doktora gittim bugün yumurtalarda bir gelişme olmamış. cuma tekrar görelim dedi.biraz üzüldüm ama olsun. bu benim bebek hazırlıklarında ilk ayım..direk ilaçla başladık..cumayı beklemekten başka çarem yok.yine ilişkiye devam..
3.klomen kulanışımdı.dün doktora gittim son bir defa muayene olayım.adetliyim ama bir umut işte belki bana hamilesindr demesini bekledim ama değilmişim.klomen ve çatlatma iğnesi olduğum için iki tane kistim oluşmuş çok üzüldüm bu ayda kist tedavisi görecem.doktor bana rahim filmi çektirmemi sölyor ama ben korkuyorm yapmak istemiyorm bana kaçışın yok dedi bu ay olmasa bile diğer aylarda bu filmi isteyeceğini sölyor.ben bir defa daha klomen kulanmak istediğimi söledim doktrmda tamam dedi.bu ay kist tedavisi şubatta klomen inşlh hamile kalırım eğrki kalamazsam martta mutlaka rahim filmini çektirmem gerekiyor offfff artık yorldum 18 aydan beri uğraşıyorz olmuyor...((
bende cuma günü gidecem doktora.öğleden sonra burda buluşup konuşalım.inş ikimizin de yumoşları gelişir.
canım geçmiş olsun acaba kimyasal gebelikmi yaşadın? dr birşey söylemedimi değerlerine göre...
inşallah canım..benim randevum 4te. gelince konuşuruz buradan. umarım bir gelişme olur.. bu arada bende pko var ve ayrıca tiroid...Allah çaresiz dertler vermesin..1.5 yıllık evliyim. bu ay ilk denememiz.
aranıza yeni katıldım onaltı aylık evliyim bircok doktora gittim klomen kullandım kist oluştu şuan gittiğim doktor yine klomenle yumurta takibine başlamak istiyor. lütfen fikir verin doktora gitip gitmemekte cok kararsızım
bnde 3,5 yıllık evliyim.1 yıldır bebek düşünyoruz.bana dr um klomeni yumurtamın büyük olması için adetin 3.gününden başlayarak 5 gün sabah akşam içmemi önerdi.Yumrtalarımdan 2si iyi durumda gelişmişti ancak çatlatma iğnesiyle yalnızce 1i çatladı ve örneği enjekte edeli 13 gün oldu.Bende stressten ölcem.Bazıları baş ağrısı çektiğini yazmış .Bende hiiiçç belirti yokk stress başka bişey değil
yumurtalarımın biri 19mm diğeri 16mm idi.valla bende bişey anlamadım doktorm bu iğne ve klomeni kulandığım için kist oluşumu normalmş dedi
anladım arkadaşım..yumurtaların aşırı büyük olmadığı halde çatlatma iğnesine tepki vermemiş çatlamamış ve kist olarak kalmış demek..benim de bu ay yumurtalarım 24 ve 26 mm di..kist olarak kalırsa ayvayı yedim :18: bende merakla bekliyorum adet dönemimi..daha da çokkkk var ya..ay vallahi çatlıcam yumurtalar çatladımı bilmem ama ben çatlıycam yani yakında orta yerimden
kızlar ben 6 yıllık evliyim ben 26 eşim 29 yaşında 5 aydır deniyoruz sanırım biraz fazla korunduk ama yaşımız küçük diye erteledik hatta ben 30 yasında düşünüyordum fakat çevremdeki birçok kişi hamile olunca karar verdim ama olmuyor malesef siz kaç yaşındasınız kaç yıllık evlisiniz?
off ya bu süreç ne zormuş.kafamı esra erolun evlilik programını izleyerek dağıtıyodum.bugün onun da hamile olduğunu duymam mı.artık her izlemem de dokunur bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?