Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Cnm ben de senin gibi hormon testi ve diğerleri de normal çıkmasına rağmen ilaç kullandım.Doktorun dediğine göre yumurta kalitesini ve sayısını arttırarak gebelik şansını arttırıyoruz dedi.

benim bu ay ilk denemem..doktor direk ilaçla başladı. yumurtalara destek olsun büyümesini kolaylaştırsın diyedir. sorun olmasa da veriliyor.. zaman kaybı olmasın diye..bazı doktor tedavinin en başında istiyor rahim filmi. bazıları da birkaç ay ilaçtan cevap alamayınca. hasta isterse daha önceden de çektirir. ama bence en başta bakılması gerek yumurtalık tüplere hormonlara..hatta sperme.. boşuna zaman kaybı olmamış olur...

sıkma canını ameliyat olacak ve sadece biraz zaman geçmiş olacak...kaybedeceğin birşey yok sonuçta..inşallah güzel haberler alırız senden..

cımekacım cuma gunumu gıdyodun doktora.bu arada ne kadar buyumuş yumoşlar.ama bışıyde sorucam ılaç bıttıgun mu baktırdırn benım doktorum ılac bıttıkten ıkı gun sonra ara verıyoruz dedı yanı yarın ucuncu gunumde bakıcak belkı oyuzden oyle cıkmış olabılır dıye dusundum ben folık asıte basladınmı?

başladım folık plus verdı gunde 1 tane içiyorum pazartesi gıdıcem işte doktora bakalım hayırlısı

hyaırlısı tratlım hersey gonlunce olur ınsallah bend eyarın gııdıcem bakkalım nekadar buyumuslar

Ben 3 ay klomen kullandım.Şimdi rahim filmi istedi.
Rahim de tıkanıklık olma ihtimali çok düşük diye hemen istemiyorlar.Genelde karın bölgesi ameliyatı geçirenler,apandist veya tüberküloz geçirenlerde olabiliryormuş.

Kimi acıyor diyor kimi acımıyor.Ben de bu ay sonu çektiricem ama biraz tırsıyorum.

hoşbulduk canımm...
çok sağol cevap yazdığın içinn...
bana doktor yumurtalıklar gelişmiş dedi bugün çatlatma iğnesi olucam bakalım. adet günüm 20 si...
hayırlısı artık.dediğin gibi allah biliyo vaktini...

herşeye rağmen :)

canım cumartesi bitti ilaç salı bakıldı yumoşlara gelişme yok.. cuma yine gideceğim hayırlısı...folbiol içiyorum yaklaşık 15 gün falan oldu.

evet kızlar bende şok oldum.sanki herşey benim inadıma oluyo.çevremde herkes hamile yaaa...

yaaa gerçektende sanki herşey inadımıza gidiyor benimde bütün arkadaşlarım hamile hatta cocukları bile doğdu çevremde bi hamile kalmayan benim 3 yıldır çoçuğu olmayan bi arkadaşım vardı kendimi onunla kandırıyordum ama oda hamuleymş allah bebeğini ona bağışlasın bi ben kaldım ve bütün gözler bende durumumuda sölemiyorm olmuyorda diyemiyorm bakalım ne zamana kadr sürecek bu.

klomen ve gonophaneyi yumurtaların büyüsün diye veriyor bende rahim filminden korkuyorm çektirmek istemiyorm doktorma söledim tekrar klomen kulanmak istediğimi söledim sırf korkuyorum diye doktormda tamam dedi ama mutlaka yapacaz bu filmi bu ay olmasada diğer ay istiyorm dedi kaçışım olmadığını söledi.bende bu ay klomeni kulanamıyacağım çünkü geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum kistim oluşmş iki tane bu ay kist tedavisi göreceğim şubatta komen tekrar eğrki hamile kalamaszam rahim filmini çektirecem bu arada ben 3 defa klomen kulandım doktorm bende sorn olmadığını sölyor eşimin sperm hareketsizliği var kendisi rahim filmimi çektirdikten sonra bende bişy çıkmayacagını sölyor ama genede bu filmi istiyorm diyor doktorlarıda hiç anlamıyorm artık

ykpasuman ne kadarlık evlisin canım.sorun neymiş doktor ne diyo

canım ben 18 aylık evliyim.doktorm bende sorn olmadığını sölyor eşimin sperm tahlilini yaptı sperm hareketsizliği var ve varikoseli olduğunu söledi bize ameiliyat önermedi çünkü hiç bebeğimiz olmama ihtimali de olabilirmş eşimdede ağrı olmadığı için gerek olmadığını söylüyor 3 klomen kulandım sonuncuda kist yaptı suan kist tedavisi görüyorm subatta tekrar klomen oda olmazsa rahim filmi bişy cıkmayacağını doktorda söylüyor ama genede istiyor.ebrudur sende ne sorun vardı yazabilirmisin siz ne kadrlık evlisiniz...

