Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım benim mutlaka rabbim sağlıklı sıhhatli nasip eder inşallahhhhhhhhhh hepimize

benimde adet tarhim pek düzenli değil ama 28 ocak (hiç gelmemesini istediğim )yani 9 ay :) sadece benide ekleyin

dualarla arkadaşlar :)

slm arkadaşlarrr bende bu ay başlıuyacam tedaviye bugün adetimin 2 günü çarşamba randevum var lütfen arkadaşlar dua edin

merhaba kıslar benıde lısteye eklermısını klomen kullandım bugun son ıkı gun sonra kontrolum var bakalım yumoşlarım buyumuşmu adet tarıhım 26ocak

selam kızlar ben listedeki 53. sıradaki hülyaeyüp kızım 15 aylık oldu canlar adı ecrin nisa ama ben yine bebek istyorum ufak bir sorunum var eşim askerde mayısta gelecek inşallh ondan sonrada 2. bebek için uğraşacaz ecrin nisa o zamana kadar 20 aylık felan olacak oldu olacak derken aralarında 3 yaş felan olur herhalde.28 yasındayım 30 uma gelmeden 2. bebeğimide elime almak istiyorum 2 çocukta yeter zaten.
klomen kullandım bende 2 ay kadar olmadı (klomen bende kilo yaptı şiştim valla) boşver dedim olacagı varsa olur hiç düşünmedim bebek olayını ve o ay ilaçsız felan hamile kaldım.bakalım bu sefer nasıl olacak çok istiyorum kızım kardeşsiz kalmasın.
size tavsiye çakşır otu kullanın vede kafanız rahat olsun allah izin veriride eşim askerden dönerse yine kullanacam o ottan.
allah hepinizin gönlünün istediğini versin.

merhaba kıslar benıde lısteye eklermısını klomen kullandım bugun son ıkı gun sonra kontrolum var bakalım yumoşlarım buyumuşmu adet tarıhım 26ocak

beni silin o listeden ben regl oldum ve tedaviyi bırakıyorm yeter artık dayanamıyacağım olmuyor işte zorlamanın bi manası yok

merhaba,

benim ilk klomen tedavim.yaptııgm hormon testleri rahım filimi eşimin sperm testi hersey normal ama bizimde olmadı. doktorum yumurta takıbı yapalım dedı 22/12/2010 da klomen'e başladım gunde ıkı tane 5 gun ıctım bıttgının ertesı gunu doktora gıttım yumurtalık gayet guzel dedı 30/12/2010 persembe ve 01/01/2011 cumartesı ılışkıye gır dedı. bende ıgne verıp vermeyecegını sordum gerek yok ama ıstıyorsan verebılrım dedı ssk karsılamaz pahalıdır dedı. bende sureklı arastırdıgım ıcın ve cogu ıgne vuruldugu ıcın ıstedım verın dedım. ovıtrelle verdı ve o aksam o ıgneyı vuruldum göbekten. ben ıhtımal ıhtımaldır dıyerek ıgneyı vuruldugum gunde ılıskıye gırdım persembe gunude gırdım ama cumartesı giremedım. eşim yoktu çunku olmadı. (aksılık işte gunun buldu)
suan da gobegımın hızasında yan tarafa dogru sankı mekık cekmısım gıbı agrı var. yokus cıkarken yada ayakabımı gıymek ıcın egıldıgımde yumurtalıklarımda kasıklarımda acı oluyor batıyor agrıyor. sizce ben sadece persembe gunu ılıskıye gırmemle hamıle kalabılırmıyım. aranızda boyle bısey yasayan vamı olumlu olumsuz. sizce ne zman test yapmalıyım

Son düzenleme:

slm canım tekrar aramıza hoşgeldin inş. bu kez yavruna dahada çabuk kavuşursun kızında kardeşsiz kalmaz bi an önce inş. sağlıklı bide oğlun olur...

ewet canım yumurtan çatlamadan 1 gün önce yapılan çalışmalar sonuç veriyor merak etme zatan bebişinin geleceği varsa bu ay gelir merak etme inş. ta gelir... test için acele etme iğneyi olduğun günden itibaren en az 14 gün geçsin çünkü önce yaptırırsan testi iğnenin etkisinden dolayı yanlış sonuç alırsın sabrat inş. güzel haberini duyarız...

beni silin o listeden ben regl oldum ve tedaviyi bırakıyorm yeter artık dayanamıyacağım olmuyor işte zorlamanın bi manası yok

seni çok iyi anlıyorum insan sürekli kırmızıları görmekten pes ediyor artık biraz kafanı dinle ve tekrar çaba göstermeye devam et canım ödülünü alırsın en kısa zamanda inş. ne zaman istersen tekrar listemize ekleriz seni...

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.YAKAMOZZZ33................................... .......................KLOMEN
138.DEFHNE........................................ .............................KLOMEN
139.MELİKE_ECESUU................................. .......................SEROPHENE
140.ZAZEZ......................................... ................................KLOMEN
141.GAMZELİKİZ.................................... ...........................
142.EXORCİST_TREX................................. ........................serophene
143.ROSE78........................................ ...............................KLOMEN
144.SMALLANGEL.................................... ............................AŞILAMA
145.MASAL800...................................... ...............................KLOMEN

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.........................ARALIK AYI LİSTEMİZ..........................

