siz 4 aydır aşılamamı yoksa sadece klomen mi kullandınız...eğer aşılama değilde sadece klomen kullandıysanız sizin başka probleminiz olmadığına işarettir unutmayınki en basit işlem, yanlız bazen zaman alabiliyor bazen ilkindede tutuyor bebek,bu sabır isteyen bir tedavi sabredin ben umutluyumki sizin en kısa zamanda hamilelik haberinizi alıcaz
:18:beni eklememişsinizkızlar ilk tedavim klomen ve gluophage kullandım cumartesi günü doktora gittim yumurtalarım hiç büyümemiş sağda kist olmuş soldaki 0.9 mm eşimin sperm sayısı 111 milyon sizce nasıl iğne verdi bugün tekrar gidicem iğneler 400 tl civarındaymış ben 65 tl verdim doktorum rapor çıkarttı bu rapordan kaç kez yaralanılıyor acaba bilen varmı ...iğneden sonrada çatlatma iğnesi yapacakmışım onuda aldım :18:bakalım ne olacak ...
sorduğum 1 soruya bile cevap veren yok anladık uzun zamandır görüşüyorsunuz ama yeni gelenleri aranıza almak gibi bir huyunuz yok galiba soruma yanlış yerde cevap aramışım
canım ben sorunun cevabını bilmiym.
öncelikle kendim adıma özür dilerim bunuda bilmenizi isterimki bende sizin gibi kimseyi tanımıyorum burda;,,,,,sorunuz neydi yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
nezaketin için tşk ederim kaçtır yazıyorum ya bu aşamalrdan geçip bana yardımcı olacak vardır diye belki ama kimse umursamadı çok üzüldüm
nezaketin için tşk ederim kaçtır yazıyorum ya bu aşamalrdan geçip bana yardımcı olacak vardır diye belki ama kimse umursamadı çok üzüldüm
:18:beni eklememişsinizkızlar ilk tedavim klomen ve gluophage kullandım cumartesi günü doktora gittim yumurtalarım hiç büyümemiş sağda kist olmuş soldaki 0.9 mm eşimin sperm sayısı 111 milyon sizce nasıl iğne verdi bugün tekrar gidicem iğneler 400 tl civarındaymış ben 65 tl verdim doktorum rapor çıkarttı bu rapordan kaç kez yaralanılıyor acaba bilen varmı ...iğneden sonrada çatlatma iğnesi yapacakmışım onuda aldım :18:bakalım ne olacak ...
Bonbonşekerim ben de çok özür dilerim canım. Sanırım atladım senin adet tarihinii. tekrar yazarsan eklerim arkadaşım. Senin kaçıncı gününde muayene ettiler en son? Klomen kullanırken benim hep büyüyordu yumurtam ama serophene kullandım günde 2 tane üç ay ama hiç olgunlaşmadı yumurtam. İğneleri sormuşsun, ben iğne de kullandım. Sen yine de az para vermişsin. Ben aldığımda devlet sadece yarısını karşılıyordu ve bana gonal f in hem 450 ml olanını hem de 900 ml lik olanı vermişti doktorum 700 lira ödemiştim. bir de çatlatma iğnesi vardı yanlarında. İğnenin ilkinde güzel bi yumurtam oluşmuştu ama ikincisinde doktorumu değiştirmiştim ve baştan çok yumurta oluştu diye dozunu düşürmüştü. Bi daha da büyümedi yumurtalarım. benim eşimin 70 milyon civarıydı yanlış hatırlamıyorsam sperm sayısı ve normal demişlerdi. Kist oluştu demişsin de, doktorun buna rağmen mi iğneleri verdi. Adetinin 3. günü bakacaktır eminim ki yeniden. Çünkü kist adetle atılıyor ve atılmadan da tedaviye başlanmıyor.sorduğum 1 soruya bile cevap veren yok anladık uzun zamandır görüşüyorsunuz ama yeni gelenleri aranıza almak gibi bir huyunuz yok galiba soruma yanlış yerde cevap aramışım
kızlar mrb ben geldimm yeni üye oldum bende pko yum klomen içtim ilk defa bu ay sağ yumurtalığımda yumurta gelişmiş 18 mm olmuş dünde çatlatma iğnesi vuruldum inşallah iyi haberler alırız hepimiz 4-5 aydır korunmadım olmadı bu ilk tedavi umut varmı klomen ve pregnyl iğneyle hamile kalan varmı bana doktorum ilk denemede yumurta gelişmiş bu iyi dedi özel muayeneye gidiyorum daha önce devlet hastahanelerinde süründüm kimse bişey bulamadı bu doktor iyi geldi bakalım umutluyum çokta sıkıntı yapmamız gerek ama insan takıyo işte..
