işte o yoktu bende 49 kiloyum zayıfım hatta dr.da şaşırdı bende pcos çıkmasına
kızlar bu arada bişey daha söyliyim ben çatlatma iğnesi vurulduğum gün dr.ilişki günleri vermişti ben ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup ayaklarımı duvara dimdik yasladım ve yarım saat belki dahada fazla o şekilde yattım bende bunu bu sitede okumuştum ve hemen denedim spermlerin ileri gitmesini sağlıyomuş ve benim çoğu zaman geri gelirdi bu şekilde yapınca hiç gelmemişti bunu yapın ve daha sonra yatağa yatıp uyuyun ilişkiden sonra fazla ayakta durmayın
kızlar hakketen kacıyom
ezgicim belirtileride yazmıssın
zaten 3-4 gundur sağımı solumu incelemekten bir hal oldum:)))
ya bu gunler gecmek bilmiyoooo.
Allah herkese sabırlar versin..
iyi geceler kızlar...
kızlar benim çıkmam gerek şimdi yarın yine görüşürüz öpüyorum hepinizi dua edin bana bende edicem hepinize hoşçakalın
bana bi cvp verirmisiniz arkadaşlar benim dr hiç yumurta takibi filan yapmadı hiç bişey demedi ne kaç yumurta oldugunu ne kac santim oldugunu hiç bişey demedi adet bitince gidicem bakalım of cok sıkıldım hiç gitmek istemiyorum dr
balım dikkat et kendine bu topiğin sana ihtiyacı var valla bende gelişme varmı yokmu bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum bugün progesteron ve beta hcg için kan verdim öğlen çıkacak sonuçlar göğüslerim acayip ağrıyor özellikle uçları belim ilaç kullandı kullanalı ağrıyor kasıklarımdada ağrı var ama gaz sancısı diye düşünüyorum fazla ümitlenmiyorum yine hayırlısı olsun hakkımızdaSULTANIM canımm nasılsınn ben biraz ramazan dolayısı ile bünyem zayıf düştü baş dönmelerim varmirmirmirmirsende varmı gelişmelerr:lepi:
balım dikkat et kendine bu topiğin sana ihtiyacı var valla bende gelişme varmı yokmu bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum bugün progesteron ve beta hcg için kan verdim öğlen çıkacak sonuçlar göğüslerim acayip ağrıyor özellikle uçları belim ilaç kullandı kullanalı ağrıyor kasıklarımdada ağrı var ama gaz sancısı diye düşünüyorum fazla ümitlenmiyorum yine hayırlısı olsun hakkımızda
evet canım kanda baktırdım teşekkür ederim inşallah hayırlı olurcanım herhalde kanda gebelik testi yaptırmışsın hadi bakalım hayırlısı olur inşallah
canım inşallah öbür ay olur..listeyi gülcangülcan düzenliyor
kızlar progesteronum >40.00 çıktı betamda 0 bu ne demek şimdi
Ben 7 ay kullandım ve öyle feci bir ağrı hiç yaşamadım:uhm:inşallahh seninki bebe işaretidir:1rolleyes:günaydın kızlar benim iki gündür kasıklarım feci ağrıyo acaba klomenin yan etkisi olabilirmi bu ilk kullanışımda. benim gibiağrı çeken varmı?
balım dikkat et kendine bu topiğin sana ihtiyacı var valla bende gelişme varmı yokmu bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum bugün progesteron ve beta hcg için kan verdim öğlen çıkacak sonuçlar göğüslerim acayip ağrıyor özellikle uçları belim ilaç kullandı kullanalı ağrıyor kasıklarımdada ağrı var ama gaz sancısı diye düşünüyorum fazla ümitlenmiyorum yine hayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?