canım benimde 3.denemem ve 24.günüm.göğüslerim çok acıyo ama akıntım yok.hamile olsam akıntım olurdu dimi?
3gun önce idrar testı yaptım çıkmadı ama bende dınlıyorum ya aklımızdan cıkmıyoki belım falanda sankı agrıyo gıbı buda bnm adet belırtılerımden:18:
iyi akşamlar bişey sorucam kıslarbenımde cuma gunu yumurta takıbı ve çatlama ıgnesıne başlanıcak
aranızda adetlerı duzenli oluo takıp ve çatlama ıgnesı kullanan varmı
yanı düzenli adet goruyosam yumurtalarım çatlıyodur dıyo bılıyorum ben ondan kafan bıraz karışıkda
Düzenli adet her zaman yumurta oluştuğunun belirtisi sayılmazmış canım. Ben de sonradan öğrendim bunu. Benimde adetlerim düzenlidir.
iyi akşamlar bişey sorucam kıslarbenımde cuma gunu yumurta takıbı ve çatlama ıgnesıne başlanıcak
aranızda adetlerı duzenli oluo takıp ve çatlama ıgnesı kullanan varmı
yanı düzenli adet goruyosam yumurtalarım çatlıyodur dıyo bılıyorum ben ondan kafan bıraz karışıkda
yaa
en nasıl bi teavi goruyosun peki uff yaa şimdiden çok yoruldum ve kafam karıştı
Bende adetlerim düzenli demekki sorun yok diyordum kendi kendime. Sonra adetimin 13 günü doktora gittim baktırmak için . Doktor bi baktı ki yumurtalar tam olgunlaşmamış küçük kalmış. Bir sonra ki ay için klomen verdi yani sanırım sana uygulanacak olan tedavinin aynısı. 3 kez kullandım ama maalesef..
Bende adetlerim düzenli demekki sorun yok diyordum kendi kendime. Sonra adetimin 13 günü doktora gittim baktırmak için . Doktor bi baktı ki yumurtalar tam olgunlaşmamış küçük kalmış. Bir sonra ki ay için klomen verdi yani sanırım sana uygulanacak olan tedavinin aynısı. 3 kez kullandım ama maalesef..
hımm galıba çunkı hormon testı sperm testi falan temiz çıktı
işte 12 . gun yumurtalara bakalım dedi gerekirse çatlama iğnesi veririz falan dedi
canım şuan bişy yapmıyosun dimi tedavi adına?
Biraz yorucu bi süreç maalesef, araştırdıkça başka şeyler çıkıyor insanın karşısına. Yavaş yavaş öğreniyosun işte. sanırım sana klomen vermemiş. Bu ay yumurtalara bakacaktır büyüyomu diye , gerek yoksa vermez zaten. Hormon testleri de çok belirleyici değil benim hormonlar da normal eşimin spermiyografisi de iyi.
Canım bu klomen+ çatlatma iğnesinde 3. aydı 25. gündeyim adet olacağımı hissediyorum. Yani bi kaç gün daha var adete. Bundan sonrası için daha bi karar veremedim. Ama doktor aşılama dedi.
Adet günü geçince çıkar idrarda diyolar ya 3 gün önceden çıkmaması normal . İnşallah gelmez beklemek çok zor hepimiz için . Bu kaçıncı denemenizdi?
bak şimdi bende araştırdıkça neler çıktı
bişey vermedı bana yumurtalarda sorun yoksa ne yapıcak iğne mi vericek acepp
sen kaç aydır uraşıyosun ben 1,5 senedır korunmadım olmadı işte 1 ay dır doktora gıdıyorum
bende bundan sonrasını sormuştum canım.aynı durumdayız ya ondan merak ettim.benimki de aşılama dedi.ama eşim 1 yıl daha bekleyelim diyoben nasıl beklerim bilmiym.
Eğer yumurtan büyüyosa normal olarak sadece çatlatma iğnesi verebilir çünkü çatlatma iğnesiyle ilişki günü kesinleşiyo ve şans artıyor böylelikle. Ama yumurtada sorun varsa bi sonraki aya klomen verebilir yumurta geliştirici ilaç olarak, yumurtan büyüyünce de çatlatma iğnesiyle çatlatırlar eğer doktor gerek görürse tabi.. Ben 2.5 yıldır evliyim 1 yıla yakın oldu korunmadım. Ama işin kötüsü yaş 30 oldu artık asıl sorun o.:2:
1 yıl çok uzun valla benim koca da aşılamaya ikna olmadı henüz bende nasıl kanına girsem diye düşünüyorum şuan :)
benimde 27
ama ole duşunme bence insanlar kaç yaşında çocuk sahıbı oluyo
benim de yaş 27.aysudem ya nasıl ikna etsek biz bu kocişleri?bide işin diğer tarafı da aşılama tüp bebek kadar şanslı bi işlem değil.normal denemeden %20 daha fazla başarı.ben dün kocişe tüp bebek yapalım dedim espirisine de.yaşımız başımız kaç diyip köpürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?