Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Fıstıklarrrr nasılsınız???

Ya bişiy sorucam kızlar yaa kasıklarımda acayip bir ağrı var bugün deli gibi ağrıyo yaaaa neden olabilir sizce?Bide adet:8 ocak benim ama test yapsam belli olurmu ki acaba çatlıcam meraktan :) :)

Esra erolda evet hamile dün söledi programında bende şok oldum hatun yazın evlendi yaza doğuracak ne kadar güsel:) Allahım bizede hayırlısınla bebişlerimizi nasip etsin inş.......

Buarada bende 9 aylık evliyim 3 aydır klomen kullanıyorum Eşim 28 ben 24 yaşındayım.....

arkadaşım gerçekten bende rahim filmini çektirmeden önce çok korkuyodum ama çektirdim arahtladım. eğer istanbuldaysan bence radyomara git ve durumun müsaitse. 320 tlye çekiyolar ve ben ilacı verdiklerinde dahi anlamadım. bi baktım bitmiş 5 dk sürmedi. sonraında ağrımda olmadı. bence bi sorun varsa boşuna zaman kaybetme

benim eşimde özel bir şirkette yönetici iş stresi çok fazla uyku düzeni yok hep dışardan yemek yiyor fast food filan bunlar etkili mi bilmiyorum hiç dinlenemiyor ben çalışmıyorum şimdilik rahatım ama kafama çok takıyorum galiba...

canım bu ilaçlar yumurta hareketlerinde dediğin şeyleri yaparmış. bende de oldu.ilacım bitti dün gittim doktora gelişme olmamış. halbuki karnımda resmen hissetmiştim...cuma tekrar kontrole..adetin en az 2 gün geçmesi gerek idrar testi için.. kan ise adet günü iyi sonuç verir..

nasılsınız????
bende katıldım aranıza
çok yeniyim cevap verirmisiniz bilmiyorum ama
klomen kullanıpta hamile kalan varmı acaba???

benim 2. kullanışım. ilkinde klomen kullandım ikincide serophene kullandım sonrda 3 tane birer gün arayla gonal f iğne vuruldum. bugünde allah izin verirse çatlatma iğnesi olacağım. sonrada günaşırı ilişki dedi... ama ben çok stres yapıyorum. bu durum moralimi çok bozuyoo((

hoşgeldin canım.evet çok kişi var hamile kalan.benimde 3.kullanışım.

miki24

eşini mutlaka ikna et canım aşılaman boşa gidebilir allah korusun.bende aşılamaya başlayacaktım eşim erteliyordu spermiyogramı.geçen hafta yaptırdı azo spermi çıktı,doktor aşılamayı hemen iptal etti.ameliyat olması gerekiyor şimdi.daha sonrada tüp bebek dedi aşılama yapılmayacakmış.ameliyattan sonra ne kadar beklicez onu da bilmiyorum (

hoşgeldin o zaman aramıza.. uğurlu listemiz var.. 145 kişi hamile kalmış çoğu da doğurmuş bile. çoğu ilaçla hamile kalmış. bunlar sadece bu başlık altında olanlar.. çok kişi var hamile kalan..ben bu ay serophene kullandım doktor gelişme yok dedi dün cuma günü tekrar kontrol.. bakalım artık..bu işte en önemli şey moral... dün doktorum gelişmemiş deyince bozuldum baya. eşimle buluşacaktım doktordan sonra aradım sesim o kadar kötüymüş ki eşim dio sanki çaresiz gibi konuştun telefonda. o öyle deyince çok şükür çaresiz değiliz...sadece sabırsız olabiliyoruz..Allah biliyor vaktini..beklemeyi bilmemiz gerek. herşeyin hayırlısı...

sıkma canını ameliyat olacak ve sadece biraz zaman geçmiş olacak...kaybedeceğin birşey yok sonuçta..inşallah güzel haberler alırız senden..

herkese gunaydın
doktor takıbıne yenı başladım şimdilik sperm testi ve yumurtalara baktı bı sorun yok .
hafta gıdıcem doktora hormon testı istıcekmiş sonrakı ay rahım filmi.
bişey merak etıyorum klomen ve gonophene yı nıye verıyo doktor. yanı ben rahşm filminden korkuyorum jhormon testi yaptırdıktan sonra ilaç verın desem olurmu.

Cnm ben de senin gibi hormon testi ve diğerleri de normal çıkmasına rağmen ilaç kullandım.Doktorun dediğine göre yumurta kalitesini ve sayısını arttırarak gebelik şansını arttırıyoruz dedi.

Cnm ben de senin gibi hormon testi ve diğerleri de normal çıkmasına rağmen ilaç kullandım.Doktorun dediğine göre yumurta kalitesini ve sayısını arttırarak gebelik şansını arttırıyoruz dedi.

yani rehim filmini falan çekltırmem gerekiyo galiba ondan sonramı verıyor bu ilaçları

tatlım rahım fılmınden korkmana gerek yok ohatayı ben yaptım sadece ıcıme ılaç verılecektı dayanamadım megerse darlık varmış ılk evlendıgım zaman ama suan gıtsem rahatlıkla caktırebılırım hıc stress yapma.ılacı yumurtalarının daha ıyı olması ıcın verıyo.hormonlarınada bakması cok ıyı ona gore yonlendırıyo cnm .bırde foloık asıte basla ıstersen doktorlar soyluyo gercı ama

evt pınarcım doktor banada aynısı dsoyledı hormonlarda ve yumurtaıkta bışıy yok dedı yarın gormeye gıdıcez bakalım yumoşlar ne drurumda

başladım folık plus verdı gunde 1 tane içiyorum pazartesi gıdıcem işte doktora bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…