Merhaba arkadaşlar,
Bugün klomene başlayışımın 2. günü. İlk defa kullanıyorum.
Hayırlısı Allahtan.
Allah gönlümüzün muradını versin inşallah.
canım arkadaşım..2-3 yıl öncesi başlamıştım istemeye ama olmayınca bir dönem bıraktım beklemeyi...son 9 aydır ise cok istiyorum ve günlere dikkat etmeye başladım..4 ay da klomen kullandım..ama catlatma iğnesi vurmadı bana dr um...neden acaba?? inanın sizi okuyunca ögrendim...yarın tekrar gideceğim dr.a....bakalım ne diyecek..13 şubat beklenmeyen günüm...moral verdiğin için cok saol..cok öpüyorum..iyiki varsınız...
canım benm hikayemi bilirsin belki. ben daha düşünmüyordum. aniden olunca çok sevindim. bu kadar sevindiğimize bile şaşırdık:) şimdi de doktorum şimdi başlayalım anca olur dedi dye başladık:) pcos var sonuçta. bu aralar kilo vermek için çabalıyorum. olursa da olmazsa sorun yok. hamile kalırsam sevinirim bebeğim olacağı için,kalmazsam biraz daha kilo verip sağlıklı kiloda hamile kalacağım için sevinirm gerçekten böyle düşünyorum.. yolun daha başında olduğum için belki de, çok rahatım..bu arada folik asit soran arkadaşım,doktorum bana folbiol yazdı. hamilelkten önce 3ay gebelğin 3.ayına kadar çok önemli. bebeğin sinir sistemi için..
Allahım önce uzun zamandır bekleyenlere yaş sınırı tehlikeye grmek üzere olanlara versin..Allahım kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin..beni de... amin
kızlarr belim çok ağrıyor adetime 7 8 gün var. midem çok bulanıyor. bu çatlatma iğnesi bu kadar bulantı yapar mı?? bir de beyaz akıntım var.. belimin ağrısından yatmak istiyorum hep sırt üstü o kadar yani..
kızlarr belim çok ağrıyor adetime 7 8 gün var. midem çok bulanıyor. bu çatlatma iğnesi bu kadar bulantı yapar mı?? bir de beyaz akıntım var.. belimin ağrısından yatmak istiyorum hep sırt üstü o kadar yani..
arkadaşlar bişey sorucam. mesele biz ilk gittiğimizdre dra önce muayene sonra yumoş takip ücreti verdik ya muayene 25 takibe 90 verdim. dr bana adet olsanda olmasanda gel dedi. şimdi en gidince acaba muayebe ücreti ödicekmiyim. yada yakibe dahilmi bu? ben ilk gitiğimden bilmiyorum sizler nasıl yaptınız acaba?
akıntı hamileliğin oluşması için çok önemli yumurtanında çatladığının işareti bu
inşallah öyledir. bebek düşünmeye başladığım ilk ay serophene ve ğneyi olduk bakalım.. gerç hazirandan beri korunmuyoruz ama.. hamilelik için yapmam gerekenleri de yapmıyorduk yani...
slm canlarımm nasılsınız
umutlum burdasındır diodum ama işler yoğun galba
ben iim şükür çarşamba kontrolümz var belki cinsiyetini gösterir
esmosum canımm sende iisindir inş.
çok öpüorum hepinizi Rabbime emanet olun
a karşılıyomuşcanım ben öyle duymadım nasıl bir hastane ki öyle? ben özele gidiyorum.hç br şey ödemiyorum. devlet memuruyum. sadece ovtrelle aldım cepten.. o da rapor alınca devlet karşılıyormuş..onu da yeni öğrendim:)) yukarıda dediğin mesajı görmedm.kireç gibi beyaz.. bakalım artık bugün yarın lişkiye gireceğim çarşamba tekrar doktor..
ESOMOS arkadaşım tebriğin için tşk ler..
kidy seninle adet günümüz geçen ayda bu ayda aynı gündü..benim 2 gün önce teste gittiğimde aşırı bel ağrım vardı..ve akıntım vardı bembeyaz..ordan anladım..10 günden fazla zamandır kireç beyazı kıvamlı akıntım var..bu hamileliğin en önemli belirtisi arkadaşlar..önce buna dikkat edin..ben çok acıkıyordum bide bu bel ağrısı başladığı günlerde..o kadar ki yemek yiyodum 2 saat sonra midem kıyılıyodu tekrar akşam yemeği gibi oturup aşırı derecede yemek yiyodum 2.defa..hala da öyle..göğüslerimde hiçbişey hissetmiyorum ben..bayanlar genelde göğüslerde acı renk değişikliği vb den anlarlar ama bende olmadı..bulantım da yok baş dönmem de yok..hafif kasık ağrım vardı özellikle sol tarafta o geçti gibi bu ara..kasığımda arada batma oluyo..bugün sabah mesela kasığım bi zonkladı ta kafamda hissettim zonklamayı..dediğim gibi akıntıya dikkat edin..akıntı bembeyaz olcak..
bu arada evet yumurtam bu ay 24 ve 26 mm di..progesteronum da 19.günde 40 tı..idrar testi yapmadım..çünkü çıkmaz..idrar testi adet gecikince çıkar..kan adete 5 gün kala çıkıyo..benim 5 gün kala 25 di..bugün 70 oldu..belli oluyo yani..bu ay 25 çıktığı günü geçen ayla karşılaştırdım o gün değerim 4 müş...hamile değildim o zaman zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?