arkadaşlar birşey soracağım çatlatma iğnesini yaptıralı 4 gün oldu kasıklarımda 4 gündür batmalar var hala devam ediyor ne kadar devam eder acaba
bnmde batmalr hafıf agrılar olmustu ama 4-5 gun somra gecmıstı
peki neden oluyor bu batmalar yani çatlama olduğu için mi yani senin kaç günün kaldı beklemek çok zor
evet oralarda bişeyler oldugu için sanırımya bnm gunum kalmadı 28.gundu bugun beklıyorum cok streslıyım bakalım hakkımızda hayırlıs hepimizn
evet oralarda bişeyler oldugu için sanırımya bnm gunum kalmadı 28.gundu bugun beklıyorum cok streslıyım bakalım hakkımızda hayırlıs hepimizn
selam bende adetin 8.günü kullanmaya başladım bugün bitecek yarında doktora gidicem geç kalmışım demi başlamakta Allah en kısa zamanda hayırlısıyla bebek versin hepimizeee
selam bende adetin 8.günü kullanmaya başladım bugün bitecek yarında doktora gidicem geç kalmışım demi başlamakta Allah en kısa zamanda hayırlısıyla bebek versin hepimizeee
stres yapma normalde ne kadar süreyle oluyordun belirtiler var mı
bende bundan sonrasını sormuştum canım.aynı durumdayız ya ondan merak ettim.benimki de aşılama dedi.ama eşim 1 yıl daha bekleyelim diyoben nasıl beklerim bilmiym.
kıslar 2. aşılamamda turmadı .değerim 3.86 idi dün yine ölçtürdüm 0.3 e düşmüş
malesef olmadı.artık moralim çok bozuldu.tüp bebektende korkuyorum 3. aşılamayı denicem inşallah yumurtalarım gelişirse yine, Allah hepimizin yardımcısı olsun
kıslar 2. aşılamamda turmadı .değerim 3.86 idi dün yine ölçtürdüm 0.3 e düşmüş
malesef olmadı.artık moralim çok bozuldu.tüp bebektende korkuyorum 3. aşılamayı denicem inşallah yumurtalarım gelişirse yine, Allah hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar okuduğum kadarı ile eşleri hemen tedaviye yanaşmayanlar eşinizi doktorunuza götürmenizi tavsiye ederim çünkü uzmanlar hastalarının durumunu izah ederken özellikle aşılama veye tüpbebekte yaşın küçük olmasına dikkat ediyorlar yani yaş gençken kaliteli yumurta sayısıda artıyor böyle tedavileri ertelememek gerekiyor...........ben 28 yaşındayım 2 tüpbebek 2 aşılam yaptım şimiye dek tedavi düşünmüyordum artık sağlığım için eşimle doktora gittiğimde dr ertelememem gerektiğini ikna edici üslupla anlatınca eşimle tekrar aşılama kararı aldık cuma gidecem yumurta durumu iyi ise çatlama yapıp aşılama olucam herkesten dua beklerim
İNşallah bu sefer tutar dualar sizinle olsun , hepimiz aynı dertten muzdaribiz bi arkadaştan iyi bi haber alınca kendi adıma çok seviniyorum umutlanıyorum. Ne kadarlık evlisiniz ne zamandır uğraşıyosunuz bebek için?
gunlerımız aynıymıs ıns olmayız ya hamıleyızdır inşılac ıgne kullandıgında erkenmı olurkı bnm ılk klomen ıgne kullanısım gıdıp kan testımı yaptırsamkı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?