Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

çok iyi yaptın arkadaşım çok sağol demekki o yüzden bana ilça verdi kalınlaşsın diye.yrın bakalım kaç cm olucak

merhaba arkadaşlar.ben bir hemşireyim ama kelin ilacı olsa kafasına sürermiş :)

kadın dogum servisinde çalışıyorum 2senelik evliyim ve artık baby istiyorum.4aydır ilaçsız deniyorum ve psikoloik sanırım her adetim 8 10 gün gecikti.şimdi adet dönemimdeyim 5.günü bende klomen kullanmaya başlıcam hakkımızda hayırlısı.ALLAH aratmasın Rabbim isteyen bütün arkadaşlarımıza hayırlı salih bir evlat nasip etsin.bu yıl anne olmak dileğiyle geleceğin birtane annelerine sevgilerle..

Arkadaşlar ben geçen ay ilk defa kullandım klomen 5 gün,günde 2 sefer.Doktor fazla gelmiş.Günde 1 sefer iç dedi.Ben yine 5 günmü içeceğim yoksa bitene kadarmı 10 günmü????

Tesekkur ederım guzel dıleklerın için.. herkes bence hamıle kalırsın dıyor bense bosa umutlanmamak ıcın heveslenmıyorum guzel haberı alırsam ılk sızınle paylasıcam

ağzından bal damlıyor:) inşallah 2011 uğurlu gelecek hepimize..öyle olacak ki bu topicte sadece klomen gonaphene serophene ile anne olanlar tartışacak..Allah hiçbirimizi çok bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar versin..

herkese günaydın.

benim adetim 6 gün geçmişti test yaptım ve negatif çıktı. 7. günde 1 ocakta kırmızıları gördüm zaten ve eşim artık tedavi görmemi istemiyor. 3 ayda bıraktırdı bana. bu ay doktora gitmiyorum. ilaçların bana çok yan etkisi oluyor ve bu yüzde de tedavi olmamı istemiyor

Günaydın arkadaşlar,
Dün dr.a gittim. Önümüzdeki adet döneminde klomen başlatacağını söyledi.
Klomen adetin kaçıncı günü başlanıyor?
Yan etkileri var mı?
Bana konu hakkında bilgi verebilir misiniz?
Svglr.

ghunaydın kıslar nasılsınız bakalım bugun ? benım klomenım dun akşam bıttı persembe kontrol var bakalım ne durumda yumoşlar

istersen dinlen biraz. hem bazen oluruna bırakanlar hemen hamile kalıyor. inşallah sende öyle olur. insan ilaç takibi yapmayınca stres olmuyor en azından. gün takibi falan.. hayırlısı olsun... haberdar et..

tatlım gunaydın klomene adetın 3.gunu baslıyosun sabah akşam 5 gun boyunca ıkı gun ara verıyosun doktor yumurtalıgına bakıyo ona gore sana sugun bugun dıye gun verıyo ılışkıye gırıyosun

adetin 5. günü başlanıyor canım.. ben de biraz şişkinlik yaptı biraz da karnımda iğne batmaları gibi hisler.. ama bunlar beklenen etkiler zaten. sorun yok..ha bu aralara gece uykumun arasında uyanıyorum . bilemiyorum bu ilaçtan olabilir belki. daha önce hiiiiç uyanmazdım uykumun içinde..geçmiş olsun...

ghunaydın kıslar nasılsınız bakalım bugun ? benım klomenım dun akşam bıttı persembe kontrol var bakalım ne durumda yumoşlar

benim de bitti. ben serophene kullanıyorum. bugün gideceğim doktora bakalım neler oldu..doktorumu çok seviyorum...çok açıklayıcı ve ilgili. çok hastası olmasına rağmen her hastasına en az 10 dk ayırıyor..

aynı sorun bendede var doktora gittim yumurtlama sorunu var dediii

tatlım gunaydın klomene adetın 3.gunu baslıyosun sabah akşam 5 gun boyunca ıkı gun ara verıyosun doktor yumurtalıgına bakıyo ona gore sana sugun bugun dıye gun verıyo ılışkıye gırıyosun

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Hepimiz için hayırlısını diliyorum. Allah tez zamanda hepimize sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…