arkadaşlar elfida arkadaşımın yazısındaki bi cümle ile ilgili bilgi vereyim dedim sizlere..dr ultrasonla bakarken rahim duvarınızıda mutlaka ölçtürün..rahim duvarı 7 mm den az ise o ay hamilelik beklemiyor dr lar..bunu bende bilmiyodum bu ay öğrendim..dr ultrasonla bakarken rahim duvarın çok iyi dedi bi ölçeyim dedi ben sormadan kendisi 7 mm den az olursa hamilelik beklemiyoruz çünkü rahim içi hamileliğe hazır değil demektir dedi..bende dr un cümlesi bitince benimki kaç mm ki dedim 7,8 mm dedi..bilginiz olsun...
Arkadaşlar ben geçen ay ilk defa kullandım klomen 5 gün,günde 2 sefer.Doktor fazla gelmiş.Günde 1 sefer iç dedi.Ben yine 5 günmü içeceğim yoksa bitene kadarmı 10 günmü????[/Q
5 gün içeceksin arkadaşım bende ilk zamanlarda günde 1 tane içmiştim....
Arkadaşlar ben geçen ay ilk defa kullandım klomen 5 gün,günde 2 sefer.Doktor fazla gelmiş.Günde 1 sefer iç dedi.Ben yine 5 günmü içeceğim yoksa bitene kadarmı 10 günmü????[/Q
5 gün içeceksin arkadaşım bende ilk zamanlarda günde 1 tane içmiştim....
5 gün içip bırakıcam değilmi?Günde 1 sefer.Ay ben kendimi 10 gün içicem diye adapte etmişim şimdi aklıma geliyor ya.Saol canım.
ewet canım yumurtan çatlamadan 1 gün önce yapılan çalışmalar sonuç veriyor merak etme zatan bebişinin geleceği varsa bu ay gelir merak etme inş. ta gelir... test için acele etme iğneyi olduğun günden itibaren en az 14 gün geçsin çünkü önce yaptırırsan testi iğnenin etkisinden dolayı yanlış sonuç alırsın sabrat inş. güzel haberini duyarız...
5 gün içip bırakıcam değilmi?Günde 1 sefer.Ay ben kendimi 10 gün içicem diye adapte etmişim şimdi aklıma geliyor ya.Saol canım.[/B]
ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,yumurtaların 2 sefer içince çok olduğu için düşürmüştür dozajı kist ve çoğul gebelik olmasın diye..sen günde 1 tane 5 gün iç sonra dr kontrolüne baksın yumoşlarına
Evet canım umarım bu ay işe yararne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,yumurtaların 2 sefer içince çok olduğu için düşürmüştür dozajı kist ve çoğul gebelik olmasın diye..sen günde 1 tane 5 gün iç sonra dr kontrolüne baksın yumoşlarına
merhaba arkadaşlar.ben bir hemşireyim ama kelin ilacı olsa kafasına sürermiş :)
kadın dogum servisinde çalışıyorum 2senelik evliyim ve artık baby istiyorum.4aydır ilaçsız deniyorum ve psikoloik sanırım her adetim 8 10 gün gecikti.şimdi adet dönemimdeyim 5.günü bende klomen kullanmaya başlıcam hakkımızda hayırlısı.ALLAH aratmasın Rabbim isteyen bütün arkadaşlarımıza hayırlı salih bir evlat nasip etsin.bu yıl anne olmak dileğiyle geleceğin birtane annelerine sevgilerle..
bu ayki klomen serüvenimde kırmızılarla birlikte son buldu
herkese günaydın.
benim adetim 6 gün geçmişti test yaptım ve negatif çıktı. 7. günde 1 ocakta kırmızıları gördüm zaten ve eşim artık tedavi görmemi istemiyor. 3 ayda bıraktırdı bana. bu ay doktora gitmiyorum. ilaçların bana çok yan etkisi oluyor ve bu yüzde de tedavi olmamı istemiyor
Günaydın arkadaşlar,
Dün dr.a gittim. Önümüzdeki adet döneminde klomen başlatacağını söyledi.
Klomen adetin kaçıncı günü başlanıyor?
Yan etkileri var mı?
Bana konu hakkında bilgi verebilir misiniz?
Svglr.
Günaydın arkadaşlar,
Dün dr.a gittim. Önümüzdeki adet döneminde klomen başlatacağını söyledi.
Klomen adetin kaçıncı günü başlanıyor?
Yan etkileri var mı?
Bana konu hakkında bilgi verebilir misiniz?
Svglr.
ghunaydın kıslar nasılsınız bakalım bugun ? benım klomenım dun akşam bıttı persembe kontrol var bakalım ne durumda yumoşlar
Kızlar merhaba ben sizlere birşey sormak istiyorum yumurta çatlamadığı zaman kendimiz hissedebiliyomuyuz hangi yumurtalıktan yumurtam olursa belimin o tarafı regle yakın çok ağrıyo şuan da öyle sol yumurtalığım hafif sancı yapıyo ve belimin sol tarafı çok ağrıyo regllerimde düzensiz her ay oluyorum ama 5 güne kadar gecikebiliyo her ay farklı bi günde oluyo 29-34 arası değişiyo geçen ay 29.günde oldu bugünde 29.gün ama gelen giden yok gebelikte yok geçen ay 32 ondan önce 34 günde geldi yumurta çatlamayınca böylemi oluyo yoksa o zaman çok fazlamı gecikiyo farklı bişeymi var bende sizlere danışmak istedim.
tatlım gunaydın klomene adetın 3.gunu baslıyosun sabah akşam 5 gun boyunca ıkı gun ara verıyosun doktor yumurtalıgına bakıyo ona gore sana sugun bugun dıye gun verıyo ılışkıye gırıyosun
adetin 5. günü başlanıyor canım.. ben de biraz şişkinlik yaptı biraz da karnımda iğne batmaları gibi hisler.. ama bunlar beklenen etkiler zaten. sorun yok..ha bu aralara gece uykumun arasında uyanıyorum . bilemiyorum bu ilaçtan olabilir belki. daha önce hiiiiç uyanmazdım uykumun içinde..geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?