balım bu şeniz niye çıkmıyo bi de onu deyiver bakem :)
kaydirigubbakcemile3Doktorum eskiden böyle bir sorun olmuyordu sitedee.Fakattt bayadırrr smılaylar bazen çıkmayabiliyorr.Yani sistemden kaynaklanıyor senden değill :))bazen çıkmıyo uyuzlugu tutuyo:smiley-cool:
sagol canım ne bılım doktor tok karnına ıc demıstı
arkadaşlar hepiniz bi deyiverin hele
hani diyorsunuz ya adet olacakmışım gibi göğüslerim çoook ağrıyor ya da kasıklarım çoook ağrıyor
bu çokun ölçüsü ne sizde benim de ağrır adet olacağım zaman ama öyle dayanılmaz olmaz çooook şükür ama ağrıyı hissederim
ben de bi tuhaflık mı varrr?CADIARZU
benım agrılarım gunluk yasamımı etkılıyor cunku egılıp dogrulurken oturup kalkarken acı verıyor hareketlerımı kısıtlıyor o nedenle dayanılmaz gelıyor
umutlummm hoşgeldinn dinazorum nasılsın uzun bir aradan sonraaa geldinnnn:dance:
Geldim canııım. İyiyim gülüm sen nasılsın. Tatlı dinom benim:1hug: Anladığım kadarıyla bu ay hiçbişi yapmadan ölee boş geçiriyorsun. Olsun bu ay da böyle olsun. Ben hala adet görmedim. 43. gün bugün. Tabii ki testim de negatif. Yarın için doktordan randevu aldım.
umutlum hayırlısı olsunn ilk defamı böyle gecikme yaşıyorsunn neden acaba:)))ya bebe ya stres.doktordan gelince haberleri yaz bizeeŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?