kıslar mrb benim bugün tam 14.günüm az önce wcye gittim bide baktım yumurta akı kıvamında bişiyler geliyo acaba yumurtluyormuyum? dün çalışma yapmıştım acaba bugünde mi yapsam ama üst üste 2 gün olurmuki sperm kaliteli olmaz diyolarya bide bugün işyerine verem savaştan geldiler gezici röntgen arabasında röntgen çektirdim umarım bişiy olmas
kızlar dün öglende adet oldum üzülmeye degil düşünmeye fırsatım olmadı abim kalp krizi geçirdi şuan yogun bakımda hiç bir şey düşünemiyorum hastaneden yeni geldim ayaklarım yorgunluktan şişti uykusuzum.
yeni adet tarihim 21 eylül kızlar
kızlar bugün ilaç bitiyor gece iççem bi işte. yarında öğleden sonra randevum var bakalım yumurtlamış mıyım. gonaphene yi ilk içtiğim günler kasıklarım ağrımıştı ama son3 gündür hiçbi yerim ağrımıo :S bişi daha sorcam. ne kadar yumurta fazla olursa çogul gebelik şansı da o kadar artıo mu? bu ilaçla 2iz yada 3üz bebeği olan var mı?
slm kızlar uzun zamandır yazamadım arasıra yazılarınızı okudum.canım abin için çok büyük geçmiş olsun Allahtan acil şifalar dilerim.aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoş geldiniz.kızlar hiç sormadınız mehtap nerde diye,biliyosunuz eylül 1 ramazan kardeşlerim,yengem vs yufka açtık neyse akşam eşim işten geç geldi çay demledim kızım çayları dökerken bir demlik çayı üzerine döktü.sağ bacağı komple diz kapağının altına kadar yandı.:1no2:yavrum bi haftadır yatıyor acılar içinde hergün pansuman yaparlarken hastaneyi inletiyo senağlama.şu an biraz uyududa bi yazayım dedim.valla bu ay ne dr nede klomen kasıklarımda çok ağrım var emme çalışma pek yok malum kızım.yüce Mevlamdan hayırlısını diliyorum bütün arkadaşlarım için. ah yavrumda bi iyileşse.kusura bakmayın canım arkadaşlarım biraz uzun oldu ama üzüntümü siz arkadaşlarımla paylaşmak istedim hepinizi çok öpüyorum.:enbuyukkk:
canım cok gecmıs olsun.ınsallah bıran once kızın ıyılesır hıc bırseyı kalmaz..:1hug:slm kızlar uzun zamandır yazamadım arasıra yazılarınızı okudum.canım abin için çok büyük geçmiş olsun Allahtan acil şifalar dilerim.aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoş geldiniz.kızlar hiç sormadınız mehtap nerde diye,biliyosunuz eylül 1 ramazan kardeşlerim,yengem vs yufka açtık neyse akşam eşim işten geç geldi çay demledim kızım çayları dökerken bir demlik çayı üzerine döktü.sağ bacağı komple diz kapağının altına kadar yandı.:1no2:yavrum bi haftadır yatıyor acılar içinde hergün pansuman yaparlarken hastaneyi inletiyo senağlama.şu an biraz uyududa bi yazayım dedim.valla bu ay ne dr nede klomen kasıklarımda çok ağrım var emme çalışma pek yok malum kızım.yüce Mevlamdan hayırlısını diliyorum bütün arkadaşlarım için. ah yavrumda bi iyileşse.kusura bakmayın canım arkadaşlarım biraz uzun oldu ama üzüntümü siz arkadaşlarımla paylaşmak istedim hepinizi çok öpüyorum.:enbuyukkk:
Beyaz melek be aranıza yeni katıldım. Benimde 8 günüm..ama dr yumurta kontrolü yapmıyor.12 günde bende gitsemmi? çağırmadığı halde..Çatlama iğneside vermedi?
CANIM Bİ ARA DOKTORUNLA GÖRÜŞ İSTERSEN...
BEN SÜREKLİ 3.12.14.21.GÜNLERDE MUTLAKA GİDİYORUM....
3.GÜN GENEK KONTROL YAPILIR KİST VEYA HERHANGİ Bİ PROBLEM VAR MI DİYE.AYRICA GELİŞECEK OLAN FOLİKÜL SAYISI VE REZERV DURUMU DEĞERLENDİRİLİR..
12.GÜN YUMURTALAR ARTIK İSTENENOLGUNLUĞA GELMİŞ DURUMDADIR YAKLAŞIK 18MM VE 20 MM ARASI İDEALDİR...
EĞER OLGUN YUMURTA VARSA 12.GÜNÜ GECESİ ÇATLATMA İĞNESİ PREGNL5000 LİK 2 DOZ İĞNE YAPILIR....
14.GÜN GİTTİĞİNDE YUMURTANIN ÇATLAYIP ÇATLAMADIĞI HAKKINDA BİLGİ VERİR...
21 GÜN KANDA PROGESTORON TESTİYLE YUMURTANIN ÇATLAYIP ÇATLAMADIĞINI İSPAT EDER...VE YUMURTA TAKİBİN TAMAMLANIR...
UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?