3.klomen kulanışımdı.dün doktora gittim son bir defa muayene olayım.adetliyim ama bir umut işte belki bana hamilesindr demesini bekledim ama değilmişim.klomen ve çatlatma iğnesi olduğum için iki tane kistim oluşmuş çok üzüldüm bu ayda kist tedavisi görecem.doktor bana rahim filmi çektirmemi sölyor ama ben korkuyorm yapmak istemiyorm bana kaçışın yok dedi bu ay olmasa bile diğer aylarda bu filmi isteyeceğini sölyor.ben bir defa daha klomen kulanmak istediğimi söledim doktrmda tamam dedi.bu ay kist tedavisi şubatta klomen inşlh hamile kalırım eğrki kalamazsam martta mutlaka rahim filmini çektirmem gerekiyor offfff artık yorldum 18 aydan beri uğraşıyorz olmuyor...((
Fıstıklarrrr nasılsınız???
Ya bişiy sorucam kızlar yaa kasıklarımda acayip bir ağrı var bugün deli gibi ağrıyo yaaaa neden olabilir sizce?Bide adet:8 ocak benim ama test yapsam belli olurmu ki acaba çatlıcam meraktan :) :)
Esra erolda evet hamile dün söledi programında bende şok oldum hatun yazın evlendi yaza doğuracak ne kadar güsel:) Allahım bizede hayırlısınla bebişlerimizi nasip etsin inş.......
Buarada bende 9 aylık evliyim 3 aydır klomen kullanıyorum Eşim 28 ben 24 yaşındayım.....
nasılsınız????
bende katıldım aranıza
çok yeniyim cevap verirmisiniz bilmiyorum ama
klomen kullanıpta hamile kalan varmı acaba???
benim 2. kullanışım. ilkinde klomen kullandım ikincide serophene kullandım sonrda 3 tane birer gün arayla gonal f iğne vuruldum. bugünde allah izin verirse çatlatma iğnesi olacağım. sonrada günaşırı ilişki dedi... ama ben çok stres yapıyorum. bu durum moralimi çok bozuyoo((
ay o da mı hamileymiş..bi o kalmıştı zaten tv de doğurmayan şimdi tam oldu
Aaa esra eroldamı hamileymiş...
hoşgeldin canım.evet çok kişi var hamile kalan.benimde 3.kullanışım.
nasılsınız????
bende katıldım aranıza
çok yeniyim cevap verirmisiniz bilmiyorum ama
klomen kullanıpta hamile kalan varmı acaba???
benim 2. kullanışım. ilkinde klomen kullandım ikincide serophene kullandım sonrda 3 tane birer gün arayla gonal f iğne vuruldum. bugünde allah izin verirse çatlatma iğnesi olacağım. sonrada günaşırı ilişki dedi... ama ben çok stres yapıyorum. bu durum moralimi çok bozuyoo((
10 da aşılamam var ama benim eşim sperm veremiyo strese girdi
delirmek üzereyim,
miki24
eşini mutlaka ikna et canım aşılaman boşa gidebilir allah korusun.bende aşılamaya başlayacaktım eşim erteliyordu spermiyogramı.geçen hafta yaptırdı azo spermi çıktı,doktor aşılamayı hemen iptal etti.ameliyat olması gerekiyor şimdi.daha sonrada tüp bebek dedi aşılama yapılmayacakmış.ameliyattan sonra ne kadar beklicez onu da bilmiyorum(
herkese gunaydın
doktor takıbıne yenı başladım şimdilik sperm testi ve yumurtalara baktı bı sorun yok .
hafta gıdıcem doktora hormon testı istıcekmiş sonrakı ay rahım filmi.
bişey merak etıyorum klomen ve gonophene yı nıye verıyo doktor. yanı ben rahşm filminden korkuyorum jhormon testi yaptırdıktan sonra ilaç verın desem olurmu.
Cnm ben de senin gibi hormon testi ve diğerleri de normal çıkmasına rağmen ilaç kullandım.Doktorun dediğine göre yumurta kalitesini ve sayısını arttırarak gebelik şansını arttırıyoruz dedi.
herkese gunaydın
doktor takıbıne yenı başladım şimdilik sperm testi ve yumurtalara baktı bı sorun yok .
hafta gıdıcem doktora hormon testı istıcekmiş sonrakı ay rahım filmi.
bişey merak etıyorum klomen ve gonophene yı nıye verıyo doktor. yanı ben rahşm filminden korkuyorum jhormon testi yaptırdıktan sonra ilaç verın desem olurmu.
Cnm ben de senin gibi hormon testi ve diğerleri de normal çıkmasına rağmen ilaç kullandım.Doktorun dediğine göre yumurta kalitesini ve sayısını arttırarak gebelik şansını arttırıyoruz dedi.
tatlım rahım fılmınden korkmana gerek yok ohatayı ben yaptım sadece ıcıme ılaç verılecektı dayanamadım megerse darlık varmış ılk evlendıgım zaman ama suan gıtsem rahatlıkla caktırebılırım hıc stress yapma.ılacı yumurtalarının daha ıyı olması ıcın verıyo.hormonlarınada bakması cok ıyı ona gore yonlendırıyo cnm .bırde foloık asıte basla ıstersen doktorlar soyluyo gercı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?