kızlar aranıza yeni katıldım bende klomen tedavisine bu ay başladm inş hepimiz iyi sonuclar alırız
mrb bende aranıza yeni katıldım bende bu ay klomen tedavisine başladım yumurta takibine gittim 18 mm olmuş çatlatma iğnesi vuruldum dün ilk tedavide yumurta gelişti çok sevindim sen takibe gidicekmisin
teşekkür ederim canım inş iyi haberler alırız hepimiz için hayırlısı olsun inş iyi haberler alırızBonbonşekerim ben de çok özür dilerim canım. Sanırım atladım senin adet tarihinii. tekrar yazarsan eklerim arkadaşım. Senin kaçıncı gününde muayene ettiler en son? Klomen kullanırken benim hep büyüyordu yumurtam ama serophene kullandım günde 2 tane üç ay ama hiç olgunlaşmadı yumurtam. İğneleri sormuşsun, ben iğne de kullandım. Sen yine de az para vermişsin. Ben aldığımda devlet sadece yarısını karşılıyordu ve bana gonal f in hem 450 ml olanını hem de 900 ml lik olanı vermişti doktorum 700 lira ödemiştim. bir de çatlatma iğnesi vardı yanlarında. İğnenin ilkinde güzel bi yumurtam oluşmuştu ama ikincisinde doktorumu değiştirmiştim ve baştan çok yumurta oluştu diye dozunu düşürmüştü. Bi daha da büyümedi yumurtalarım. benim eşimin 70 milyon civarıydı yanlış hatırlamıyorsam sperm sayısı ve normal demişlerdi. Kist oluştu demişsin de, doktorun buna rağmen mi iğneleri verdi. Adetinin 3. günü bakacaktır eminim ki yeniden. Çünkü kist adetle atılıyor ve atılmadan da tedaviye başlanmıyor.
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah sen de ilk ayda tutturanlar kervanına katılırsın. belli olmuyor bazıları birinci aylarında kavuşuyor meleklerine, bazıları da benim gibi yıllarca defalarca denemek zorunda kalıyor.
takipe gerek yok dedii doktorum 25x19 iyi bir yumurlama dedii 6 gün oldu iynemi vuruları düzenli ilişkşi dedi dün ve bugün aşırı ağrım var catlama olduğundan dolayı sen iyne vuldunmu
kızlar aranıza yeni katıldım bende klomen tedavisine bu ay başladm inş hepimiz iyi sonuclar alırız
kızlar bende buay başladım dım ayın 14 adetin11 günüydü 4ve 5 tane yumurtam olmuş 25x19 boyutlarında ayın ondördünde catlatma iynemi vuruldum ve dün bugün çok ağrım var bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
tedavıye ilk baslayan arkadaslar ınş hemencık olur bebışlerınız uzun zamandr tedavı olan arkadaslarında en kısa zamanda sonuc alırlar ınş hayırlısıyla tabıdaha önce klomen kullanan arkadaslar adetı gecıktırırmı yada değiştirirmi duzenını ? bıde ben 24 aralıkta en son adet gormustum sonra klomn kullndm 4ocaktada iğne vuruldum doktor ıgne vurdugu gun bugunu 14.gun olarak say demişti bnde öyle sayarsam bugun 29.gunum öbur turlu normalde adetıme 2-3 gun daha var napsam bılmıyorum bıraz daha beklesemmı bı kan testı yaptırsammı adet belırtılerım bayagı belırgınlestı dunden berı goguslerım agrıyo belim ara ara agrıyo o yuzden bosuna test yapıp moralımıde bozmak ıstemıyorum ama offffff merak edıyorummm adet olacakmıyım acaba:85: ne kdrda uzatmışım bu arada kusura bakmayın arkadslar cevaplarsanız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?