Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bu arada yazıların tamamını okuyamadım ama en son ki yazı için bişey ekliyim arkadaşlar..elfida ya katılıyorum..
benim bugün kanda beta hcg m 700 dü..idrarda gebelik testi yaptım evde o negatif ti :))) düşünün yani..hiç boşa yapmayın derim ben..2.çizgi silik bile çıkmadı bugünki testte..idrar testini hamileliğimden beri 2. defa yaptım evde..ilkinde silik çıktı 2. çizgi,bugünse hiç çıkmadı :))) ama tabi ki değerim çok normal..ilk öğrendiğimde 25 di,2 gün sonra 70 oldu,1 gün sonra 100 oldu..100 olduktan 2 gün sonra 293 oldu bugün de 700 e yakın..bende bile çıkmadı çift çizgi boşa yıpranmayın idrar testi ile..ben adete 5 gün kala kanda gebelikle öğrendim..çok duramıyosanız sizde yaptırabilirsiniz belli oluyo öyle..o hiç şaşmıyo :)))
görüşmek üzere iyi geceler canlarım..

bu arada yazıların tamamını okuyamadım ama en son ki yazı için bişey ekliyim arkadaşlar..elfida ya katılıyorum..
benim bugün kanda beta hcg m 700 dü..idrarda gebelik testi yaptım evde o negatif ti :))) düşünün yani..hiç boşa yapmayın derim ben..2.çizgi silik bile çıkmadı bugünki testte..idrar testini hamileliğimden beri 2. defa yaptım evde..ilkinde silik çıktı 2. çizgi,bugünse hiç çıkmadı :))) ama tabi ki değerim çok normal..ilk öğrendiğimde 25 di,2 gün sonra 70 oldu,1 gün sonra 100 oldu..100 olduktan 2 gün sonra 293 oldu bugün de 700 e yakın..bende bile çıkmadı çift çizgi boşa yıpranmayın idrar testi ile..ben adete 5 gün kala kanda gebelikle öğrendim..çok duramıyosanız sizde yaptırabilirsiniz belli oluyo öyle..o hiç şaşmıyo :)))
görüşmek üzere iyi geceler canlarım..

canım valla benim oturduğum yerde arkadaşlığı bırak komşuluk bile yok..kimse kimseye selam bile vermiyo..balkonda otururlarken bile popousunu dönüp oturuyolar karşı komşusuna :))
dün durumum kötüleşince kanamam artınca eşim 1 saat izin aldı eczacı buldu getirdi eve sonra tekrar gitti..yalnızlık çokkk zor..hastaneye gidiyorum herkesin yanında biri var bense yapayalnızım..bazen başım dönüyo,halsizim vb..dr a da söyledim bugün..insan ne kadar zor hamile kalırsa kaybetme korkusu o kadar büyük oluyo..sürekli bişeyim mi var diye wc ye gidiyorum.yakında wc de yatıcam valla :44:
inş hayırlısıyla senin de hepinizinde olur..ben hep dua ediyorum sizlere..çünkü bu duyguyu en iyi ben bilirim..ben bekarken daha bi sürü bebek kıyafeti almıştım..minicik şortlar,bebek patikleri,ayakkabıları,çıngıraklar,emzikler..evlendikten sonra onları ist da bıraktım..sorunlarımı bildiğim için çocuğum olmazsa görüp üzülmiyim diye..şimdi aldığım kıyafetler ist da annemlerin orda dolapta kutularda duruyor..yani sizi çok iyi anlıyorum..ben hamile kalamazken başkalarının çocuğu olduğunda onlara patik ördüm götürdüm..insan çok üzülüyo..eşimin iş arkadaşının eşi doğum yaptı..eşime ben gitmicem bebek görücek durumda değilim dedim..bebek göremiyodum dayanamıyodum..bu duygulardan geçmiş biri olarak sizleri en iyi ben anlarım emin olun..bu zamana kadar bebeğe olan özlemim ne kadar büyükse şuan o kadar büyük kaybetme korkum var..sürekli dua ediyorum..
sizler de hamile kalcaksınız inanıyorum buna ben..gönlünüzü ferah tutun..görüşürüz canyoldaşlarım..

günaydın arkadaşlar..inşallah bugün hiçbrmiz kırmızıları görmeyiz.. bir de dikkatim çekiyor.. hamile kalan olmuyor olmuyor sonra bri çıkıyor peşinden mutlaka bir kişinin daha haberi geliyor..inşallah yakında hepimiz zincir kurarız..patır patır... bu arada ciğerlerimi fena üşütmüşüm hırlıyorum..öksürük çok fena..doktora gtmedim bitki çaylarıyla geçiştiriyorum ama napsam ki?? hamile olablme ihtmalimiz oluyor sonuçta..ne dersiniz??

çok gecmış olsun ilaç almamaya calış ama ya bebışın varsa:81: benım bugun doktorun sayışına göre 30.gunum durmadn ıç çamasırıma bakıyorum ama bugun olurum heralde belırtıler bayagı var inş yakında dediğin zinciri kurarz

canım ya bende seni çok merak etmiştim.inşllh bebişini Rabbim sana bağışlar.yalnızlığın ne zor olduğunu bilirim.çünkü bende ailemden ayrı bir şehirde hiç bir tanıdığım olmadan yaşıyrm.eşim askeri personel olduğu için.ama güçlü ol ki bence sen çok güçlüsün.

