canım benim ya evet bizler bu yolda çok yıpranıyoruz malesef.kaçıncı klomen kullanışındı?
herkese günaydın.
benim adetim 6 gün geçmişti test yaptım ve negatif çıktı. 7. günde 1 ocakta kırmızıları gördüm zaten ve eşim artık tedavi görmemi istemiyor. 3 ayda bıraktırdı bana. bu ay doktora gitmiyorum. ilaçların bana çok yan etkisi oluyor ve bu yüzde de tedavi olmamı istemiyor
seni çok iyi anlıyorum insan sürekli kırmızıları görmekten pes ediyor artık biraz kafanı dinle ve tekrar çaba göstermeye devam et canım ödülünü alırsın en kısa zamanda inş. ne zaman istersen tekrar listemize ekleriz seni...
benim de bitti. ben serophene kullanıyorum. bugün gideceğim doktora bakalım neler oldu..doktorumu çok seviyorum...çok açıklayıcı ve ilgili. çok hastası olmasına rağmen her hastasına en az 10 dk ayırıyor..
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Hepimiz için hayırlısını diliyorum. Allah tez zamanda hepimize sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı evlatlar nasip etsin.
geçen ay bende de tuhaf birşeyler oldu..beta hcg hamile olduğumu gösterdi hamileydim ama malesef değerlerim düştü.daha ultrasonda bile görünmeden gitti yavrucak.. herşeyde bir hayır var. Allahtan kürtaja gerek kalmadan adetle beraber gitti. tam düşük bile saymadım tuhaf birşeydi..kimseye yaşatmasın Allah. fakat şunu görmüş oldum hamile kalabiliyorum demek ki.. en azından eşimde sorun yok.. ve bende tüpler kapalı değil bunu gösterir...az sonra doktora gideceğim. 4te randevum var. serophene bakalım yumoşlara neler yapmış??
3.klomen kulanışımdı.dün doktora gittim son bir defa muayene olayım.adetliyim ama bir umut işte belki bana hamilesindr demesini bekledim ama değilmişim.klomen ve çatlatma iğnesi olduğum için iki tane kistim oluşmuş çok üzüldüm bu ayda kist tedavisi görecem.doktor bana rahim filmi çektirmemi sölyor ama ben korkuyorm yapmak istemiyorm bana kaçışın yok dedi bu ay olmasa bile diğer aylarda bu filmi isteyeceğini sölyor.ben bir defa daha klomen kulanmak istediğimi söledim doktrmda tamam dedi.bu ay kist tedavisi şubatta klomen inşlh hamile kalırım eğrki kalamazsam martta mutlaka rahim filmini çektirmem gerekiyor offfff artık yorldum 18 aydan beri uğraşıyorz olmuyor...((
çatlatma iğnesi olduğun halde mi kist olmuş?hemde 2 tane?neden öyle olmuş ki çatlatma iğnesi ile çatlamadığı da olabiliyo mu?hadi 1 i çatlamadı diyelim diğeride mi çatlamadı yaa..kaç milimdiki çatlamadılar aşırı büyüklermiydi?
3.klomen kulanışımdı.dün doktora gittim son bir defa muayene olayım.adetliyim ama bir umut işte belki bana hamilesindr demesini bekledim ama değilmişim.klomen ve çatlatma iğnesi olduğum için iki tane kistim oluşmuş çok üzüldüm bu ayda kist tedavisi görecem.doktor bana rahim filmi çektirmemi sölyor ama ben korkuyorm yapmak istemiyorm bana kaçışın yok dedi bu ay olmasa bile diğer aylarda bu filmi isteyeceğini sölyor.ben bir defa daha klomen kulanmak istediğimi söledim doktrmda tamam dedi.bu ay kist tedavisi şubatta klomen inşlh hamile kalırım eğrki kalamazsam martta mutlaka rahim filmini çektirmem gerekiyor offfff artık yorldum 18 aydan beri uğraşıyorz olmuyor...((
geçen ay bende de tuhaf birşeyler oldu..beta hcg hamile olduğumu gösterdi hamileydim ama malesef değerlerim düştü.daha ultrasonda bile görünmeden gitti yavrucak.. herşeyde bir hayır var. Allahtan kürtaja gerek kalmadan adetle beraber gitti. tam düşük bile saymadım tuhaf birşeydi..kimseye yaşatmasın Allah. fakat şunu görmüş oldum hamile kalabiliyorum demek ki.. en azından eşimde sorun yok.. ve bende tüpler kapalı değil bunu gösterir...az sonra doktora gideceğim. 4te randevum var. serophene bakalım yumoşlara neler yapmış??
eeeh napalım çalışmalara devam... moral bozmak yokkk,stress yok.. Allah biliyor vaktini...
benim 6. ayım tüp filmi çektirdim 4 ay klom
en kullandım .1 kez aşılama yaptırdım tutmadı
yarın 2 . aşılamam olacak, iştende izin aldım bütün çalışanlar aşılama yaptırcamı biliyo,
müdürüm bile of
2 yumurtam var bu ay kıslar dua edin benim için,
bide sormam gereken bişey var, sonrasında yatmam lazım mı etkisi olurmu
rapor istesem mi?
benim 6. ayım tüp filmi çektirdim 4 ay klom
en kullandım .1 kez aşılama yaptırdım tutmadı
yarın 2 . aşılamam olacak, iştende izin aldım bütün çalışanlar aşılama yaptırcamı biliyo,
müdürüm bile of
2 yumurtam var bu ay kıslar dua edin benim için,
bide sormam gereken bişey var, sonrasında yatmam lazım mı etkisi olurmu
rapor istesem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?