Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Merhaba arkadaşlar,
Bugün klomene başlayışımın 2. günü. İlk defa kullanıyorum.
Hayırlısı Allahtan.
Allah gönlümüzün muradını versin inşallah.

Merhaba arkadaşlar,
Bugün klomene başlayışımın 2. günü. İlk defa kullanıyorum.
Hayırlısı Allahtan.
Allah gönlümüzün muradını versin inşallah.

selam benim ikinci ayım klomen ile bu ay tekrar denicem benim doktorum ikisinide gece iç birlikte diyo işe yarıyo gerçekten

canım bende 4 kere kullandım klomen.banada iğne vermemişti.bende değiştirdim doktorumu bu ay yine klomene başlıcam iğne de verecek doktor bakalım ne olacak.iğne verilmemesi saçma bencede. belkide kist oldu klomen ondan işe yaramadı.doktordan doktora çok farkediyor.bence sende başka doktora git çünkü bu hap 6 kere kullanılıyor başka şansımız kalmıyor 6dan sonra.aşılama ya geçmemiz gerekiyor

Amin canım Aminnnnnnnn kimseyi bu güzel duygudan mahrum etmesin rabbim,pkolularda kilo verildikten sonra hamilelik çok kolay diye biliyorum hakkında hayırlısını nasip etsin Allahım.

Değiştirdiğim 6.doktor ama çok iyi bu kez doktorum gerçekten doktordan doktora fark ediyor ilk hamileliğimde dış gebelik olduğunu anlamamıştı doktor

Arkadaşlar çatlatma iğnesini dr vermiyorsa eğer, yumurtanız küçüktür yada kendi çatlayabilecek durumdadır o yüzden vermiyordur çatlatma iğnesiylede kist oluşabilir kafanızdan atın bu kisti bence.birde progesteron testiniz nasıl çıkıyor (21.gün testi )

dokorun bunun tespitini iyi yapabilmesi çok önemli benim doktorum iki aydır iğne vermedi ama çok iyi takip etti çatlamama ihtimalinde hemen iğne dedi yumurta çatladı ama malesef hamilelik olmadı neyse zamanı var demekki

kızlarr belim çok ağrıyor adetime 7 8 gün var. midem çok bulanıyor. bu çatlatma iğnesi bu kadar bulantı yapar mı?? bir de beyaz akıntım var.. belimin ağrısından yatmak istiyorum hep sırt üstü o kadar yani..

evet canım malesefki yapıyor benimde belim kopacak gibi ağrıyor ama benim çat iğne olalı 2 gün oldu,akıntın nasıl geliyor uzayan akıntımı geliyor?

daha yeni bi arkadaştan hamilelik haberi aldık ya belirtiler aynı onunki gibi.geriye dönük bakarsan görürsün. özeklikle diyorduki kireç gibi beyaz bi akıntı bunun belirtisi. inş. sende hamileler kervanına katılırsın ama yinede sabret ve günün geçmeden test falan yapma bence. zaten erken yapılıncada çıkmıyo insan bi hayal kırıklığına uğruyo. o yüzden sabret bence.

arkadaşlar bişey sorucam. mesele biz ilk gittiğimizdre dra önce muayene sonra yumoş takip ücreti verdik ya muayene 25 takibe 90 verdim. dr bana adet olsanda olmasanda gel dedi. şimdi en gidince acaba muayebe ücreti ödicekmiyim. yada yakibe dahilmi bu? ben ilk gitiğimden bilmiyorum sizler nasıl yaptınız acaba?

o yumurta takip ücretine dahil olmuyo canım sanırım diğer ay için tedavi sürecine bakıcak yada hamilelik varmı diye bakıcak veya yumurta kist olmuşmu diye bakıcaktır

canım ben öyle duymadım nasıl bir hastane ki öyle? ben özele gidiyorum.hç br şey ödemiyorum. devlet memuruyum. sadece ovtrelle aldım cepten.. o da rapor alınca devlet karşılıyormuş..onu da yeni öğrendim:)) yukarıda dediğin mesajı görmedm.kireç gibi beyaz.. bakalım artık bugün yarın lişkiye gireceğim çarşamba tekrar doktor..

akıntı hamileliğin oluşması için çok önemli yumurtanında çatladığının işareti bu

inşallah öyledir. bebek düşünmeye başladığım ilk ay serophene ve ğneyi olduk bakalım.. gerç hazirandan beri korunmuyoruz ama.. hamilelik için yapmam gerekenleri de yapmıyorduk yani...

