İyki bu topik var fikir alışverişi yapıyoruz. Yoksa tek başına düşün yorum yap dur.
beklenen adet tarihin kaç canım.22 Ağutosda adet oldun klomene başladın demi. 22 eylülmü yazalım.
aa cnm ben adet düzensizliği vardı 6 aydır coyucloprognova adet düzenleyici kullanıyordum hep olduğum tarihden önce oldum 5 mayıs 1 haziran 26 temmuz 22 agustos,22afgustosda adet oldum bugun 5.ci günüm bugun klomene başladım
gelinc:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: 26 AĞUSTOS
serenay2010::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 AĞUSTOS
gul_ay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::27 AĞUSTOS
pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::28 AĞUSTOS
hasreti::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::28 AĞUSTOS
vasfiyeee::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::28 AĞUSTOS
kızlar durumlar ne test yapan yokmuuuuuuu????
aynen canım.burada sanki arkadaşlarımla buluşup konuşuyomuş dertleşiyomuş gibi oluyorum.çevremde öyle konuşup paylaşabileceğim kimsede yok.burası benim için ilaç gibi....:enbuyukkk:
kız balsurat bu ne monotonluk.
biliyosun 7 günden sonra spermlerin kalitesi düşüyor.
değerlendirseydin keşke.birde nasıl durdunuz ben ona hayret ettim,benimkine yalvarsan
beklemez bukadar.:kedi:
inş.öle olur gülcan pazartesiye kadar bekliyorum olmassa tekrar gel dedi dr.adet söktürücü verelim dedi.ne kadar zormuş yarabbim bazen çok kızıyorum kendime korunduğum için senağlama
:roflol::roflol::roflol:gulcan birde böyle deniyelim dedikkk:roflol:canım zaten klomen kullanırken görev gibi yapmaktan bıktıkk bu ay kendimize tatill verdikkkalkisalkisalkiseşim diyoki yaptıkta ne oldu diğer aylarrkaydirigubbakcemile3bu ayda yapmayalımkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:gulcan birde böyle deniyelim dedikkk:roflol:canım zaten klomen kullanırken görev gibi yapmaktan bıktıkk bu ay kendimize tatill verdikkkalkisalkisalkiseşim diyoki yaptıkta ne oldu diğer aylarrkaydirigubbakcemile3bu ayda yapmayalımkaydirigubbakcemile3
slm kızlar ben geldim sabahtan beri hamile kalamayanlar bölümündeydim.nasılsınız
inş.öle olur gülcan pazartesiye kadar bekliyorum olmassa tekrar gel dedi dr.adet söktürücü verelim dedi.ne kadar zormuş yarabbim bazen çok kızıyorum kendime korunduğum için senağlama
Benim eşimde öyle sanki vazife gibi oluyor. Sana verilecek en büyük ceza diyorum :) Oda 1 hafta olmasın hiç söylemez :))
malesefcnm yazdım ama okumadın heralde 21.akşam adet oldum:çok üzgünüm:bugun son yarın tekrar gidicem bakalım iyne vurulduktan 15 gun sonra adet oldum gunum gelmeden normalmi sizce kafamçokkarıştı 21 eylul yeni tarih yazarsın cnm:çok üzgünüm:iyiyizz.sen napıyosun günün geçti heralde.
malesefcnm yazdım ama okumadın heralde 21.akşam adet oldum:çok üzgünüm:bugun son yarın tekrar gidicem bakalım iyne vurulduktan 15 gun sonra adet oldum gunum gelmeden normalmi sizce kafamçokkarıştı 21 eylul yeni tarih yazarsın cnm:çok üzgünüm:
aaaa görmemişim demekki.olsun canım ya üzülme dicem ama seni çok iyi anlıyorum onun için bişey demiyorum.sadece tedavine devam et.iğnedenmi ilaçtanmı bilmiyorum ama benimde birkere 11 gün erken olmuştu.vücudumuzda şaşırdı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?