arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var buğün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı adet tarihim 1 şubat doktoru aradım acale etme çatlatma iğnesinin etkisi olabilir dedi ama şaşkınım gerçekten hamilemiyim yoksa ilacın etkisibi bu tecrübeyi yaşayan var mı aranızda
mrb bende aranıza yeni katıldım bende bu ay klomen tedavisine başladım yumurta takibine gittim 18 mm olmuş çatlatma iğnesi vuruldum dün ilk tedavide yumurta gelişti çok sevindim sen takibe gidicekmisin[/QUOT
canım benim..hoşgeldin...inşallah ilk denemede alırsın bebeğini kucağına..A.yardımcımız olsun..
Canım anladığım kadarıyla adetlerin 30 günü geçiyor eğer 28 falan olsaydı bugün idrarda çıkardı . Ya ne desek boş en iyi kararı sen verirsin bu konuda sonucu negatif görmekte çok kötü bir durum. Beklemekte çok zor. İstersen biraz daha bekle bakalım ne olacak.
değişiyo esasında son bı kac aydır ılacların etkısıyle 28-29 gun oluyo ama normalde 3-4 gun ılerı atardı genelde idrar testımı ypsam sonucu dogru verırmıkı dayanamayıp gecen cumartesi yaptım tek cızgıydı biliyordum o sonucu alacağımı ama genede oturup agldım çok gergınım gunlerdır hep bunu dusunuyorum baklım ıns hepimizın hakkında hayırlısı olur:18:
canım benim ya...üzme kendini..biliyorum cok zor ama dayanacağız...DAYANACAĞIZ VE PES ETMEYECEĞİZ........
tedavıye ilk baslayan arkadaslar ınş hemencık olur bebışlerınız uzun zamandr tedavı olan arkadaslarında en kısa zamanda sonuc alırlar ınş hayırlısıyla tabıdaha önce klomen kullanan arkadaslar adetı gecıktırırmı yada değiştirirmi duzenını ? bıde ben 24 aralıkta en son adet gormustum sonra klomn kullndm 4ocaktada iğne vuruldum doktor ıgne vurdugu gun bugunu 14.gun olarak say demişti bnde öyle sayarsam bugun 29.gunum öbur turlu normalde adetıme 2-3 gun daha var napsam bılmıyorum bıraz daha beklesemmı bı kan testı yaptırsammı adet belırtılerım bayagı belırgınlestı dunden berı goguslerım agrıyo belim ara ara agrıyo o yuzden bosuna test yapıp moralımıde bozmak ıstemıyorum ama offffff merak edıyorummm adet olacakmıyım acaba:85: ne kdrda uzatmışım bu arada kusura bakmayın arkadslar cevaplarsanız sevınırım
Slm arkadaşım ben 2. aşılamamda çatlatma iğnesinden 20 gün sonra dr gitmiştim hatta dr.um bile umutlanmıştı durumuma belki bu kez olmuştur dedi hemen ultrasona aldı maalesef yoktu ne olur olmaz kan testi baktırdı negatifti yani anlayacağın klomen kullanıldığında geçikme oluyor ama unutulmaması gereken bir nokta daha var gebelik oluşuncada adet belirtileri olabiliyor
canım doktorun haklı bence 1 şubata daha var gebelik olsa bile idrarda hemen çıkmıyor.
İnşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur ama ben tedaviye gecen aydan beri ara verdim canım. Bende de pko var maalesef. Eşimde bir sorun yok. ilaç içmekten yoruldum artık. 2-3 ayda bir adet olabiliyorum son bi kaç senedir. O da zorla, adet söktürücüyle. Bu aralar mola vermiş durumdayım anlayacağın. Rabbimee binlerce şükür olsun ki benim bir tane oğlum var 13 yaşında. Yüce Yaradan önce sizlere, sonra bana da versin inşallah. Benim de var olan evladıma uzun ve sağlıklı bir ömür versin.teşekkür ederim canım inş iyi haberler alırız hepimiz için hayırlısı olsun inş iyi haberler alırız
sende de pko mu var
Canım ben tam 34 aydan bu yana bebek istiyorum. Ama tedavi olmaya başlayalı 26 ay oldu. 3 defa klomen, 2 defa gonal f, 3 defa da serophene kullandım. Geçen yıl kendiliğinden bi gebelik oluştu, o bile çok tuhaftı. Adetimin 3. günü kist var mı diye gittim doktora o zaman belli oldu hamile olduğum. Ama iki gün sonra değer az yükselmeye başladı. Dış gebelik miydi, düşükmüydü derken bir de canlı canlı kürtaj olayını yaşadım. (Allahım kimselere yaşatmasın). Dedim herhalde artık ecel geldi. Ölüyoruum. Sonrasında da 6 ay korunmak zorunda kaldım. Son aylarda benim yumurtalar ilaca bile cevap vermez oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim...Siz kaç yıldır tedavi oluyorsunuz ve hangi işlemler uygulandı acaba bebeğinize kavuştunuzmu yoksa halen benim gibi sizde sürekli tedavilerlemi uğraşıyorsunuz kusura bakmayın merak ettim de bende yıllardır tedavi oluyorum denemediğimiz yöntem kalmadı diyebilirim ama yinede RABBİME şükürler olsun hep hayılı evlat istiyoruz belki bu yüzden daha günü gelmedi bende dediğim gibi yine aşılama olucam RABBİM bu kez hayırlı ikiz evlat nasip eder diye dua ediyorum evet zor bir maraton inşallah bu defa finish yazısını görürüz birlikte
tsekkur ederım merak ettıgım buydu gecıkme oluyomuş demekkı gecen ayda rahım fılmı cekılmıştım ondada 1hafta erken olmustum
o zmn ıdrar tahlılınde cıkma olasılıgı yok şuan bı 2-3gun bekleyım ınş adet olmazsam kan testı yaptırayım
arkadaşım bünyeden bünyeye değişiyor. bende klomen kullandığım her ay adetim en az 5 gün gecikti. kiminde adeti öne geliyor ama bende o 5 gün beklemek çok stresliydi. bu ay ben doktora gitmedim ara verdim. 3 aydır klomen kullanıyordum. gelecek ay filim çektireceğim
canım bende dün merak etmiştim seni.evet biraz acıyo ama sonuç olumlu ya hemen unutuluyo o.inşallh canım olur
kızlar mrb ben geldimm yeni üye oldum bende pko yum klomen içtim ilk defa bu ay sağ yumurtalığımda yumurta gelişmiş 18 mm olmuş dünde çatlatma iğnesi vuruldum inşallah iyi haberler alırız hepimiz 4-5 aydır korunmadım olmadı bu ilk tedavi umut varmı klomen ve pregnyl iğneyle hamile kalan varmı bana doktorum ilk denemede yumurta gelişmiş bu iyi dedi özel muayeneye gidiyorum daha önce devlet hastahanelerinde süründüm kimse bişey bulamadı bu doktor iyi geldi bakalım umutluyum çokta sıkıntı yapmamız gerek ama insan takıyo işte..
çok geçmiş olsun
çok acı çekmişsin ama tüplerinin açık olması da çok sevindirici
benimde bu ay film öncesi son ay dı,çatlatma iğnesi yapıldı bu ay,ama sanki yine olmadı gibi geliyor hayırlısı...
ilk cihazı takarken demişsin,spekulum mu o dediğin,şu kaşık gibi olan şey
2.gittiğim dr takmıştı bi kere,acı olmamıştı
bende filmden sonra tedaviyi bırakmayı düşünüyorum sanki,gerçi tüplerin durumu ne onu bilmiyorum ama,yoruldm çok
kızlar bende buay başladım dım ayın 14 adetin11 günüydü 4ve 5 tane yumurtam olmuş 25x19 boyutlarında ayın ondördünde catlatma iynemi vuruldum ve dün bugün çok ağrım var bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var buğün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı adet tarihim 1 şubat doktoru aradım acale etme çatlatma iğnesinin etkisi olabilir dedi ama şaşkınım gerçekten hamilemiyim yoksa ilacın etkisibi bu tecrübeyi yaşayan var mı aranızda
merhaba kızlar bişey sorucam
klomen içerken bal,tarçın,çörekotu kürünü de yapsam bişey olur mu sizce??
ikinci silik çizgi hamile anlamına gelir normaldeama adetten önce yanlış sonuç oluyor.idrar testi adet gecikmesinden birkaç gün sonra doğru sonucu veriyor.. adet gününde bile vermez.yani çooook erken.. beklemekten başka çaren yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?