Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

selam bende adetin 8.günü kullanmaya başladım bugün bitecek yarında doktora gidicem geç kalmışım demi başlamakta Allah en kısa zamanda hayırlısıyla bebek versin hepimizeee

evet oralarda bişeyler oldugu için sanırım ya bnm gunum kalmadı 28.gundu bugun beklıyorum cok streslıyım bakalım hakkımızda hayırlıs hepimizn

Rabbim yüzümüze baksın inşallah hepimizin,peş peşe güzel haberler alalım inşallah..çatlatma iğnesi oalalı kaç gün oldu yeşim

selam bende adetin 8.günü kullanmaya başladım bugün bitecek yarında doktora gidicem geç kalmışım demi başlamakta Allah en kısa zamanda hayırlısıyla bebek versin hepimizeee

her dr farklı birşey uyguluyor genelde 4. 5. günler duymuştum ama bilemiyorum dr bi bildiği vardır herhalde

stres yapma normalde ne kadar süreyle oluyordun belirtiler var mı

normalde 4-5 gun hep ileri atardı ama son adetımde 28 gunden daha az oldu 25.gun olmuştum rahım fılmını cekmıstım o ay ondandı bu aydA ıgneden ılaçtan dolayı zamanında oılur dıye dusunuyorum ama ümitlenmekte istemıyorumm:85:

kıslar 2. aşılamamda turmadı .değerim 3.86 idi dün yine ölçtürdüm 0.3 e düşmüş
malesef olmadı.artık moralim çok bozuldu.tüp bebektende korkuyorum 3. aşılamayı denicem inşallah yumurtalarım gelişirse yine, Allah hepimizin yardımcısı olsun

bende bundan sonrasını sormuştum canım.aynı durumdayız ya ondan merak ettim.benimki de aşılama dedi.ama eşim 1 yıl daha bekleyelim diyoben nasıl beklerim bilmiym.

aşılama büyük bişey değil, yaşın 30 a yakınsa çok bekleme derim sonra stres oluyor insan,

hiç bir teselli fayda etmez biliyorum üzme kendini cnm vakti zamanı gelmemiş demekki,aşılama yapanlarda 2.aşılamadan sonra daha iyi sonuçlar alınıyormuş.Allah hepimize sabır versin bu uzun ve zor yolculukta....

slm,üzüldüm ama unutmaki ALLAH tan ümit kesilmez.değerinin yüksek çıkması çatlama iğnesinden olabilir sonra iğne etkisi geçince sıfıra düşmüş öncelikle kan tahlili aşılama gününden 14 gün sonra yapılması gerekiyor,hatta ben 2. aşılamamda adet gününden 4 gün geçti öyle dr. gittim sonra ultrason tahlil derken maalesef negatif yani ilaçlardan geçikmede olabiliyor

arkadaşlar okuduğum kadarı ile eşleri hemen tedaviye yanaşmayanlar eşinizi doktorunuza götürmenizi tavsiye ederim çünkü uzmanlar hastalarının durumunu izah ederken özellikle aşılama veye tüpbebekte yaşın küçük olmasına dikkat ediyorlar yani yaş gençken kaliteli yumurta sayısıda artıyor böyle tedavileri ertelememek gerekiyor...........ben 28 yaşındayım 2 tüpbebek 2 aşılam yaptım şimiye dek artık tedavi düşünmüyordum sağlığım için eşimle doktora gittiğimde dr ertelememem gerektiğini ikna edici üslupla anlatınca eşimle tekrar aşılama kararı aldık cuma gidecem yumurta durumu iyi ise çatlama yapıp aşılama olucam herkesten dua beklerim

Son düzenleme:

İNşallah bu sefer tutar dualar sizinle olsun , hepimiz aynı dertten muzdaribiz bi arkadaştan iyi bi haber alınca kendi adıma çok seviniyorum umutlanıyorum. Ne kadarlık evlisiniz ne zamandır uğraşıyosunuz bebek için?

aynen bende sizin gibi hamile olanları duyunca seviniyor ve umutlarım artıyor.....7 yıl 4 ay dır evliyim son 6 yıldır tedavi ile uğraşıyorum ama maalesef hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…