ZEYNO_81..................................18 ARALIK
HULYA_41...................................25 ARALIK
MİRAY15.....................................27 ARALIK
EMRİVAKİ....................................29 ARALIK
GREENMOON................................31 ARALIK
ESRAERSOY.................................31 ARALIK
TİİN...........................................31 ARALIK

.............................OCAK AYI LİSTEMİZ..........................

UMUTLU22.....................................3 OCAK
ESEMOS.........................................6 OCAK
TOOBE...........................................8 OCAK
ÖZLEMNİSANDOĞAN........................9 OCAK
BELGİSEL.....................................10 OCAK
CESU...........................................11 OCAK
GİDA_PİNAR.................................12 OCAK
İLKNURR1984....................... .......12 OCAK
BERRANUR...................................13 OCAK
FATMA1986.................................14 OCAK
SERSELO.....................................14 OCAK
TARİORONAR................................14 OCAK
G.ERKL........................................17 OCAK
KİDY...........................................18 OCAK

AKTASOZLEM................................19 OCAK
CİMEKA........................................24 OCAK
FİLİZİM........................................26 OCAK
SEKERKİZ67..................................26 OCAK
EDANURLU....................................28 OCAK

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hür*****e duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH

KIZLAR İNŞ. 2011 YILI BİZLERE ÇOK UĞURLU GELİR VE ARTIK BEBİŞLERİMİZDEN VE HAMİŞLİKLERİMİZDEN BAHSEDERİZ.... UMUTLUM BİKAÇGÜN OLMAYACAK LİSTEYE İSİMLERİNİZİ EKLEMEYE ÇALIŞTIM YANLIŞLIK VARSA YADA YENİ TARİHİ YAZILACAK ARKADAŞLAR VARSA SÖYLERSE BEN DÜZELTME YAPARIM...BOL HAMİŞLİ BİR HAFTA DİLİYORUM...

amin kızlar inşallah 2011 de hepimiz anne oluruz...ocaktaki adetler inşallah gelmez (bebek sebebiyle tabi)

merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım. adetlerim çok düzenlidr mutlaka 28-31 gün arası oluyorum. benim her ay düzenli adet olmam acaba her ay yumurtladığımı gösterirmi acaba? bide yumurtlasam bile bir yumurta mutlaka çatlarmı oluşunca yada bozulup kaybolurmu bunları çok merak ediyorum tecrübeli kimse varsa yazabilirmi?
bide klomen kullandım dedim daha adetimin 10.günü oluğu halde 3 yumurta olmuş sağ-solda ve baya büyümüş 18mm dedi dr. ve rahim duvarım inceymiş 3mm dedi ilaç verdi yarın tekrar gidicem. sizce bunlra göre durumum nasıl yani çok erken ya ne dersiniz. dr bana ilişki demedi sizce olmalımı herdr herşeyi söylemşyo ya. lütfennnn cevaplayn bende bilmek istiyorum bunları :)))

mrb benim kuzenim dr gecen ona sordum her ay yumurtan olmasa da adet olursun dedi ama adetlerinin düzenli olması iyi tabiki.Evet dr un da sölemiş yumurtaların güzelmiş büyük ihtimalle çatlatma iğnesi vericektir gerekli görürse..Siz yinede gün aşırı ilişki yaşayın.Zaten yrn gittiğinde dr da suan günlerde çalısın diyecektir geçmiş olsun.Bende bu ay kullanmıstım ama bugün lekelenme oldu yarına olurum regl neyse 2.denemeydi.Diğer aya ins

selam elfida.. adetlerinin düzenli olması senin yararına tabi. benim de adetlerim düzenli. 30 günde bir.ama yumurta oluşamayabiliyor diye duydum ben de.. ben yarın gideceğim 12. günüm olacak adetin. büyük ihtimal iğne olmayacak çünkü biz bebek kararı verir vermez ilaca başladık. önce doğal yollardan diyerek.gün aşırı ilişki diyecek sanırım.ama yumurtanın büyümesi kadar çatlatıp döllenmesi de var tabi.. sen de devam et gün aşırı bakalım inşallah sağlıklı bir evlat versin Allah sana da.. sen ne zamandır düşünüyorsun bebek??

amin inş. herkese versin rabbim. benim 2 sene olacak. inş. klomen işe yarar.

arkadaşlar elfida arkadaşımın yazısındaki bi cümle ile ilgili bilgi vereyim dedim sizlere..dr ultrasonla bakarken rahim duvarınızıda mutlaka ölçtürün..rahim duvarı 7 mm den az ise o ay hamilelik beklemiyor dr lar..bunu bende bilmiyodum bu ay öğrendim..dr ultrasonla bakarken rahim duvarın çok iyi dedi bi ölçeyim dedi ben sormadan kendisi 7 mm den az olursa hamilelik beklemiyoruz çünkü rahim içi hamileliğe hazır değil demektir dedi..bende dr un cümlesi bitince benimki kaç mm ki dedim 7,8 mm dedi..bilginiz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…