Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar merhaba.. dün kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim.. hala inanamıyorum. 1 sene kadar uğraşmıştık. klomeni yaklaşık 3 ay kullandım bana tek yararı adet düzensizliğimi giderdi.40 günde birdi nerdeyse. 3 ay kullandım ve 32 güne düşürdü. şu anda çok mutluyum.Allah herkeze sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

papatya çok sevindim senin adına Allahım kucagına almayı nasip etsin :lepi:hihoyyyt

tebrikler papatya.
benimde 40 günü buluyordu, klomenle düzene girmişti gerçekten.
klomeni bıraktım yine bir düzensizlik başladı 2.ayda.
işallah bende senin gibi en yakın zamanda güzel sonuca ulaşırım.

balım nasılsın canım hayırlı cumalar senin listede neden adın yok:oklava:bu arada puanlarımız nerede

serselomm canım hayırlıı cumalar sanadaa:Saruboceq:

puanlamayı yönetimm kapattı artıkk.Rep verebiliyoruzz fakatt görünmüyor ancak kullanıcı panelinden görebilirsin replerini kim verdiğinihihoyyyt

Benim listede adım yok canım çıkarttırdımhihoyyythihoyyytçünkü bebe olayını rafa kaldırdım ben hihoyyyt:jeyyar:

arkadaşlar merhaba.. dün kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim.. hala inanamıyorum. 1 sene kadar uğraşmıştık. klomeni yaklaşık 3 ay kullandım bana tek yararı adet düzensizliğimi giderdi.40 günde birdi nerdeyse. 3 ay kullandım ve 32 güne düşürdü. şu anda çok mutluyum.Allah herkeze sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

hihoyyytAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhihoyyyt

tebrikleer

Papatya allah dılerım sana ve bÜtÜn hamılelere hayırlı uĞurlu evlatlar nasıp eder. Allah mutluluĞunu daım etsın

gülcan benim regl dün geldi ancak düne kadar kahverengi lekelenmeler oluyordu yoğun bi şekilde bende regl oldum mu olmadım mı anlayamadım. 24 eylülde çok ağrım oldu ve en sonunda akşam regl oldum ve çok yoğun. bu ay yine geçikme oldu yani. beni listeye bir dahaki ay 25 ekim diye düzeltebilirmisin.
iyiki gecikme durumunu hamileliğe yormamışım. hiç test yapmadım. ha oldum ha olucam diye bekledim ve kırmızılar teşrif ettiler en sonunda. ohhh beee...

slm ben geldim sonuçççççççççççççççççç 163 sanırım 2.5 haftalık kızlar cok mutluyum allah ısteyen herkese nasıp etsin hala inanamıyorum umudum yoktu dr bu ay olmaz demişti ama rabbım ol dedikten sonra:emir_bebek::lepi:başardım delikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::teytey::enbuyukkk:

GELİNC... Tanışamadık ama çok tebrik ederim allah tamamını erdirsin... Sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin....kaydirigubbakcemile2

Bu arada yeni katılan tüm arkadaşlar hoş geldiniz...zemuszemus

Gülcan cım ben hasta oldum beni de diğer aya yazabilirsin... mafoldumben Ama çok tuhaf olan bişi hiç hasta gibi değil hep koyu yoku son günüymüş gibi ilaçtan mı anlamadım yani.. . mafoldumben
Sıkıldım baya bakalım allah büyük sonra tekrar deniyeceğiz....:Saruboceq:

papatya5534 Tebrik ederim..... zemuszemus Allah tamamını erdirsin.Sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin... Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Back
X