selam kızlar biraz detay vereyim yukarıda biraz anlattım. pazar günü çatlatma iğnesi vurulmuştum.bugün doktorum yumurtamın çatladığını söyledi. diğer yumurtam büyümemişti o da büyümeye başlamış. çalışmalara gün aşırı devam.. yumurtlama geç olduğu için adetime yakın oluyor.. onun için gün olarak şansım az kalıyor..dedi ki adet olmazsan geleceksin,olursan eğer 3.günü geleceksin..
hadi inşallh olmazsın canım.
aminnn. Allah nerde hamile olmak isteyen varsa bu ay kırmızıları göstermesin...
aminnn. Allah nerde hamile olmak isteyen varsa bu ay kırmızıları göstermesin...
amin canım. bu kolmenden dr bazılarına günde iki tane vermiş bana ise günde 1 tane verdi. 5 gün atacağım. neden bana bir tane verdiki? :26:
amiiinnnnnnnn.....................
amin canım. bu kolmenden dr bazılarına günde iki tane vermiş bana ise günde 1 tane verdi. 5 gün atacağım. neden bana bir tane verdiki? :26:
insan genede düşünüyo yani acaba diye nebilim ya hani kimileri çok erken öğreniyo idrarda onun için hem çatlatma iğnesi kullanıp hem progesteron jel kullanan birileri var mı acaba aranız da
kızlar bende klomenle hamile kalmıştım.ben adetimin 2 .günü içmeye başlıyodum sabah akşam 5 gün boyunca.yumurtam da 13.günde çatlamıştı ve o ay hamile kalmıştım.
arkadaşlar okuduğum kadarı ile eşleri hemen tedaviye yanaşmayanlar eşinizi doktorunuza götürmenizi tavsiye ederim çünkü uzmanlar hastalarının durumunu izah ederken özellikle aşılama veye tüpbebekte yaşın küçük olmasına dikkat ediyorlar yani yaş gençken kaliteli yumurta sayısıda artıyor böyle tedavileri ertelememek gerekiyor...........ben 28 yaşındayım 2 tüpbebek 2 aşılam yaptım şimiye dek artık tedavi düşünmüyordum sağlığım için eşimle doktora gittiğimde dr ertelememem gerektiğini ikna edici üslupla anlatınca eşimle tekrar aşılama kararı aldık cuma gidecem yumurta durumu iyi ise çatlama yapıp aşılama olucam herkesten dua beklerim
bende çatlatma iğnesinden 1gün sonra test yapmıştım
ovulasyon ve hamilelik ikiside kopkoyu olmuştu,ben biliyordum böyle bişey olduğunu
hatta sırf testte 2çizgiyi görebilmek için yapmıştım,şuan testler çoook silik çıkıyor
iğneden sonra 8.gün bugün
ikinci silik çizgi hamile anlamına gelir normaldeama adetten önce yanlış sonuç oluyor.idrar testi adet gecikmesinden birkaç gün sonra doğru sonucu veriyor.. adet gününde bile vermez.yani çooook erken.. beklemekten başka çaren yok..
bende şimdi bikaç yerde okudum çatlatma iğnesinin etkisiyle çıkıyomuş görünce çok heyecanlandım ama bilmediğim için sen bu 8 gün içindemi yaptın testi ne kadar kaldı adetine peki kaç gün sonra ilacın etkisi geçiyor
Bilen yokmu?????????????
adetin 10 gün mü sürüyor nasıl yani benimkini düzenledi yumurtlama oluyorsa düzenliyor benim bildiğim...
merhaba canlarım..ben ınternete giremiyorum pek..dün gene bi kanamam oldu hafif derecede..dr kanaman olursa beni ara demişti aradım..iğne verdi bana..eve eczacı çağır,sana dediğim iğneyi yapsın dedi iğne oldum..sürekli yat kalkma dedi gene..şuan bişey yok ama çok stres oldum her dk afedersiniz kan var mı diye çamaşırıma bakmaktan paranoyak oldum..bugün şuan iyiyim..
canım çok sıkık..ben istanbuldan antalyaya evlendim..burda kimsem yok ailem ist da..eşimin ailesi desen zaten hiç olmasınlar..bayramdan bayrama bi bayramlaşırım o kadar..o kadar kötüyüm ki yemek yapıcak bile kimsem yok canım sıkık annem gelemiyo çünkü kardeşim hasta..onun durumu benden kötü..ciddi rahatsızlığı var..kafam o kadar dalgın ki alyansımı bile kaybettim yaa..nerde bilmiyorum valla..
bana dua edin nolur duaya ihtiyacım var..çok yalnızım çok korkuyorum..günlerim yalnızlıkla zorlukla ve korkuyla geçiyo bu ara..hele yalnızlık o kadar zor ki..hastaneye bile tek gidiyorum otobüsle eşim çalışıyo çünkü..
neyse sıkmıyım sizi..bende son durum bunlar..şuan kanda beta hcg m çok güzel yükseliyo ama arada kanamam oluyo..iğne olup yatıyorum anlıcağınız..
ben arada girerim..kendinize iyi bakın canlarım..görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?