Klomen yedin bizi sen,
Lanet okumicam sen bize lazımsın,
Olsun artık bebişlerimiz,
Melankolik olduk sana,
Emmeee birgün gelecek ya bebişlerimiz
Nezaman gördüm çift çizgiyi seni çiğnicem aylarımın altında çatıır çatıır...
delikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol:delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt :lepi:
HAYATINIZDA GÖRDÜĞÜNÜZ EN MANASIZ ŞİİR OLDU GALİBA..
AMA OLSUN İÇİMDEN BİRAZ EĞLENMEK GELDİ..
ya kızlar bişey sorucam sizlere....benim yumoşlar temmuzun 29unda catlamıslardıya....ve bu yumurtalarda benim dr.un dediğine göre 2 gün yaşadılar diyelim..yani ayın 31.ine kadar....bende eşimle zaten en son 31.inde ilişkiye girdim....ve biliyosunuz ayın 18.de beta hcg 0 çıktı benim...bende hamile değilim diyorum ama dün bugün midem bulandı 2 defa adette olamadım 4 gün geçti....kısaca sorum su ilişkiden 18 gün sonra kanda gebelik çıkmamış olabilir mi.....
herkes yine ortadan kayboldu anacım.....:1shok:zaten bizim topiğin kaderi ya bir anda dolar herkes konusur yada kimsecikler olmaz:dilcikar:
ya kızlar bişey sorucam sizlere....benim yumoşlar temmuzun 29unda catlamıslardıya....ve bu yumurtalarda benim dr.un dediğine göre 2 gün yaşadılar diyelim..yani ayın 31.ine kadar....bende eşimle zaten en son 31.inde ilişkiye girdim....ve biliyosunuz ayın 18.de beta hcg 0 çıktı benim...bende hamile değilim diyorum ama dün bugün midem bulandı 2 defa adette olamadım 4 gün geçti....kısaca sorum su ilişkiden 18 gün sonra kanda gebelik çıkmamış olabilir mi.....
kızlar doktora gösterdim sonuçları gayet iyi dedi bu progesteron sonucuna göre birden fazla yumurtan çatlamış dedi beta içinde erken daha dedi inşallah adet olmazsın dedi anlıycanız adetimi bekliycem 2 eylül
inşallah canım bende çok istiyorum güzel haber vermeyi allahım hakkımıza hayırlısını versin
kızlar doktora gösterdim sonuçları gayet iyi dedi bu progesteron sonucuna göre birden fazla yumurtan çatlamış dedi beta içinde erken daha dedi inşallah adet olmazsın dedi anlıycanız adetimi bekliycem 2 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?