Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Beyaz Melek çok sevindim. İnşallah allah bebeklerimizi kucaklarımızda nasip etsin..

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BENDE SEVİNDİM....
AKLIMDAKİ TÜM SORU İŞARETLERİ KALKTI EN AZINDAAN...
BU GÜN ADETİN 14 KLOMENİM CUMARTESİ GÜNÜ BİTTİ...
YARIN 12.GÜN VE DOKTOR KONTROLÜM VAR...
BAKALIM YUMURTA GELİŞİMLERİ NASILLL...
ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAHHH
HEPİMİZ İÇİN DUA EDİYORUMŞeniz

Canım çok sevindim, ilk defa filmi böyle güzel çıkanı okuyorum maşallah. Benim de çektirmem gerek ama korkuyorum çok. İnşallah güzel müjdeni de okuyalım hayırlısıyla.

Canım benim doktorum da seninki gibi. Çatlatma iğnesi veriyordu sadece farklı olarak. Sonrasında gün aşırı çalışın ve adette gel diyordu. Hiçbirşeye canını sıkma. Hepsi mısırlar gibi çatlayıp patlayacak bebiş oluşacak inşallah:))

Canım benim doktorum da seninki gibi. Çatlatma iğnesi veriyordu sadece farklı olarak. Sonrasında gün aşırı çalışın ve adette gel diyordu. Hiçbirşeye canını sıkma. Hepsi mısırlar gibi çatlayıp patlayacak bebiş oluşacak inşallah:))

teşekkür ederim. Fakat çatlama günü bilinmezse başarı oranı nasıl olacak..? Bu arada ilaçları tam saati satinemi aldınız siz. Ben biraz saatlerini kaçırdım. 2 saat gibi ..Allahım çok umutluyum bu ay içimde bir his var sanki olacak gibi.. Allah herkezin gönlüne göre versin...

Canım sen gün aşırı çalışma yap, o vakit kaçmaz o zaman. İlaçlarda o kadarlık aksama normal, insanız hepimiz. Sakın tedavi oluyorsun diye kesin gözüyle bakma, ben bu yanlışa düştüm sonrasında nerdeyse depresyona girecektim. Rahat ol, vakti geldiyse Yaradan verecektir, hiç endişelenme ve aşırı ümitlenme. Hep ikisi arasında biryerlerde ol.

Bende adet oldum hem gonaphane kullandim hemde prengly iğnesi vuruldum ama adet oldum ve hiç üzülmedim napim ya dünyanin sonumu sanki allahim bana ve aileme saglik huzur versin.bebekde gelirse yeri hazir göbişimde.2 ay agladimda noldu koca bi hiç sadece eşim üzüldü ben aglayinca.napalim kismetse gelir.kismet degilsede ne gelir elden.rabbim isteyen herkse hayirli evlatlar versin.belkide melekler sulu gözlü anne istemedikleri için gelmiolardir nese hayilisi olsun

arkadaşlar benim size bi kaç sorum olacak yumurtlama adetin 9. veya 10. günü olabilirmi :uhm: benim 9. günü kasıklarıma ara ara ağrı girdi 10. günü de akıntım çok oldu geçen ay yumurtlamam geç olmuştu iki aydır klomen kullanıyorum.doktor eylül 1 e gün verdi yumurtlama kontrolü için ama biliosun ayın 1 i ramazanın başlangıcı benim dk. da erkek acaba diorum bu ay aramı versem gitmesem mi ki dk.ra :uhm:
kafam çok karıştı biraz yardımcı olabilirmisiniz kızlarkafamçokkarıştı

teşekkür ederim nesemese ve tuanna 23

Evet rahat olmaya çalışıyorum. Allahın izniyle inşalah. Kısmet. Benim kuzenimde 10 yıl sonra doğurdu. !0 yıl gitmediği hastane kalmadı. aşılama herşey yapıldı.. İkisindede problem yokmuş. Tğp bebek düşünüyorlardı artık.. son aşılamanın üstünden 4 ay geçmişti. İkizlere hamiş kaldı.. Allahım çok büyük.Umut çok önemli. Umudumuzu kaybetmeyelim.

:Merhaba sadolin.. bence git. Sağlık konuşuyla karıştırmamak lazım. Belkide ultrasonla karından bakar.Benim en son dr. su içirip öyle yapmıştı..Çünki ramazan da ilaç içeceksin zaten. değilmi?

saol polenss valla bilemedim ya benim ramazanda kullanmam gereken bi ilaç yk klomeni bitirdim dk sade yumurtlama kont.için çağırıo yumurtlamanın gününü bulmak için bakalım hayırlısı allah hepimizi tez zamanda bebişlerimize kavuştursun

Canım dini yönünü bilemiyorum ama istersen diyanete telefon ederek yada netten "soru sor" bölümüne girerek sorabilirsn. İçim rahat etmediği konularda ben hep mail ile soruyorum, cevap gayet tatmin edici bir şekilde geliyor. Yine de sen bilirsin.