ben ağrıdayım canım.korkum ğeçerse inşlh çektirecemde geçmiyor bi türlü ben parayı düşünmüyorm tek derdim şu korku psikolojisini üzerimden atmam çünkü ben ultrason muayenesinde bile kendimi kasıyorm kaldıki rahim filmi bide etrafımdaki arkadaşlarım beni korkutunca hiç casaretim yok

ykpasuman

biz 7 aylık evliyiz.bende yumurta gelişmiyordu.3 ay günde 1 tane klomen kullandıktan sonra bıraktım aşılamaya geçicez dedi doktorum.iğnelere basladık onda da aşırı tepki verdi vücudum,değerler çok çok yuksek çıktı.eşimden de spermiyogram istedi,o testi yaptırdık ve azo spermi çıktı,varikosel ameliyatı olması gerekiyormuş.ameliyattan sonrada tüp bebek öneririm dedi.buarada ameliyattan sonra sanırım bikaç ay geçmesi gerekiyor.doktor hem beni hem eşimi hazırlayacak.bunların hepsi aynı ana nasıl denk gelicek onu da bilmiyorum.tüp bebek banada mantıklı geldi.çünkü bunların hepsi zaman alıcak.aşılama olsa da baya gecikecek.moralim bozuk hiç ,isteğim kalmadı.

canım benimde 3.ayım.3 aydan sonra doktorlarınız nasıl bir yol izliyo.bu ay olmazsa acaba ben de 1 ay daha kullansam mı?

bende 3 klomen kulandım ondan sonrasıda ilaclardan dolayı kist oluşmş bana rahim filmini çekecez dedi son 3 klomenide rahim filminden sonra kulanalım dedi ben korktuğum için filmi istemedim kist tedavisi ğöreceğim ondan sonra şubatta fikrimi değiştirirsem filmi çektirecek değiştirmezsem 4 klomeni kulanacağım

benim eşimdede varikosel var ama hangi doktora gitsek yaptırmayın diyorlar.sana çok üzüldüm ama bence tüp bebek yaptırın hem zamanınız gitmez hemde bu yola girerken yıpranmazsınız tüp bebeklede ikiziniz oldumu çok güzel olur hayırlısını versin rabbim bize en kısa zamanda bebeklerimize bize kavuştursun

varikosel ameliyatı olmadan bu sorunun çözümü varmı ki
varikosel ameliyatı olupta yılar sonra cocugu olanları biliyorm ama bazen ameliyatta çözüm olayabiliyor benim bi akrabam 2 defa ameliyat oldu 8 seneden sonra çoçuğu oldu bazılarında ise 3 seneden sonra oluyor benim eşim çok sigara içiyordu o yüzden spermleri hareketsizdi sigarıyı bıraktıktan sonra harektli sperm sayısı biraz yükseldi artı bide beslenmesine dikkat edecek stresten uzak duracak bide doktormz bize sperm artırıcı bi ilaç verdi 120 150 tl civarında onlarla hareketli sperm sayısı yükseldi ama 6 aya kadr bu ilaçları kulanacak bi ayda iki paket kulanıyor ve bu bizim maddi durumumuzu baya sarsıyor ama ne yapalım herşeyimizden kısıp bebek için katlanıyorz hayırlısı bakalm

benim eşimden doktor birşey istemedi. biz bebek düşünmüyorduk zaten,sürpriz hamile kalınca az da olsa o hissi tadınca anladık bebeği ne kadar istediğimizi..bu ay ilk kez deniyoruz yani.eşimde birşey yok demekki hamile kalabildiğime göre??bir de rahim filmine gerek yok sanırım. doktorumla yumurta takibindeyiz bakalım.. cuma inşallah yumoşların boyutuyla ilgili güzel haberler veririm..

canım cumartesi bitti ilaç salı bakıldı yumoşlara gelişme yok.. cuma yine gideceğim hayırlısı...folbiol içiyorum yaklaşık 15 gün falan oldu.

hyaırlısı tatlım benımd eesım bugun sperm ornegını verdı yarın doktora gıderken nu getırecegız bakalım merakla beklemedeyım suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…