Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

anladımda nokta nokta kısmı dolduramadım:))

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tşk ederim canım bugün dr.a gittim keseyi gördük:)) karnımın ağrıması dışında herşey güzel dr.normal dedi ama ilk aylarda olabiliyomuş karın içi genişlediği için

canım hadi hayırlısı sevindim...kendine dikkat et yorma fazla kendini....:1hug:

canım hadi hayırlısı sevindim...kendine dikkat et yorma fazla kendini....:1hug:
öyle yapmaya çalışıyorum arkadaşım sürekli yatıyorum zaten
inş.2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidicez şu 3 ay bi geçsin başkada bişey istemiyorum:))

ayy ezgı bızlerede dua et hamılelerın duası kabul olur canım.

ederim tabi zaten hep dua ediyorum burdakiler için
evet bende klomenle hamiş kaldım bende pcos vardı ilk ay klomen kulandım ve çatlatma iğnesi ama olmadı 2. ayımda oldu yine klomen kullandım günde iki doz ve peşine tekrar çatlatma iğnesi vuruldum hamile kaldığım ay 3 yumurta oluşmuştu ama geç gelişme oldu klomenden sonra 1 hafta belki daha fazla bekledim anca o zaman geliştiler ve 20 mm oldu bi tanesi diğer ikiside 18-19 oldular o zaman çatlatma iğnesi vuruldum ve 2. ayımda hamile oldum

kızlar ben de bu ay ilk kullanıyorum ama doktor yumurta takibine çağırmadı anlamamadım neden . bi kere hamile kaldım düşükle sonuçlandı tahlillere baktı sorun yokmuş ama neden çağırmıyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…