Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar beim bugün kasıklarım çok ağrıyo ve adetimden sonraki 19. gün bugün sizce yurmurtlamamı yoksa klomenin yan etkisi olabilirmi
hekese günaydın a.s.
herkese gunaydın ben bugun klomene 2.kez baslıyorum kaar verdım yenıden deneyecegım
özelden aldım mesajını avartarını görünce nickini değiştirdiğini tahmin ettim canım nasılsın neler yapıyorsun gelen yok dimi yaaaa belki de hamilesindir:sm_cool:
Selam kızlar merhaba nasılsınız....
selam,iyi diyelim iyi olsun.
GÜlcancım merhaba naber...bu ay klomene baŞladık bakalım hayırlısı cuma gÜnÜ İĞne mİ vuruldum canım Şİmdİ ÇalıŞma zamanı beklİyoruz...bu ay 3 tane yumurtam oluŞmuŞ tatlım...bİrİ 22 o heran Çatlayabİlİr dedİ zaten dİĞer İkİsİde 14-15 onlarda ÇatlıyormuŞ gereklİ bÜyÜklÜĞe gelİnce hayırlısı Çok heyecanlıyım ya...sankİ hamİle kaldım anasını satım
günaydın kızlar klomeni doktorunuz mu veriyor doktora gitmeden de kullanılabilir mi
NE OLDU NEYİN VA SENN BAKİMM:1hug:
yok canım önemli bişey oruçtan galiba dün gece sahura kalktığımda tansiyonum düştü biraz.hala beynimde etkisi var valla.öyle uyuşuk uyuşuk oturuyorum.daha evi bile toplamadım.
benımde bu ay ıkıncı klomen kullanısım kızlar.