çok yardımcı oldun teşekkürler .istanbulda oturuyorum ben bakırköy civarı .sen bursadasın sanırım. benim iyi bir doktora ihtiyacım var. Avrupa yakası .Bana yardımcı olacak arkadaş varmı.? Teşekkürler
istanbulda çok iyi uzmanlar var....
Benim sana tavsiye edeceğim doktorlar...
Dr.yeşim h. Yerçok
dr ferhat uysal
doç.dr selman laçin
dr alper mumcu
dr kağan kocatepe
dr selda örnek hanimoğlu....................bunlardan birini seç istersen telefon ve adreslerini de veririm arar sorarsin şartlarini
doç.dr selman laçin
Medicana Internatıonal Hastanesi
medicana bana çok yakın salman laçin umarım iyi bir dr .dur. randevu alıyorum. Çok teşekkürler.. Allah yardımcımız olsun...
SELMAN BEY PROFESYONEL BİR DOKTOR
MEMNUN KALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM
ÖZELLİKLE İNFERTİLİTE ALANINDA UZMAN BİRİ
İNŞALLAH İYİ SONUÇ ALIRSIN
GELİŞMELERDEN HABERDAR EDERSEN SEVİNİRİM NE ZAMNA GİDECEKSİN DOKTORAa.s.
CANIM Bİ ARA DOKTORUNLA GÖRÜŞ İSTERSEN...
BEN SÜREKLİ 3.12.14.21.GÜNLERDE MUTLAKA GİDİYORUM....
3.GÜN GENEK KONTROL YAPILIR KİST VEYA HERHANGİ Bİ PROBLEM VAR MI DİYE.AYRICA GELİŞECEK OLAN FOLİKÜL SAYISI VE REZERV DURUMU DEĞERLENDİRİLİR..
12.GÜN YUMURTALAR ARTIK İSTENENOLGUNLUĞA GELMİŞ DURUMDADIR YAKLAŞIK 18MM VE 20 MM ARASI İDEALDİR...
EĞER OLGUN YUMURTA VARSA 12.GÜNÜ GECESİ ÇATLATMA İĞNESİ PREGNL5000 LİK 2 DOZ İĞNE YAPILIR....
14.GÜN GİTTİĞİNDE YUMURTANIN ÇATLAYIP ÇATLAMADIĞI HAKKINDA BİLGİ VERİR...
21 GÜN KANDA PROGESTORON TESTİYLE YUMURTANIN ÇATLAYIP ÇATLAMADIĞINI İSPAT EDER...VE YUMURTA TAKİBİN TAMAMLANIR...
UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR..a.s.
merhaba kızlar,
prş.günü çatlatma iğnemi vuruldum ilk defa,
iğneden mi oldu bilemiyorum ama kasıklarımda ağrı var, sanki kasılma gibi birşey,,,
iğne vurulduktan sonra sizde de böyle oluyormuydu? yoksa psikolojik mi?
merhaba kızlar abim iyileşecek allahın izniyle özel hastaneye ambulansla aldırdım abimi özelde hemen anjio-balon ve stent takıldı ana damarlardan bir tanesi yüzde 90 tıkanmış sebebebi sigara ve aşırı stres daha 37 yaşında.
bende perşembe günü randevu aldım üniversiteden sabah erkenden gitcem bebek için olmasa bile 1 gün süren adetimin nedenini ögrenmek istiyorum artık saglık daha ön plana çıktı benim için herkesi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?