inşallah öyledir. bebek düşünmeye başladığım ilk ay serophene ve ğneyi olduk bakalım.. gerç hazirandan beri korunmuyoruz ama.. hamilelik için yapmam gerekenleri de yapmıyorduk yani...

benim doktorum bunu soruyo ve gerçekten yumurta çatlamış oluyo artık yumurta büyüdümü sağdamı soldamı büyüdü hissde biliyorum ve doğru çıkıyo kendin hissede biliyorsun buda bi gelişme bence benim tek tüpüm tıkalı olduğu için önemli bu

ayyy canım görüşemiyoruz maaşallah 14 haftalık olmuş bebişin hadi bakalım sağlıkla gelsin yavrun cinsiyetini bende merak ediyorum bizede söyle hemencecik... canoşum benim ufak bi sorunum çıktı hastane hastane dolaşıyoruz bakalım hiç bi sorunum yok yok diye 5 yıldır dolaşıyordum 5 yıl sonra hipotroid çıktı çok yüksek çıktı onun için yarın sabah 7 de hastaneye gidecem...bakalım hayırlısı herşey ALLAH tan halimize şükrediyorum herzaman ...

esemos kullanıcısından alıntı

slm arkadaşlar bu hafta sizlerden uzak kaldım biraz ama şimdi geldimmm... km0734 çok sevindim canım tebrikler darısı burdaki herkesin başına olsun... umutlum canım seni ihmal ettim bidenem farkındayım nasılsın hastane işlerin nasıl geçti canım sonuçların iyi çıkmıştır umarım buraya giremedim ama inan aklım sende kaldı... kuzumlada görüşemedik bayaaadır hamiş göbüşünden uykuya doyamıyooo kuzummm galibaikinizide öpüyorummmm... bu arada bende bu hafta doktora gittim ama malesef sonuçlar hiç iç açıcı değil hipotroid çok yüksek çıktı fsh da çok yüksek çıktı önce bunlar için tedavi olmam gerekiyormuş normal yolla hamiş kalma şansım hiç yok denecek kadar azmış bu değerlerim normale düşünce tüp bebek yaptıracaz hakkımızda hayırlısı olsun diyorum biraz mutsuz oldum ama eldende gelen bişey yok 5 yıldır üzülüyorum elde var sıfır biraz oluruna bırakacam sanırım neyse kızlar uzun oldu biraz ama herkesiii öpüyorummm
Emineciğiim çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah hormonların en yakın zamanda düzene girer. Keşke daha evel gitseydin gülüm doktora. Ama insan da git gel bazen bunalıyor. Ne yapalım, senin ve eşinin canı sağolsun baştan. Allahım eninde sonunda bir yavru verecek inşallahh. Sonuçlarım şimdilik iyi görünüyor tatlm. Ama İstanbuldaki hastaneye götüreceğim kesin sonuç için. Çünkü önceki bilgilerim orada. Kendimi iyi hissediyorum gerçi. Sorun olsa belli ederdi kendini. İhmal etmek olur mu gülüüm, hiç öyle düşünme. Kalbimiz bir bizim. Biliyoruz yani birbirimizii. Ama seninle sohbet etmeyi de özledim yanii.

umutlumm saol canım bakalım yarın sabah 7 de hastaneye çağırdılar ne olacak nasıl bir tedavi süreci olacak bilemiyorum çok ta arştıramadım hipotroid yüksekliği normali 4,5 olması gerek benimki 23 fsh değerim normali 5 benimki 11,5 bakalım inş. herşey normale döner bana dua et canım arkadaşım...sende sonuçlarını lütfen en kısa zamanda nereye gösterceksen götür ihmal etme canım sağlığımız önemli kafayı takmaktan kendimizi iyice hasta ettik ne olacak bizim sonumuz salla gitsin canımbundan sonra üzülmek kafaya takmak yok hiç bir şeyi anlaştıkmııı...öpüyorum seni hep güzel haberini duymak istiyorum..

a karşılıyomuş
allah allah gerçektenmi hiç para vermiyomusn ne güzel valla. ben istanbulda duygu hastanesine gittim. ama başka hastanelerede gittiğimde aynı muayene + yumurta takip ücreti istediler. bizm bağkurumuzda var amam iğneyi falan karşılamadı. benim bildiğim ancak rapor çıkarınca karşılıyomuş iğneyi. peki arkadaşım sen memur olduğun için olabilirm, acaba? ve de nerde hangi dr gidiyosun onuda yazabilirmisin?

07kadaşım bak burda yazıyor eyeni hamile kalan arkadaşımız km07.4 yazmış bel ağrısını ve akıntıyı birde sen oku burdan.inş. hayırlı haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…