inşallah canım görmeyizz. çok sağolll
canım güzel haberlerini bekliyoruz..inşallah bu ay kalabilmişsindir..dualarımız seninle...
canım bende dün merak etmiştim seni.evet biraz acıyo ama sonuç olumlu ya hemen unutuluyo o.inşallh canım olurKızlar dün filmi çektirdim.Çok düşündüm yazsam mı diye ama çektirecekler için baştan hazır olmakta fayda var diye yazıyorum.
Ben hiç korkmadan gittim ama gözümde yaşla çıktım.Gerçekten canın yanıyo ilk cihazı takarken ve ilacı verdiğinde kasıkların sökülüyo tıpkı adet sancısı gibi..benim serviks geride olduğu için çook zorlandılar ve bende çok acı çektim.Normalde 5 -10 dak lık işlem bende 20 dak sürdü.. Ama yine de dayanılmayacak bir acı değil sonuçta 5-10 dak çekilir.Ki biz ilerde doğum yapacağız ön antreman oluyor aslında.Yalnız ben filmden 1 saat sonra ağrım başladı ve acı eşiğimde düşük olduğu için çok fena oldum.
Size tavsiyem filme girmeden önce muhakkak ağrı kesici alın..
***NOt:bu arada tüpler açık herşey normal çıktı... Aşılama için acele etmicem doktora gitmicem bir süre yıl sonuna kadar kendi haline bırakıcam ...
Kızlar dün filmi çektirdim.Çok düşündüm yazsam mı diye ama çektirecekler için baştan hazır olmakta fayda var diye yazıyorum.
Ben hiç korkmadan gittim ama gözümde yaşla çıktım.Gerçekten canın yanıyo ilk cihazı takarken ve ilacı verdiğinde kasıkların sökülüyo tıpkı adet sancısı gibi..benim serviks geride olduğu için çook zorlandılar ve bende çok acı çektim.Normalde 5 -10 dak lık işlem bende 20 dak sürdü.. Ama yine de dayanılmayacak bir acı değil sonuçta 5-10 dak çekilir.Ki biz ilerde doğum yapacağız ön antreman oluyor aslında.Yalnız ben filmden 1 saat sonra ağrım başladı ve acı eşiğimde düşük olduğu için çok fena oldum.
Size tavsiyem filme girmeden önce muhakkak ağrı kesici alın..
***NOt:bu arada tüpler açık herşey normal çıktı... Aşılama için acele etmicem doktora gitmicem bir süre yıl sonuna kadar kendi haline bırakıcam ...
çok geçmiş olsun
çok acı çekmişsin ama tüplerinin açık olması da çok sevindirici
benimde bu ay film öncesi son ay dı,çatlatma iğnesi yapıldı bu ay,ama sanki yine olmadı gibi geliyor hayırlısı...
ilk cihazı takarken demişsin,spekulum mu o dediğin,şu kaşık gibi olan şey
2.gittiğim dr takmıştı bi kere,acı olmamıştı
bende filmden sonra tedaviyi bırakmayı düşünüyorum sanki,gerçi tüplerin durumu ne onu bilmiyorum ama,yoruldm çok
ahhh ahhh canlarım evet yoruluyoruz.bende dinlenmek istiyrm ama bi taraftan da bir ay daha mı kullansam şu klomeni diyrm.bu 3.ayımdı işte.film zaten en başta çekilmişti.
keşke benimde en başta çekilseydi,onca ay boşa geçti belki
ama bilmiyordum ki,gittiğim dr da direkt klomene başlatmıştı
bi yandan bırakayım diyorum,bi yandanda çabucak bebeğime kavuşmak istiyorum
ama rahim filmi çok önemli işte
evet canım.seninde 3.kullanışındı dimi?
canım aşılamadan sonuç alanlar daha az.tüp bebekte oran daha çok diye bende direk tüp bebek olayına girmek istiym.ama eşim hiçbirine sıcak bakmıyo benim de yaş 27.
yok 2kez kullandım dr 1ay ara ver dedi
aradan sonra dr değiştirdim,aslında amacım filmi o zaman çektirmekti
dr yumurtaların gelişimini izleyelim deyince 1ay daha kaldı
bilmiyorum evet tüpbebek daha garantili yöntem deniliyor olabilir ben 2 kez tüpbebek yaptım olmadı bu ayda 3. aşılamaya başladık. Eğer aşılama gibi bir imkanınız varsa iki yöntemi yapmış olarak ben kendi fikrimce önce aşılama öneririm belli olmaz aşılama yöntemi ile hamile kalan arkadaşlarım var hem tüpbebek yıpratıcı bir tedavi ben halen etkisinden kurtulamadım
ya ben çok umutluydum klomene başlayınca.aslında şöyle söyliyeyim ilk iki denemede doktor yumurta 17mm iken çatlatma iğnesi vurdu.bu 3.denemede 19 mm iken vuruldu.acaba ilk ikisinde erken mi vurdu iğneyi bilmiymki.bide bu klomeni 4 ay ya da daha fazla kullanmanın ne zararı var acaba?
ya ben çok umutluydum klomene başlayınca.aslında şöyle söyliyeyim ilk iki denemede doktor yumurta 17mm iken çatlatma iğnesi vurdu.bu 3.denemede 19 mm iken vuruldu.acaba ilk ikisinde erken mi vurdu iğneyi bilmiymki.bide bu klomeni 4 ay ya da daha fazla kullanmanın ne zararı var acaba?
nasıl yıpratıcı canım.aşılama da öyle değil mi.gerçi benim kociş 2 sene daha bir işlem yapmam diyo ama beklemek de çok zor.pkoluym ben yumurtlama sorunum var.beklemek çok da mantıklı değil.offf offf çok zor bu işler.
nasıl yıpratıcı canım.aşılama da öyle değil mi.gerçi benim kociş 2 sene daha bir işlem yapmam diyo ama beklemek de çok zor.pkoluym ben yumurtlama sorunum var.beklemek çok da mantıklı değil.offf offf çok zor bu işler.
hem maddi olarak 6 bin üzeri masraf artı biliyorsunuz aşılamada yumurta klomen ile veya yardımcı iğne ile geliştirilir hedef en fazla 3 yumurta dır ve 18 mm veya 22 mm le gelmiş yumurta varsa çatlatma yapılır ve 32 veya 36 saat sonra aşılama uygulanır........TÜPBEBEK te ise yumurta sayısı fazla hedeflenir ona göre iğne verilir düzenli olarak saatinde ilkinde günde 1 olmak üzere sonra günde 2 kez iğne yapılır sonra tabii yumurtlama sayısı artmış oluyor ()bende pko luyum bende ilkin 22 sonrada 21 yumurta aldılar) sonra çatlayan yumurtaları genel veya lokal anaztezi ile alınır labaratuvar ortamında döllenir bende ilkinde iki adet 1. birde 2. kalite empriyo ikinci tüpbebek deneyimdede iki adet 1. iki adet 2. kalite tarnsfer edildi bende olmadı ama inşaallah deneyen herkesin emekleri boşa geçmez ve tabiiki kısmet meselesi,,,,,,,,ve bu arada toplanan her yumurta sayısı 1 ay erken menepoz demek yani ben 43 ay erken menepoza girecem....
canım beni ya bi bebişim olsun menepoz umrumda değil valla.ben bu klomeni 1 ay daha kullanayım en iyisi.1 aydan bişy olmaz.4 ay olmuş olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?