cnm hadi hayırlısı ins hamilesindiryok olmuyordu canım yaa. inşallah canım sendende güzel haberler bekliyorum.evet bende okudum adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı gibi diye.yaa öle düşünme ben geçen ay hergün ağladım olmayacak diye. yazık eşimde benimle birlikte oturdu ağladı sen üzülüyosun diye. ama bu ay 1 defa ağladığımı hatırlıyorum. ilk olunca o zaman çok takmıştım ama bu ay rahattım inşallah canım hepimiz olumlu sonuçlar alırız. hemen haber ver tamammı. ben pazartesi yaptırsammı diye düşünüyorum testi ama o zaman kadar nasıl dayanacağım onuda bilmiyorum:) ne yapayım yaaa bana bi akıl verin doktoru aramayada utanıyorum daha adet günüm geçmediği için:) çok paronayakımm he he :)
arkadaslar pazar catlatma iğnemi vurdurmustum sabah 9.30 da pazartesi aksam 10.30 gibi öle bi sancım olduki -2,3 saat sürdü- onda çatladı sanırım yumurtam pzr,pzt,salı çalısma yaptıkama bügun yine kasıklarımda ağrım var sizde de aynı etkileri yaptı mı iğne merak ettim:26:
arkadaşlar merhaba. çok uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum ancak üyeliğimi şimdi yaptım daha, ben de aranızdayım artık :)
ben de serophene kullandım geçen ay ilk kez ama adetimin 13. Gününde kontrolümün olduğu gün yine kanamam oldu. şimdi bekliyoruz, cuma günü tekrar gidicem doktoruma, sanırım dozunu arttıracak. Allah hepimiz için hayırlısını hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
gunaydın papatya gunlerımız aynıydı sneınle bnmde bugun 30. Gunum ama bugun yarın olcakmıs gıbıyım hıssedıyorum sende durumlar nasıl inş hamileyizdirBende dayanamıyorum gıb olmazsa yarına kantesti yaptırcm bugunde evdeyım kendıme sureklı iş buluyorum zaman gecsın dıye hepimizn hakkımızda hayırlısı olur ıns
kızlar doktora gittm dedim ki hamilelik olabilir tedavdeyim. o da güvenli diyerek aksef antibiyotik 500lük ve parol verdi. ben de doktoruma gittm gösterdim,aynı hastanedeler. o da kullan brşey olmaz dedi..içinde de doktor kontrolü altında kullanılabilr diyor..br de hayatımda bu kadar bel ağrım olmamıştı.. hatta hiç olmamıştı. dayanamayacak kadar çok ağrıyor.
arkadaslar pazar catlatma iğnemi vurdurmustum sabah 9.30 da pazartesi aksam 10.30 gibi öle bi sancım olduki -2,3 saat sürdü- onda çatladı sanırım yumurtam pzr,pzt,salı çalısma yaptıkama bügun yine kasıklarımda ağrım var sizde de aynı etkileri yaptı mı iğne merak ettim:26:
üfffff yaa iğne miğne para etmedi yine gördüm kırmızıları hemde bırak 28-30u erken oldum bu ay mübarek beni hiç strese sokmadı gelicekmi diye pat diye erkenden geldi :))). umutlu bacım beni listeden silebilirsin ocak ayı için şubatı hesaplayınca yazarım. maaalesef bu ay olmadı darısı adet olmayan kardeşlerimin başına...
papatya ve senden inşallah güzel haberler alırız..büyük bir merakla bekliyorum..
yok olmuyordu canım yaa. inşallah canım sendende güzel haberler bekliyorum.evet bende okudum adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı gibi diye.yaa öle düşünme ben geçen ay hergün ağladım olmayacak diye. yazık eşimde benimle birlikte oturdu ağladı sen üzülüyosun diye. ama bu ay 1 defa ağladığımı hatırlıyorum. ilk olunca o zaman çok takmıştım ama bu ay rahattım inşallah canım hepimiz olumlu sonuçlar alırız. hemen haber ver tamammı. ben pazartesi yaptırsammı diye düşünüyorum testi ama o zaman kadar nasıl dayanacağım onuda bilmiyorum:) ne yapayım yaaa bana bi akıl verin doktoru aramayada utanıyorum daha adet günüm geçmediği için:) çok paronayakımm he he :)
papatya ve senden inşallah güzel haberler alırız..büyük bir merakla bekliyorum..
merhaba canlarım..ben ınternete giremiyorum pek..dün gene bi kanamam oldu hafif derecede..dr kanaman olursa beni ara demişti aradım..iğne verdi bana..eve eczacı çağır,sana dediğim iğneyi yapsın dedi iğne oldum..sürekli yat kalkma dedi gene..şuan bişey yok ama çok stres oldum her dk afedersiniz kan var mı diye çamaşırıma bakmaktan paranoyak oldum..bugün şuan iyiyim..
canım çok sıkık..ben istanbuldan antalyaya evlendim..burda kimsem yok ailem ist da..eşimin ailesi desen zaten hiç olmasınlar..bayramdan bayrama bi bayramlaşırım o kadar..o kadar kötüyüm ki yemek yapıcak bile kimsem yok canım sıkık annem gelemiyo çünkü kardeşim hasta..onun durumu benden kötü..ciddi rahatsızlığı var..kafam o kadar dalgın ki alyansımı bile kaybettim yaa..nerde bilmiyorum valla..
bana dua edin nolur duaya ihtiyacım var..çok yalnızım çok korkuyorum..günlerim yalnızlıkla zorlukla ve korkuyla geçiyo bu ara..hele yalnızlık o kadar zor ki..hastaneye bile tek gidiyorum otobüsle eşim çalışıyo çünkü..
neyse sıkmıyım sizi..bende son durum bunlar..şuan kanda beta hcg m çok güzel yükseliyo ama arada kanamam oluyo..iğne olup yatıyorum anlıcağınız..
ben arada girerim..kendinize iyi bakın canlarım..görüşürüz..
selam kızlar.ya ben çatlatma iğnemi olalı üç gün oldu.ama adet sancısı gibi ağrılarım var.bir tane yumurtam vardı onada bişeymi oldu diye üzülüyorum.birde çok sık idrara çıkmaya başladım.neden olabilir sizce.
normal bı durum gıbı gorunuyo bnmde burdakı bazı arkadaslrında ıgneden sonra kasıkta batmaları oldu bu yumurtan catladıgından oluyor sanırım hakkında hayırlısı olsun ınş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?