kızlar aslında okadar tedirginimki hiç bu konularla alakalı bi bilgim yok dokda sormadan bişey acıklamyır ben zaten heycanlanıyorum sormayı unutuyorum offff ama bu başlık çok iyi olmuş yanlız değilim biliyorum
:kedi::kedi:
cnm gittiğimde normal ultrasyonla bakıcak dimi alt ultarsonuyla diil
cok teşekkür ederim allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
benim hiç üst ultrasonla bakmadı neden acaba sinir oluyorum adetim bitsin yine gidicembu ay tutmadı
Tatlım bana nep üstten bakıyo hiç alttan bakmadı ama doktordan doktora fark ediyo bi arkadaşımda yumruta takibine gidiyo her seferinde alttan bakıyormuş
benimde aynı cnm yumurta takibi yapılıyo büyümüşmü kaçtane olmuş hep alt muayene cnm sen ne kullanıyon nekadar zamandır tedavidesin
benimde bu ay 2.ben iyneden 16.gun adet oldum gunum gelmeden adetim bitince gidicem sanırım perşembe yine klomenmi verir bilmiyorum benim ilk bebegim kalbi durdu 3.ayında sonra dogum kontrol kullandım bırakalı 10.ay bitti bişey yok hızlandırma amaclı kullanıyorum klomeni ama bu ayda olmadı bilmiyorum sanırım 1 yıl dolması gerekiyomuş.benden tavsiye dogum kontrol kullanmayın tüpleri tıkıyo bazı kişilerde
Alminas tebrik ederim yiğenin gelmiş darısı senin başına olsun.
TOTEM, SELDA, BALSURAT, MEHTAP GÜLÜ, RANA ABLE, ALMİNAS ve isimmlerini sayamadığım arkadaşlar nerelerdesin yahuuu. Kız hepiciniizi çok özledim vallahi bee.delikafadulden
kimse yokmuuuuuuuuuu?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?