Günaydın arkadaşlar,
Bugün klomenin 5. günü. Akşam sonuncuyu içeceğim.
P.tesi günü adetin 13.günü oluyor dr. a gideceğim.
Çalışmalara dr.un söyleyeceği günlerde mi başlasak, yoksa
Yarın itibariyle başlasak mı bilimedim. Yarın 10.gün oluyor erken sanırım.
Burada okuduklarıma göre klomen yumurtayı geliştiriyormuş ama çatlaması geç oluyormuş.
Siz ne dersiniz arkadaşlar. Nasıl yapmalı?

Günaydın canım...
Geçmiş olsun. Benimde aynı sorunum var, geçen hafta dr.a gittim afedersin balgam sökücü, kas gevşetici birde antibiyotik verdi. Jinekolog ile görüştüm bana antibiyotik hariç diğerlerini alabileceğimi söyledi. 5 gün kadar kullandım ama sonra bıraktım. İnsanın içi rahat etmiyor.
Bende göğüs bölgesi rahatlasın diye Vıcks sürüp, sıcak tutmaya çalışıyorum.

günaydınnnn.inşallah yaa benim bugün 30. günümm inşallah gelmezzz test yapsammı yapmasammı diye düşünüyorum ama teste çıkmadığını söylüyorlar arkadaşlar. kanda baktıracağım ama bi kaç gün geçsin istiyorum nasıl sabredeceğim onuda bilmiyorum da...:)
geçmiş olsun canım
sürekli sıcak bişeyler iç doktora gitme sen yinede riske atma. yani sen bilirsin ama ben gidemezdim...

günaydın.bence siz çalışmalara başlayın.bu işler hiç belli olmuyo.

arkadaşlar merhaba. çok uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum ancak üyeliğimi şimdi yaptım daha, ben de aranızdayım artık :)
ben de serophene kullandım geçen ay ilk kez ama adetimin 13. gününde kontrolümün olduğu gün yine kanamam oldu. şimdi bekliyoruz, cuma günü tekrar gidicem doktoruma, sanırım dozunu arttıracak. Allah hepimiz için hayırlısını hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

gunaydın papatya gunlerımız aynıydı sneınle bnmde bugun 30. gunum ama bugun yarın olcakmıs gıbıyım hıssedıyorum sende durumlar nasıl inş hamileyizdir bende dayanamıyorum gıb olmazsa yarına kantesti yaptırcm bugunde evdeyım kendıme sureklı iş buluyorum zaman gecsın dıye hepimizn hakkımızda hayırlısı olur ıns

hoşgeldin canım.tedavin hayırlı olsun.

evet yeşimcimm inşallah hamileyizdir. o kadar gün geçtide bugünü geçiremiyorum. benim adetim olacağı zaman fazla ağrım falan olmazdı şimdide yok hiç bişey:) ama kasıklarıma arada bi iğne batar gibi oluyo çok acıyo birkaç gündür oluyo sürekli bilmiyorum nedendir?

hoşgeldin canım.
inş. hemen hamile kalırsınn.. haberlerini bekliyoruzzz

normalde adet öncelerı öyle batmalar olmuyorsa belkı guzel bıseyler oluyordur oralarda hadı bakalım ıns guzel haberler verırsın ama ben kendımden umutlu deılım artık zaman gectıkce daha bı gerılıyorum daha bı kendımı dınlıyorum belım cok fena karnım göğüslerim her bı yeırm ümitlenme boşuna dıyor sankı gerçi bi arkadaş hamılelık belırtılerı adet belırtılerı gıbı demıstı ama ne bılım kendımı olumsuz duruma hazırlıyorum bakalım Rabbım herseyın hayırlısını bilir

Canım yazılarını okurken iş yerindeyim, gören olur demedim ağladım... Gerçekten durumun çok zor. İnşallahh Rabbim yavrunu sana bağışlar. Ardından bir kaç tane daha melek nasip eder ve sana can yoldaşı, hayırlı evlatlar olurlar.
Aramıza hoş geldin arkadaşım. Tedavin hayırlı olsun. Ama ben adetinin 13. günü ne kanaması yaşadğını anlayamadım. İnşallah fazla beklemez biran önce kavuşursun meleğine.

yok olmuyordu canım yaa. inşallah canım sendende güzel haberler bekliyorum.evet bende okudum adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı gibi diye.yaa öle düşünme ben geçen ay hergün ağladım olmayacak diye. yazık eşimde benimle birlikte oturdu ağladı sen üzülüyosun diye. ama bu ay 1 defa ağladığımı hatırlıyorum. ilk olunca o zaman çok takmıştım ama bu ay rahattım inşallah canım hepimiz olumlu sonuçlar alırız. hemen haber ver tamammı. ben pazartesi yaptırsammı diye düşünüyorum testi ama o zaman kadar nasıl dayanacağım onuda bilmiyorum:) ne yapayım yaaa bana bi akıl verin doktoru aramayada utanıyorum daha adet günüm geçmediği için:) çok paronayakımm he he :)

kızlar doktora gittm dedim ki hamilelik olabilir tedavdeyim. o da güvenli diyerek aksef antibiyotik 500lük ve parol verdi. ben de doktoruma gittm gösterdim,aynı hastanedeler. o da kullan brşey olmaz dedi..içinde de doktor kontrolü altında kullanılabilr diyor..br de hayatımda bu kadar bel ağrım olmamıştı.. hatta hiç olmamıştı. dayanamayacak kadar çok ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…