Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Bu arada son bir aydan bu yana hamiş kalan arkadaşların hepsini tek tek tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Benim adet tarihim 14 Ağustos idi arkadaşlar ama ben hala adet olamadım. Gebelik testi yaptım herzamanki gibi negatif. ışe de yeni başladığım için doktora gideyim demek ayıp geliyor, beklemedeyim yani.

kan testimedimi yaptırmadın.belki idrar testinde çıkmazdır.baktırsaydın ya.

NıLSU24 nasıl yaniiii. Baktım listeye inanamadım. Sahiden hamile misin canııımm... Süpersin yaaa.Canıııımm sağlıklı sihhatli doğurursun , anne olduğun günü de görürüz inşallahhh

yok yaptırmadım Gülcancığım. benim adetlerim hep düzensizdir zaten. yıllardan bu yana. geçtiğimiz ay da ilaç kullanmadım bu yüzden geciktiğini düşünüyorum. Sen neler yaptın. Klomene devam mı

NİLSU24 nasıl yaniiii. Baktım listeye inanamadım. Sahiden hamile misin canııımm... Süpersin yaaa.Canıııımm sağlıklı sihhatli doğurursun , anne olduğun günü de görürüz inşallahhh

evet nilsu hamile tatildeyken hamile kalmış hemde.onun Bende Hamileyim topiğinde sayfası var.ordan tebrik edebilirsin.

yok yaptırmadım Gülcancığım. benim adetlerim hep düzensizdir zaten. yıllardan bu yana. geçtiğimiz ay da ilaç kullanmadım bu yüzden geciktiğini düşünüyorum. Sen neler yaptın. Klomene devam mı

ben geçen ay yeni bir doktora gittim.pco var dedi.resminide gösterdi hatta.klomene ve glukofene devam anlıcan.

Kızlar birşey soracağım. Benim geçen ay iğnenin 18. günü hastalığım geli. Bu ayda iğnenin 18. günümü gelir.

Birde iğnem bu ay 4 gün erken yapıldı sanırım beklediğim tarihte hasta olmayacağım değilmi?

valla bişey diyemicem.ben çatlatma iğnesi vurunduğumda adetim kaçında olması gerekiyorsa hep o tarihlerde oldum.iğnenin adet günü ileri veya geri alması gibi bir durumu yok sanırım.o sadece yumurtanın çatlamadan sönmemesi için yapılan bişey.

Bence olursun Zeyhatcığım. İğneyi yumoşların büyümesine göre yaptırıyoruz. Bu ay diğerlerine göre 4 gün önce büyümüş demek ki yumoşların. Bildiğim kadarıyla iğneden sonra adet olma günü kişiden kişiye ve aydan aya değişiyor. Yani ben bir ay 14 gün sonra adet olurken, başka bir ay 18 gün sonra adet olmuştum. Ama adet tarihi belki 1 veya 2 gün oynar diye düşünüyorum.

TOTEM, SELDA, BALSURAT, MEHTAP GÜLÜ, RANA ABLE, ALMİNAS ve isimmlerini sayamadığım arkadaşlar nerelerdesin yahuuu. Kız hepiciniizi çok özledim vallahi bee.delikafadulden

TOTEM, SELDA, BALSURAT, MEHTAP GÜLÜ, RANA ABLE, ALMİNAS ve isimmlerini sayamadığım arkadaşlar nerelerdesin yahuuu. Kız hepiciniizi çok özledim vallahi bee.delikafadulden

valla arkadaşım saydıklarının biçoğu yitik.alminas burda arada balsuratta geliyo gersinin bayadır geldiğini görmedim.

arkadaşlar bende geldim 6 aydır coyuclo prodnova kullanıyordum dün hormon testi yaptırdım bugunde akşam üzeri sonuça bakdı ben gidemedim eşim sonucu göstermeye gitti hormonlar tamam başka ilac yazıcam demiş ve klomen verdi adetin 5, günü başlasın bittikden 3 gün sonra ultrasyona gelsin demiş kızlar beni bilgilendirirseniz sevvinirim bu ilaçla ilgili hiç fikrim yok

Canım bende geçen ay kullandım bu ayda adetim geçikti ve bekliyorum adet olunca 5. gün başlayacam ve bittikten sonraki 5. gün gel diyor geçen ayda öyle oldu ve gittim yumurta oluşmuş mu diye bakıyor ve ona göre çalışmaları nasıl yapacağını söylüyor. Sonrasında da adet olmazsan 5 gün geçtikten sonra gel test yapacaz diyor bana yaptı kan testi ama negatif çıktı. Ultrasonada bakıyo yumurta çatlamış mı çatlamamış mı diye..
Hayırlısı olsun inşallah ilk ayında hamile kalırsın...

cnm gittiğimde normal ultrasyonla bakıcak dimi alt ultarsonuyla diil
cok teşekkür ederim allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

kızlar aslında okadar tedirginimki hiç bu konularla alakalı bi bilgim yok dokda sormadan bişey acıklamyır ben zaten heycanlanıyorum sormayı unutuyorum offff ama bu başlık çok iyi olmuş yanlız değilim biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…