canım benim eşim dr ve bunu vajen yoluna sıkıyorsun rahim 6-7 cm daha derinde zaten bu döllenmeyi kolaylaştıran bir yöntem...üzerinde hamile kalmaya yardımcı olmak amaçlı kişisel nemlendirici krem yazıyor...internette f....l s....p diye yazıyor sipariş veriyorsun 2 gün sonra geliyor...
slm kızlar nasılsınız.. ben iyi değilim.. dün bebeğimi düşürdümm.. şiddetli bi ağrı ve kanamayla kaybettim bebeğimi... allah kimseye böyle bir acı vermesin.. düşününce bu psikolojiyi hiç hamile kalmamak daha iyi.. o kadar alışmıştım ki... neyse hayırlı ramazanlar..
herkese iyi akşamlarr:1hug:
herkese iyi akşamlarr:1hug:
tşk ederim canım bugün dr.a gittim keseyi gördük:)) karnımın ağrıması dışında herşey güzel dr.normal dedi ama ilk aylarda olabiliyomuş karın içi genişlediği içinarkadaşım sanada iyi akşamlar.....hamilelik nasıl gidiyor......:1hug:
slm canım iyiyim çok şükür sen nasılsınslm ezgicim nasılsın
opuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktan
tşk ederim canım bugün dr.a gittim keseyi gördük:)) karnımın ağrıması dışında herşey güzel dr.normal dedi ama ilk aylarda olabiliyomuş karın içi genişlediği için
öyle yapmaya çalışıyorum arkadaşım sürekli yatıyorum zatencanım hadi hayırlısı sevindim...kendine dikkat et yorma fazla kendini....:1hug:
ayy ezgı bızlerede dua et hamılelerın duası kabul olur canım.
ay ne güzel ezgicim, Allah bizede nasip etsin o gunleri İnşallah.
öyle yapmaya çalışıyorum arkadaşım sürekli yatıyorum zaten
inş.2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidicez şu 3 ay bi geçsin başkada bişey istemiyorum:))
inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?