a karşılıyomuş
allah allah gerçektenmi hiç para vermiyomusn ne güzel valla. ben istanbulda duygu hastanesine gittim. ama başka hastanelerede gittiğimde aynı muayene + yumurta takip ücreti istediler. bizm bağkurumuzda var amam iğneyi falan karşılamadı. benim bildiğim ancak rapor çıkarınca karşılıyomuş iğneyi. peki arkadaşım sen memur olduğun için olabilirm, acaba? ve de nerde hangi dr gidiyosun onuda yazabilirmisin?
canım bende 4 kere kullandım klomen.banada iğne vermemişti.bende değiştirdim doktorumu bu ay yine klomene başlıcam iğne de verecek doktor bakalım ne olacak.iğne verilmemesi saçma bencede. belkide kist oldu klomen ondan işe yaramadı.doktordan doktora çok farkediyor.bence sende başka doktora git çünkü bu hap 6 kere kullanılıyor başka şansımız kalmıyor 6dan sonra.aşılama ya geçmemiz gerekiyor
canım ,,,evet aynı süreçteyiz seninle...bakalım ögleden sonra ultrasona gireceğim..bu ay 2 dozdan başlayalım dedi doktor..ama dedigin gibi bu sefer takip ederek catlatma ignesiyle birlikte yapılacak..inşallah olur ya...
canım inşallh olur.
Arkadaşlar merhaba...
Benim klomene başlayışımın 3.günü bugün.
Bende herhangi bir değişiklik yok. Yani kasık ağrısı, batması gibi şeyler.
Bu belirtiler her klomen kullananda oluyor mu?
Yoksa belirtiler için erken mi daha. Ben mi acele ediyorum.
bu ay gun saymaktan bı hal oldum artıkneyseki bugun 28.gun beklıyorum şimdi adet olmamayı nolur dua edın arkadaslr:18:
Evet Ekinciğim bu belirtiler için daha çok erken. İlacın bitip yumurtaların büyümeye başladğında olacak o ağrıların.
canım inşallah hamilesindir...
benimde bugün 28. günüm banada dua edin lütfen...
geçen ay 26.günde gelmişti adetimm...inşallah hamileyimdir.
allah kimseye aratmasın. herkese hayırlısını versin.
Bu gün 28. gününü yaşayan arkadaşlar, inşallah kırmızılar gelmez de daha çok hamile haberleri alırız bu ay. Benim 25. günüm bugün, 13. gün çatlatma iğnesi olmuştum. Adete bir hafta kala göğüslerim acımaya başlar ve 3-4 gün kala da kasıklarımda ağrı olur hep. Ve şuan hepsi var maalesef. Bu ay 3. klomen ve çatlatma iğnesi denememdi çokta umutlu başlamıştım ama kendimi alıştırıyorum yavaş yavaş. İçimi yine bir hüzün kapladı. Siz test yapmayı düşünmüyormusunuz?
canım benimde 3.denemem ve 24.günüm.göğüslerim çok acıyo ama akıntım yok.hamile olsam akıntım olurdu dimi?Bu gün 28. gününü yaşayan arkadaşlar, inşallah kırmızılar gelmez de daha çok hamile haberleri alırız bu ay. Benim 25. günüm bugün, 13. gün çatlatma iğnesi olmuştum. Adete bir hafta kala göğüslerim acımaya başlar ve 3-4 gün kala da kasıklarımda ağrı olur hep. Ve şuan hepsi var maalesef. Bu ay 3. klomen ve çatlatma iğnesi denememdi çokta umutlu başlamıştım ama kendimi alıştırıyorum yavaş yavaş. İçimi yine bir hüzün kapladı. Siz test yapmayı düşünmüyormusunuz?
çok saol cnm ıns göörmeyız kırmızıları ama olcam bende hıssedıyorum test yapmayı çok ıstıyorum ama korkuyorum ya deılsem dıye beklıyorum işte olmamayı ayyy çok gergınım:85: inş senın belirtilerde yanıltır senı hamilesındır ınsaaAllah
Keşke dediğin gibi olsa , artık kendimi dinleye dinleye kendimin profösörü oldum o yüzden bu ay da olmadığını hissedİyorum canım. Yarın senin 29. gün ise idrarda çıkabilir belki umarım gelmez de testte güzel haberler alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?