25.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????
?

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EYLÜL
DORUKK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2EYLÜL
ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7EYLÜL
nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL???
polenss:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EYLÜL
SULTANIM83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18EYLÜL
esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19EYLÜL
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::::::::::::::::::??????
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS???????????????????(hadi hayırlısı bak haberi alınca bizi unutma haber ver emi:))))))
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS(bende beklemedeyim ama fazla umutlu değilim malum ilaçsız 35 günde bir oluyorum ama günüm geçti yinede test negatif 3 4 gün içinde belli olurrrr)))

başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

Son düzenleme:
kızlar merhabalar yarın sınavlar başlıyo beni aldı bi heyecan sormayın ah bi de griğp oldum regl de gecikti aman kafam öle doluki neyse

şöle ki ben mart 23 de regl oldum sonra nisanı atladım mayıs 18de regl oldum ama hayatımda bu ilk di hiç bi ay regl olmadan geçmemişti sonra mayıs_haziran ve haziran- temmuz klomen tedavisi oldum başarısız şimdi bu ay ara verdim hiç bi alç gün takibi ısı falan hiçbişe sık sık ve isteyerek bebek için değil kendimizi için birlikte olduk neyse eski düzene göre 23ü klomenle olana göre 21 i idi regl tarihim yok gelmedi belirtide yok

grip olduğum için hapşırınca veya öksürünce kasıklarımda batma acıma oluyo herhangi bi adet belirtisi hamilelik belirtisi falanda yok bu sabah test aldım negatif evde 1 tane daha var onu da perşembe yapcam olmadı cuma kan tahlili anam aklım karıştı gerçi yengem idrar testlerine güvenme ben 2 aylıkken hamiş olduğumu anca öğrendim diyo ama siz ce nedir durumum varmı bişe dicek olan

amma uzun yazdım kusura bakmayınnnn

Sema3455 rahat ol kasma kendini. Benim arkadaşım da 4 tane idrar tahlili negatif çıktı.Kan tahlilinde çıktı. % aylık şimdi.. :) olur inş canım

sema cım..............başak cım......nerelerdesiniz?............

şu yaz bir bitse diyeceğim ama demiycem.....yoksulun fakirin halini düşünüyorum da sonra.kışın evleri olmayanları düşünüyorum.utanıp da allahım herkesin yardımcısı ol diyorum............ama çok sıcak istanbul.yapış yapış.çok nemli.............
ben sağlık olarak iyiyimde .moral olarak beni eşimin eski karısı ve kocası yurtdışından izne geldiler bizi çok üzdüler..........o yüzden moralmen bozulmuştum.şimdi iyiyim......zaman geçtikçe insan herşeyi kabullenip alışıyor...........hepinizi tek tek kucakladım sayın ve öptüm benim güzel arkadaşlarım...............

kıslar merhaba nasılsınız?
bu ılaclar sızde tuylenme yaptımı?ben bugun farkettımde kollarım ve göbegımde koyu renkte tüylenme olmus.acaba ılacın etkısi mi kıslar?

canım bende aynı oldum kollarımda gögüslerimde göbegimde kalın ve koyu renkli tüyler oldu ilaçlardan sonra ben bu yüzden bıraktım ama dra sormadım bunu ilaçlar çok kötü etkilio bunyemizive drlar bunları bile bile bizi uyarmıyolar yan etkilerini sölemiyolar.ben çarşamba günü dra gidicem kan tsti için bakalım gebelik yoksa eger ilaca başlıcam bu ay düzenleici kullanıcam yaa çok bozuldu adetlerim bugün 47. günüm hala adet belirtisi yok olmadımda kasıklarım da batmalar devam ediyo karnımın üstüne yatamıyom agrıyo hemen dönüyorum.gögüslerim agrımıyo ama şiş belimde hafiften agrı var.tiksinti geliyo bazende kokulardan dün gece test yaptım ama sonuç kocaman bi tek çizgiydi agladım görünce bakalım kan testimide yaptırayımda sonra ilaca başlıcam dr söleyipte

kıslar mrb benim bugün tam 14.günüm az önce wcye gittim bide baktım yumurta akı kıvamında bişiyler geliyo acaba yumurtluyormuyum? dün çalışma yapmıştım acaba bugünde mi yapsam ama üst üste 2 gün olurmuki sperm kaliteli olmaz diyolarya bide bugün işyerine verem savaştan geldiler gezici röntgen arabasında röntgen çektirdim umarım bişiy olmas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…