Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nurtopum:)parmagın dayanabileceği sıcaklıkta olması lazım sütün annem öyle derdi:smiley-cool:
balım nasılsın canım hayırlı cumalar senin listede neden adın yokklava:bu arada puanlarımız nerede
nurtopum:)parmagın dayanabileceği sıcaklıkta olması lazım sütün annem öyle derdi:smiley-cool:
bu başarısız 2. denemem balım
1.den daha kötü olmuş
bi dahakine başarırım inş..
arkadaşlar merhaba.. dün kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim.. hala inanamıyorum. 1 sene kadar uğraşmıştık. klomeni yaklaşık 3 ay kullandım bana tek yararı adet düzensizliğimi giderdi.40 günde birdi nerdeyse. 3 ay kullandım ve 32 güne düşürdü. şu anda çok mutluyum.Allah herkeze sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
arkadaşlar merhaba.. dün kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim.. hala inanamıyorum. 1 sene kadar uğraşmıştık. klomeni yaklaşık 3 ay kullandım bana tek yararı adet düzensizliğimi giderdi.40 günde birdi nerdeyse. 3 ay kullandım ve 32 güne düşürdü. şu anda çok mutluyum.Allah herkeze sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
İSTERSEN ben sana profil msj güzel anlatırım doktorum :)))
balım ne kadardır bekliyosunuz?
slm ben geldim sonuçççççççççççççççççç 163 sanırım 2.5 haftalık kızlar cok mutluyum allah ısteyen herkese nasıp etsin hala inanamıyorum umudum yoktu dr bu ay olmaz demişti ama rabbım ol dedikten sonra:lepi:başardım delikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::teytey::enbuyukkk:
34 aydır varmı :)rekorumu kırankaydirigubbakcemile3