Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım doktorun haklı bence 1 şubata daha var gebelik olsa bile idrarda hemen çıkmıyor.

Son düzenleme:
dün ultrasona girdim..rahimde yumurtalıklarda bir problem yok dedi..adetimin 5. günü 2 doz klomene başlayacağım ama bu süreye kadar mutlaka eşinin sperm testini istiyorum dedi...bir an önce klomene başlayıp umutlanmak istiyorum...umut da olmasa napardık...:18:

değişiyo esasında son bı kac aydır ılacların etkısıyle 28-29 gun oluyo ama normalde 3-4 gun ılerı atardı genelde idrar testımı ypsam sonucu dogru verırmıkı dayanamayıp gecen cumartesi yaptım tek cızgıydı biliyordum o sonucu alacağımı ama genede oturup agldım çok gergınım gunlerdır hep bunu dusunuyorum baklım ıns hepimizın hakkında hayırlısı olur:18:

canım benim ya...üzme kendini..biliyorum cok zor ama dayanacağız...DAYANACAĞIZ VE PES ETMEYECEĞİZ........

Slm arkadaşım ben 2. aşılamamda çatlatma iğnesinden 20 gün sonra dr gitmiştim hatta dr.um bile umutlanmıştı durumuma belki bu kez olmuştur dedi hemen ultrasona aldı maalesef yoktu ne olur olmaz kan testi baktırdı negatifti yani anlayacağın klomen kullanıldığında geçikme oluyor ama unutulmaması gereken bir nokta daha var gebelik oluşuncada adet belirtileri olabiliyor

Son düzenleme:

tsekkur ederım merak ettıgım buydu gecıkme oluyomuş demekkı gecen ayda rahım fılmı cekılmıştım ondada 1hafta erken olmustum
o zmn ıdrar tahlılınde cıkma olasılıgı yok şuan bı 2-3gun bekleyım ınş adet olmazsam kan testı yaptırayım

merhaba kızlar bişey sorucam

klomen içerken bal,tarçın,çörekotu kürünü de yapsam bişey olur mu sizce??

teşekkür ederim canım inş iyi haberler alırız hepimiz için hayırlısı olsun inş iyi haberler alırız
sende de pko mu var
İnşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur ama ben tedaviye gecen aydan beri ara verdim canım. Bende de pko var maalesef. Eşimde bir sorun yok. ilaç içmekten yoruldum artık. 2-3 ayda bir adet olabiliyorum son bi kaç senedir. O da zorla, adet söktürücüyle. Bu aralar mola vermiş durumdayım anlayacağın. Rabbimee binlerce şükür olsun ki benim bir tane oğlum var 13 yaşında. Yüce Yaradan önce sizlere, sonra bana da versin inşallah. Benim de var olan evladıma uzun ve sağlıklı bir ömür versin.
Canım ben tam 34 aydan bu yana bebek istiyorum. Ama tedavi olmaya başlayalı 26 ay oldu. 3 defa klomen, 2 defa gonal f, 3 defa da serophene kullandım. Geçen yıl kendiliğinden bi gebelik oluştu, o bile çok tuhaftı. Adetimin 3. günü kist var mı diye gittim doktora o zaman belli oldu hamile olduğum. Ama iki gün sonra değer az yükselmeye başladı. Dış gebelik miydi, düşükmüydü derken bir de canlı canlı kürtaj olayını yaşadım. (Allahım kimselere yaşatmasın). Dedim herhalde artık ecel geldi. Ölüyoruum. Sonrasında da 6 ay korunmak zorunda kaldım. Son aylarda benim yumurtalar ilaca bile cevap vermez oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim...

arkadaşım bünyeden bünyeye değişiyor. bende klomen kullandığım her ay adetim en az 5 gün gecikti. kiminde adeti öne geliyor ama bende o 5 gün beklemek çok stresliydi. bu ay ben doktora gitmedim ara verdim. 3 aydır klomen kullanıyordum. gelecek ay filim çektireceğim

bu gecıkme durumlarını öğrenınce bıraz rahatlıyorum dunden berı gıdıp gelıp bakıyorum neyse bi kç gun daha bekleyebılırım artık bu klomenı kullnışımın ılkı ayı bnm doktorum klomene baslmdan fılm cektırdı ınş bı sıkıntınız cıkmaz sızınde hayırlısı olur herseyın inş

hoşgeldin aramıza..tedavn hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlar verir..lstemizde kim neyle hamle kalmış heps yazıyor.. tedaviler sonuç veryor fakat zorlu ve sabır gerektren br süreç..

valla cnm bakmadım daha çok korkmayayım diye ne taktıklarını görmedim bile
ama takarken cnm yandı biraz..Yine çektirecekler arkadaşları korkutmayalım gerçekten de canın acısa bile en fazla 10 dak dayanılır yani.

ben doktordan şimdi geldim.pazar günü vurulmuştum. çatlamış. bende kireç gibi beyaz akıntı ve bel ağrısı oldu.. bende karın ağrısı olmadı ama gaz sancısı oldu ama fazla da değildi.

ikinci silik çizgi hamile anlamına gelir normaldeama adetten önce yanlış sonuç oluyor.idrar testi adet gecikmesinden birkaç gün sonra doğru sonucu veriyor.. adet gününde bile vermez.yani çooook erken.. beklemekten başka çaren yok..

merhaba kızlar bişey sorucam

klomen içerken bal,tarçın,çörekotu kürünü de yapsam bişey olur mu sizce??

canım yapılablir fakat çörekotu hamleyken tüketlmiyormuş düşüğe sebep olabilirmiş nane gibi. hani hamileysen zarar verebilir..

balköpük benim başıma geldi.2. cizgi silik çıktı hatta kan testinde de göründü ama 2 gün sonra değer düştü.İğne ve ilaçlar yapabiliyor cnm .Bende artık günüm geçmeden test yapmıyorum sonra hayal kırıklığı büyük oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…