kızlar merhaba. Benim izin bitti ve artık iş başı yaptım. Bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza. Birkaçc sayfa geri giderek listeyi aradım ama bulamadım. Herkes nasıl, var mı değişiklikler.
Bu arada son bir aydan bu yana hamiş kalan arkadaşların hepsini tek tek tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Benim adet tarihim 14 Ağustos idi arkadaşlar ama ben hala adet olamadım. Gebelik testi yaptım herzamanki gibi negatif. İşe de yeni başladığım için doktora gideyim demek ayıp geliyor, beklemedeyim yani.
NİLSU24 nasıl yaniiii. Baktım listeye inanamadım. Sahiden hamile misin canııımm... Süpersin yaaa.Canıııımm sağlıklı sihhatli doğurursun , anne olduğun günü de görürüz inşallahhh
yok yaptırmadım Gülcancığım. benim adetlerim hep düzensizdir zaten. yıllardan bu yana. geçtiğimiz ay da ilaç kullanmadım bu yüzden geciktiğini düşünüyorum. Sen neler yaptın. Klomene devam mı
ben geçen ay yeni bir doktora gittim.pco var dedi.resminide gösterdi hatta.klomene ve glukofene devam anlıcan.
Kızlar birşey soracağım. Benim geçen ay iğnenin 18. günü hastalığım geli. Bu ayda iğnenin 18. günümü gelir.
Birde iğnem bu ay 4 gün erken yapıldı sanırım beklediğim tarihte hasta olmayacağım değilmi?
Kızlar birşey soracağım. Benim geçen ay iğnenin 18. günü hastalığım geli. Bu ayda iğnenin 18. günümü gelir.
Birde iğnem bu ay 4 gün erken yapıldı sanırım beklediğim tarihte hasta olmayacağım değilmi?
TOTEM, SELDA, BALSURAT, MEHTAP GÜLÜ, RANA ABLE, ALMİNAS ve isimmlerini sayamadığım arkadaşlar nerelerdesin yahuuu. Kız hepiciniizi çok özledim vallahi bee.delikafadulden
[ımg]http://img142.imageshack.us/img142/2810/bbbaby2213sp9by.gif[/ımg]
kızlar allah hepimize böyle tatlımı tatlı,hınzırmı hınzır ve tabiki hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
arkadaşlar bende geldim 6 aydır coyuclo prodnova kullanıyordum dün hormon testi yaptırdım bugunde akşam üzeri sonuça bakdı ben gidemedim eşim sonucu göstermeye gitti hormonlar tamam başka ilac yazıcam demiş ve klomen verdi adetin 5, günü başlasın bittikden 3 gün sonra ultrasyona gelsin demiş kızlar beni bilgilendirirseniz sevvinirim bu ilaçla ilgili hiç fikrim yok
Canım bende geçen ay kullandım bu ayda adetim geçikti ve bekliyorum adet olunca 5. gün başlayacam ve bittikten sonraki 5. gün gel diyor geçen ayda öyle oldu ve gittim yumurta oluşmuş mu diye bakıyor ve ona göre çalışmaları nasıl yapacağını söylüyor. Sonrasında da adet olmazsan 5 gün geçtikten sonra gel test yapacaz diyor bana yaptı kan testi ama negatif çıktı. Ultrasonada bakıyo yumurta çatlamış mı çatlamamış mı diye..
Hayırlısı olsun inşallah ilk ayında hamile kalırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?