Cnm ben de senin gibi hormon testi ve diğerleri de normal çıkmasına rağmen ilaç kullandım.Doktorun dediğine göre yumurta kalitesini ve sayısını arttırarak gebelik şansını arttırıyoruz dedi.
sıkma canını ameliyat olacak ve sadece biraz zaman geçmiş olacak...kaybedeceğin birşey yok sonuçta..inşallah güzel haberler alırız senden..
başladım folık plus verdı gunde 1 tane içiyorum pazartesi gıdıcem işte doktora bakalım hayırlısı
hoşgeldin o zaman aramıza.. uğurlu listemiz var.. 145 kişi hamile kalmış çoğu da doğurmuş bile. çoğu ilaçla hamile kalmış. bunlar sadece bu başlık altında olanlar.. çok kişi var hamile kalan..ben bu ay serophene kullandım doktor gelişme yok dedi dün cuma günü tekrar kontrol.. bakalım artık..bu işte en önemli şey moral... dün doktorum gelişmemiş deyince bozuldum baya. eşimle buluşacaktım doktordan sonra aradım sesim o kadar kötüymüş ki eşim dio sanki çaresiz gibi konuştun telefonda. o öyle deyince çok şükür çaresiz değiliz...sadece sabırsız olabiliyoruz..Allah biliyor vaktini..beklemeyi bilmemiz gerek. herşeyin hayırlısı...
cımekacım cuma gunumu gıdyodun doktora.bu arada ne kadar buyumuş yumoşlar.ama bışıyde sorucam ılaç bıttıgun mu baktırdırn benım doktorum ılac bıttıkten ıkı gun sonra ara verıyoruz dedı yanı yarın ucuncu gunumde bakıcak belkı oyuzden oyle cıkmış olabılır dıye dusundum ben folık asıte basladınmı?
evet kızlar bende şok oldum.sanki herşey benim inadıma oluyo.çevremde herkes hamile yaaa...
herkese gunaydın
doktor takıbıne yenı başladım şimdilik sperm testi ve yumurtalara baktı bı sorun yok .
hafta gıdıcem doktora hormon testı istıcekmiş sonrakı ay rahım filmi.
bişey merak etıyorum klomen ve gonophene yı nıye verıyo doktor. yanı ben rahşm filminden korkuyorum jhormon testi yaptırdıktan sonra ilaç verın desem olurmu.
ykpasuman ne kadarlık evlisin canım.sorun neymiş doktor ne diyo
arkadaşım gerçekten bende rahim filmini çektirmeden önce çok korkuyodum ama çektirdim arahtladım. eğer istanbuldaysan bence radyomara git ve durumun müsaitse. 320 tlye çekiyolar ve ben ilacı verdiklerinde dahi anlamadım. bi baktım bitmiş 5 dk sürmedi. sonraında ağrımda olmadı. bence bi sorun varsa boşuna zaman kaybetme
kızlar ya doktorunuz klomeni kaç ay kullanmanızı öneriyo?
canım benimde 3.ayım.3 aydan sonra doktorlarınız nasıl bir yol izliyo.bu ay olmazsa acaba ben de 1 ay daha kullansam mı?
ykpasuman
biz 7 aylık evliyiz.bende yumurta gelişmiyordu.3 ay günde 1 tane klomen kullandıktan sonra bıraktım aşılamaya geçicez dedi doktorum.iğnelere basladık onda da aşırı tepki verdi vücudum,değerler çok çok yuksek çıktı.eşimden de spermiyogram istedi,o testi yaptırdık ve azo spermi çıktı,varikosel ameliyatı olması gerekiyormuş.ameliyattan sonrada tüp bebek öneririm dedi.buarada ameliyattan sonra sanırım bikaç ay geçmesi gerekiyor.doktor hem beni hem eşimi hazırlayacak.bunların hepsi aynı ana nasıl denk gelicek onu da bilmiyorum.tüp bebek banada mantıklı geldi.çünkü bunların hepsi zaman alıcak.aşılama olsa da baya gecikecek.moralim bozuk hiç ,isteğim kalmadı.
varikosel ameliyatı olupta yılar sonra cocugu olanları biliyorm ama bazen ameliyatta çözüm olayabiliyor benim bi akrabam 2 defa ameliyat oldu 8 seneden sonra çoçuğu oldu bazılarında ise 3 seneden sonra oluyor benim eşim çok sigara içiyordu o yüzden spermleri hareketsizdi sigarıyı bıraktıktan sonra harektli sperm sayısı biraz yükseldi artı bide beslenmesine dikkat edecek stresten uzak duracak bide doktormz bize sperm artırıcı bi ilaç verdi 120 150 tl civarında onlarla hareketli sperm sayısı yükseldi ama 6 aya kadr bu ilaçları kulanacak bi ayda iki paket kulanıyor ve bu bizim maddi durumumuzu baya sarsıyor ama ne yapalım herşeyimizden kısıp bebek için katlanıyorz hayırlısı bakalmvarikosel ameliyatı olmadan bu sorunun çözümü varmı ki
canım cumartesi bitti ilaç salı bakıldı yumoşlara gelişme yok.. cuma yine gideceğim hayırlısı...folbiol içiyorum yaklaşık 15 gün falan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?