olur inşallah kızlar bu topik çok uğurlu benim umutlarım yeidn yeşermeye basşladı çocuk fikrinden bile vazgeçmiştim neredeyse ama bu tpik beni umutlandırdı hihoyyythihoyyythihoyyyt

hoşgeldin aramıza maşallah yumurtaların çok güzel büyümüş umarım çok güzel sonuçlar alırsın saatini kaçırma ilişkilerini düzenli yap bebeğini kucağına al

hayatım allahtan umut kesilirmi hiç.sen elinden geleni yapcaksın gerisini allaha bırakcaksın.sakın umudunu yitirme.bak neler neler oluyor.bende bazen yeter artık diyiyorum ama yine devam ediyorum.inşallah bizim bebişlerimizde gelecek..

Eğer bu kadar yumurtayada bu ayda fos çıkarsa artık kendimi atarım boğaz köprüsünden :)) Bu ramazan en çok kendime ve bebek isteyebn tm arkadaşalıma dua edeceğim.

saçmalama kız sen bu azimle var ya üçüz bile doğurursun canım yumurtaların harika bu ay içimden bir ses çok hamile çıkacak diyor balsurat sen ben ve topikteki tüm kızlar hamile olur inşallah bu mübarek ayda :Saruboceq:

:Saruboceq: Bellimi olur belkide bu ay duaların kabul olucakkk belkide hayırlısı senin için bu aydırr:Saruboceq:tutucak ınsallhh :)))))

Benmi muhahaha benim 2 taraflı yumoşlarım büyüdü her zamanki gibi dr kontrolum bugundu ve hissettigim gibi usg de cıkardı bu ayda en az 2 tane buyudu dıye tahmın edıyorum ama hiç çalışmadık.çalışmakta istemiyorum zatenkaydirigubbakcemile3

:dance::dance:alkisalkisalkisBebeğim sagolasınnn paylaştıgın içinnn bu topikteee listemizz çoğalıyorrrdelikafaduldenTekrarrr tebrikk ediyorum senii:hooray:

ayy kızlar ben bugün çok acıktım ya.dün acıkmamıştım.off zamanda geçmek bilmiyor..

Ben her zamanki gibi hiç acıkmadım acıkma duyumu kaybettim sanırım bu klomenler yüzünden-tatlicadiarzu-aksine yemek görünce öğğ oluyorum-tatlicadiarzu-keşke acıksamm bendekaydirigubbakcemile3

:hooray:Bu arada listemizzz 80 kişiii olmuşşşşşş:hooray:

balım sağol canm.. 80. kişi ben oldum :CüvCüv: :teytey:

inşallah hep orda kalırım... ilk 3 ayı bi atlatsam.. kesemi büyümüş olarak ve içindeki bebişimi de kalbi pıt pıtlarken görebilsem :) inş. o günlerde gelicek.. :Saruboceq: kızlarr dualarım tüm isteyenler için.. rabbim bu mübarek ayda tüm bebek isteyenlerin dualarını kabul etsin .. benim d bebeğimi iyice tutundursun bana :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…