Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım benimde 3.denemem ve 24.günüm.göğüslerim çok acıyo ama akıntım yok.hamile olsam akıntım olurdu dimi?

Canım hamile olanlar beyaz ve yoğun akıntı olduğunu söylüyorlar. Benim zaten hiç peşimi bırakmayan bi akıntı sorunum var yaradan dolayı o yüzen burdan ayırt edemiyorum. Ama illada olacak diye bişey de yok bence akıntı gebeliğin ilerleyen dönemlerinde de başlayabilir 24. gün çok erken . O yüzden moralini bozma işallah hamilesindir.

iyi akşamlar bişey sorucam kıslarbenımde cuma gunu yumurta takıbı ve çatlama ıgnesıne başlanıcak
aranızda adetlerı duzenli oluo takıp ve çatlama ıgnesı kullanan varmı
yanı düzenli adet goruyosam yumurtalarım çatlıyodur dıyo bılıyorum ben ondan kafan bıraz karışıkda

3gun önce idrar testı yaptım çıkmadı ama bende dınlıyorum ya aklımızdan cıkmıyoki belım falanda sankı agrıyo gıbı buda bnm adet belırtılerımden:18:

Adet günü geçince çıkar idrarda diyolar ya 3 gün önceden çıkmaması normal . İnşallah gelmez beklemek çok zor hepimiz için . Bu kaçıncı denemenizdi?

Düzenli adet her zaman yumurta oluştuğunun belirtisi sayılmazmış canım. Ben de sonradan öğrendim bunu. Benimde adetlerim düzenlidir.

evet canım benimde adetlerim düzenli olduğu halde pko çıktı.bende anlamadım

yaa

en nasıl bi teavi goruyosun peki uff yaa şimdiden çok yoruldum ve kafam karıştı

Bende adetlerim düzenli demekki sorun yok diyordum kendi kendime. Sonra adetimin 13 günü doktora gittim baktırmak için . Doktor bi baktı ki yumurtalar tam olgunlaşmamış küçük kalmış. Bir sonra ki ay için klomen verdi yani sanırım sana uygulanacak olan tedavinin aynısı. 3 kez kullandım ama maalesef..

canım şuan bişy yapmıyosun dimi tedavi adına?

hımm galıba çunkı hormon testı sperm testi falan temiz çıktı

işte 12 . gun yumurtalara bakalım dedi gerekirse çatlama iğnesi veririz falan dedi

hımm galıba çunkı hormon testı sperm testi falan temiz çıktı

işte 12 . gun yumurtalara bakalım dedi gerekirse çatlama iğnesi veririz falan dedi

Biraz yorucu bi süreç maalesef, araştırdıkça başka şeyler çıkıyor insanın karşısına. Yavaş yavaş öğreniyosun işte. sanırım sana klomen vermemiş. Bu ay yumurtalara bakacaktır büyüyomu diye , gerek yoksa vermez zaten. Hormon testleri de çok belirleyici değil benim hormonlar da normal eşimin spermiyografisi de iyi.

bak şimdi bende araştırdıkça neler çıktı
bişey vermedı bana yumurtalarda sorun yoksa ne yapıcak iğne mi vericek acepp
sen kaç aydır uraşıyosun ben 1,5 senedır korunmadım olmadı işte 1 ay dır doktora gıdıyorum

Canım bu klomen+ çatlatma iğnesinde 3. aydı 25. gündeyim adet olacağımı hissediyorum. Yani bi kaç gün daha var adete. Bundan sonrası için daha bi karar veremedim. Ama doktor aşılama dedi.

bende bundan sonrasını sormuştum canım.aynı durumdayız ya ondan merak ettim.benimki de aşılama dedi.ama eşim 1 yıl daha bekleyelim diyoben nasıl beklerim bilmiym.

Adet günü geçince çıkar idrarda diyolar ya 3 gün önceden çıkmaması normal . İnşallah gelmez beklemek çok zor hepimiz için . Bu kaçıncı denemenizdi?

bu klomenı ılk kullanışımdı ama 6-7 aydır gıdıyorz bıkac ay prolaktınle ugrastk dusurduk sonra rahım fılmı cekıldım cok sukur ondada bışey cıkmadı bu ay artık doktor klomen verdı iğne vuruldum ve beklıyorummmm:18:

Eğer yumurtan büyüyosa normal olarak sadece çatlatma iğnesi verebilir çünkü çatlatma iğnesiyle ilişki günü kesinleşiyo ve şans artıyor böylelikle. Ama yumurtada sorun varsa bi sonraki aya klomen verebilir yumurta geliştirici ilaç olarak, yumurtan büyüyünce de çatlatma iğnesiyle çatlatırlar eğer doktor gerek görürse tabi.. Ben 2.5 yıldır evliyim 1 yıla yakın oldu korunmadım. Ama işin kötüsü yaş 30 oldu artık asıl sorun o.:2:

bende bundan sonrasını sormuştum canım.aynı durumdayız ya ondan merak ettim.benimki de aşılama dedi.ama eşim 1 yıl daha bekleyelim diyoben nasıl beklerim bilmiym.

1 yıl çok uzun valla benim koca da aşılamaya ikna olmadı henüz bende nasıl kanına girsem diye düşünüyorum şuan :)

benimde 27
ama ole duşunme bence insanlar kaç yaşında çocuk sahıbı oluyo

1 yıl çok uzun valla benim koca da aşılamaya ikna olmadı henüz bende nasıl kanına girsem diye düşünüyorum şuan :)

benimde 27
ama ole duşunme bence insanlar kaç yaşında çocuk sahıbı oluyo

benim de yaş 27.aysudem ya nasıl ikna etsek biz bu kocişleri?bide işin diğer tarafı da aşılama tüp bebek kadar şanslı bi işlem değil.normal denemeden %20 daha fazla başarı.ben dün kocişe tüp bebek yapalım dedim espirisine de.yaşımız başımız kaç diyip köpürdü.

Ya bilmiyorum ki pretty'cim bi yolu olmalı mutlaka . Normal olarak yüzde 20 bi yüzde yirmide aşılamadan 20+20=40 yani yüzde 40 şans oluyo. Hİçte fena değil aslında. Tüp bebek pahallı bir iş bence aşılama denemek lazım tüpten önce. Birde benim rahim ağzımda yara var , o yüzden hep akıntım olur acaba diyorum ki o yüzden mi olmuyor.. Aşılamada rahim ağzı devre dışı olduğundan belki şansım artar diyorum ne bileyim.. Benim eşim 1 yıl değilde bi kaç ay kendi haline bırakalım diyor ama benim hiç sabrım yok sanki.. Çok zor çokk...

arkadaşlar birşey soracağım çatlatma iğnesini yaptıralı 4 gün oldu kasıklarımda 4 gündür batmalar var hala devam ediyor ne kadar devam eder acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…