Bu gün 28. gününü yaşayan arkadaşlar, inşallah kırmızılar gelmez de daha çok hamile haberleri alırız bu ay. Benim 25. günüm bugün, 13. gün çatlatma iğnesi olmuştum. Adete bir hafta kala göğüslerim acımaya başlar ve 3-4 gün kala da kasıklarımda ağrı olur hep. Ve şuan hepsi var maalesef. Bu ay 3. klomen ve çatlatma iğnesi denememdi çokta umutlu başlamıştım ama kendimi alıştırıyorum yavaş yavaş. İçimi yine bir hüzün kapladı. Siz test yapmayı düşünmüyormusunuz?
aynen bende sizin gibi hamile olanları duyunca seviniyor ve umutlarım artıyor.....7 yıl 4 ay dır evliyim son 6 yıldır tedavi ile uğraşıyorum ama maalesef hiç olmadı
her dr farklı birşey uyguluyor genelde 4. 5. günler duymuştum ama bilemiyorum dr bi bildiği vardır herhalde
Selam kızlar ne zamandır girmiordumm....
Bende 9yerine 14 ocakta kırmızı kartı yedimmalesef listeden silin beni şubat 15 olarak eklerseniz sevinirim.Bu ay doktora gitmeme kararı aldım kendi haline bırakıcam bu ay belki bu şekilde olur.çünkü doktora gittiğim zaman dahada çok umutlanıyorum bunu farkettim inş. hayırlısını nasip eder alahım hepimize görüşmek üzere diyorum şimdilik......
1 yıl önce bende sizin gibi dr gitmeme kararı almıştım geçen ay sağlık kontrolüne gidince neden vazgeçtiniz yaş genç tedavi olun deyince tekrar başladık tedaviye yani gitmem deniliyor ama normal yollada olmayınca ne yapacan elin kolun mahkümSelam kızlar ne zamandır girmiordumm....
Bende 9yerine 14 ocakta kırmızı kartı yedimmalesef listeden silin beni şubat 15 olarak eklerseniz sevinirim.Bu ay doktora gitmeme kararı aldım kendi haline bırakıcam bu ay belki bu şekilde olur.çünkü doktora gittiğim zaman dahada çok umutlanıyorum bunu farkettim inş. hayırlısını nasip eder alahım hepimize görüşmek üzere diyorum şimdilik......
kıslar 2. aşılamamda turmadı .değerim 3.86 idi dün yine ölçtürdüm 0.3 e düşmüş
malesef olmadı.artık moralim çok bozuldu.tüp bebektende korkuyorum 3. aşılamayı denicem inşallah yumurtalarım gelişirse yine, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bilen yokmu?????????????Kızlarrr klomen adet de düzenlermi??????Adetim 10 gün sürüyor bunun için ayrı bir hap mı almam lazım..
bende klomen kullandım yumurtam büyüdü dünde çatlatması için igne wurdurdum yarınde dokrora gidecem:44:
kıslar 2. aşılamamda turmadı .değerim 3.86 idi dün yine ölçtürdüm 0.3 e düşmüş
malesef olmadı.artık moralim çok bozuldu.tüp bebektende korkuyorum 3. aşılamayı denicem inşallah yumurtalarım gelişirse yine, Allah hepimizin yardımcısı olsun
bu arada herkeslere günaydın... bugün adet bekleyenler inşallah kırmızıları görmez...güzel bir gün olsun...
Ya bilmiyorum ki pretty'cim bi yolu olmalı mutlaka . Normal olarak yüzde 20 bi yüzde yirmide aşılamadan 20+20=40 yani yüzde 40 şans oluyo. Hİçte fena değil aslında. Tüp bebek pahallı bir iş bence aşılama denemek lazım tüpten önce. Birde benim rahim ağzımda yara var , o yüzden hep akıntım olur acaba diyorum ki o yüzden mi olmuyor.. Aşılamada rahim ağzı devre dışı olduğundan belki şansım artar diyorum ne bileyim.. Benim eşim 1 yıl değilde bi kaç ay kendi haline bırakalım diyor ama benim hiç sabrım yok sanki.. Çok zor çokk...
arkadaşlar okuduğum kadarı ile eşleri hemen tedaviye yanaşmayanlar eşinizi doktorunuza götürmenizi tavsiye ederim çünkü uzmanlar hastalarının durumunu izah ederken özellikle aşılama veye tüpbebekte yaşın küçük olmasına dikkat ediyorlar yani yaş gençken kaliteli yumurta sayısıda artıyor böyle tedavileri ertelememek gerekiyor...........ben 28 yaşındayım 2 tüpbebek 2 aşılam yaptım şimiye dek artık tedavi düşünmüyordum sağlığım için eşimle doktora gittiğimde dr ertelememem gerektiğini ikna edici üslupla anlatınca eşimle tekrar aşılama kararı aldık cuma gidecem yumurta durumu iyi ise çatlama yapıp aşılama olucam herkesten dua beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?