Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar bişey sorcam dr bana adet olursan adetten sonra olmassan 1.hafta sonra gel dedi 26 sında olucaktım iynaden 16 gun sonra adet oldum yarın 4.gun gecen ay 5.gun klomene baslamıştım adetin.şimdi benim kafam karıştı yarın gitsemmi yoksa bitincemi gidiyim yine klomenmi verir acabakafamçokkarıştı

canım tebrik ederim seni ben de senin bu söylediğine de inanıyorum ayrıca doktorlar da bi müddet yatın diyor. tabi çok fazla değil mikrop kapmamak için. ben de senin dediğin gibi yapmıştım o düşen bebeğimde. o yüzden ben de bunu tavsiye ediyorum

kızlar hakketen kacıyom

ezgicim belirtileride yazmıssın
zaten 3-4 gundur sağımı solumu incelemekten bir hal oldum:)))
ya bu gunler gecmek bilmiyoooo.
Allah herkese sabırlar versin..

iyi geceler kızlar...

canım belirtilere fazla takılma çünkü düşündükçe psikolojik olarak bütün belirtiler varmış gibi geliyo ama aslında yok çünkü belirtiler çoğu zaman adet günün geçtikten sonra çıkıyo bende geçen ay hep belirtilere takmıştım hepside vardı kesin hamileyim dedim ama adet oldum psikolojikmiş yani ama bu ay hiç düşünmedim kafama takmadım belirti falanda aramadım oldu yani rahat olunca daha iyi oluyo

kızlar benim çıkmam gerek şimdi yarın yine görüşürüz öpüyorum hepinizi dua edin bana bende edicem hepinize hoşçakalın

bana bi cvp verirmisiniz arkadaşlar benim dr hiç yumurta takibi filan yapmadı hiç bişey demedi ne kaç yumurta oldugunu ne kac santim oldugunu hiç bişey demedi adet bitince gidicem bakalım of cok sıkıldım hiç gitmek istemiyorum dr

canım zaten adetten sonra bakması gerekmiyo mu onun için çağırmıştır zaten

SULTANIM canımm nasılsınn ben biraz ramazan dolayısı ile bünyem zayıf düştü baş dönmelerim varmirmirmirmirsende varmı gelişmelerr:lepi:
balım dikkat et kendine bu topiğin sana ihtiyacı var valla bende gelişme varmı yokmu bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum bugün progesteron ve beta hcg için kan verdim öğlen çıkacak sonuçlar göğüslerim acayip ağrıyor özellikle uçları belim ilaç kullandı kullanalı ağrıyor kasıklarımdada ağrı var ama gaz sancısı diye düşünüyorum fazla ümitlenmiyorum yine hayırlısı olsun hakkımızda

canım herhalde kanda gebelik testi yaptırmışsın hadi bakalım hayırlısı olur inşallah

günaydın kızlar benim iki gündür kasıklarım feci ağrıyo acaba klomenin yan etkisi olabilirmi bu ilk kullanışımda. benim gibiağrı çeken varmı?

günaydın kızlar benim iki gündür kasıklarım feci ağrıyo acaba klomenin yan etkisi olabilirmi bu ilk kullanışımda. benim gibiağrı çeken varmı?
Ben 7 ay kullandım ve öyle feci bir ağrı hiç yaşamadım:uhm:inşallahh seninki bebe işaretidir:1rolleyes:

ÖğlendemiiidelikafaduldenHadii hayırlısı olsunnalkisalkisalkisİnşallahh ben hamileyim diyeeee burdannn yazarsınnnnhihoyyythihoyyytgüzell haberlerini bekliyouma.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…