Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

tşk ederim cevabın için 4 ocak sat,evet benim de hiç yumurtam oluşmadı ilk tedavim ve klomen kullandım kist oluştu ona rağmen iğne verdi ama kisti önemsemememi söyledi iğneleri oldum dün kontrolüm vardı 1 yumurtam olmuş 19 mm solda çatlatma iğnesi vermicem bu ay dedi ama aldırdınız dedim o zaman 12 de yap dedi bugün öğlen 12 de yaptım iğnemi ...eğer gebelik olmazsa adetimin 4 yada 5.günü tekrar gidicem öyle dedi...

Canım geçmiş olsun. Stres yapmamaya çalış bol bol dinlen. Dr.unun dediklerini uygula lütfen.
Yalnızlık konusuna gelince haklısın çok zor.... Ancak eşinin ailesi yakınsa yardım istemekten çekinme. Bugün sana ise yarın onlara... Hastalık hepimiz için.

ben gittim test aldım yaptım negatif çıktı. üzülmem diye düşünüyodum ama moralim çok bozuldu ya. bu strese daha fazla dayanamayacağım yarın bende gideceğim doktora bakalım artık hayırlısı...

umutlu ,cnm benim tarih yanlıs sölemişim değiştirdim bi problem olmaz ins

tabiki değişebilir cnm,ovulasyon testi,akıntı kontrolü ön bilgi edinmeni sağlıyor ya da dr kontrolu o yüzden gün asırı ilişki öneriyolar ki sansın daha cok olsun.Bi yazı okumustum bi bayanın iğneden 4 gün sonra çatlamıs yumurtası normalde 36 saat diyor ya drlar.o yüzden bol çalısıp kacırmamak lazım kolay gelsin

Selam kızlar. Adet günleri yaklaştıkça herkeste bi nolacak acaba merakı olmuş umarım tüm bekleyen ler güzel sonuçlar alırlar ve kırmızıları görmezler. Biliyorum söylemesi kolay ama içinizi ferah tutun. Benim bugün 27. gün ama adet belirtilerim 2 gün öncesinden başladı bile. Nedense klomen bende adet belirtilerini bayaa öne çekti daha 4-5 gün kala karnım ağrımaya başlıyo. O yüzden kendimi hazırladım artık bu ay da olmadığına . Önümüzdeki ayı düşünmeye başladım kendimi öyle oyalıyorum. Hadi bakalım sizlerden güzel haberler gelir inşallah..

hayırlısı inşallahhh

cnm bn ıdrar testı yapmıcm gece hfta 3-4gun vardı daha gunume dayanamadım yaptım olumlu sonuc almıyacagımı bılıdıgım halde nasıl uzuldum oyuzden sımdı hıc yapmam dahada kotu olurum yaparsam kan testı yaparım olmasam ıns yarın bı gıdıyım dıyorum:18: bıde bı arkadaş burda yazmıstı gecen kan testı pozıtıf olmasına ragmen ıdrar testı negatıf cıkmıs o yuzden guvenme bence hayırlısı ıns sen ıcını ferah tut

Anladım canım. sağol.
Benim 2 düşüğüm olmuştu. Bu iki gebeliğimde ilaç kullandığım için korunuyorduk.
Hani riskli günler adetin ortasına denk gelir düşüncesiyle adetten sonraki hafta korunmasız birlikte olmuştuk ve o dönem hamile kalmışım ben.
Tabi biz olmaz diye düşünüyorduk. Hamileliğimi öğrendiğimde eşimde bende şok olmuştuk.
O dönemlerde demek ki benim adeti takip eden 1 hafta içinde yumurtam çatlamış.

Canım öyle hemen ümitsizliğe kapılma. Tabi ümitlende demiyorum ama hamileliktede adet olacakmış gibi ağrılar oluyor. Yani karnım ağrıdı ben hamile değilim diye düşünmek yanlış olur.
Ümitsiz olmayın lütfen.
Allahın izniyle belkide halimesin... İnşallah...

şuanda aslında o kadar kötüyümkii dokunsalar ağlayacağımmm. inşallahh

ya cnm sıkma canını,eşin ve sen sağlıklısınız c sükür bugün olmassa yarın olcak bebiş Allah size sağlık,mutluluk ve huzur versin gerisi gelir merak etme.Bazı insanların hemen olur bazılarının ise beklemesi umutla sabretmesi lazım ki biz 2. gruptayız sanırım.Kafanı dağıtcak bişilerle uğraş bugünlerde sonrada bize vakti geldiğinde güzel haberi ver ok

Son düzenleme:
şuanda aslında o kadar kötüyümkii dokunsalar ağlayacağımmm. inşallahh

sıkma canını canım cok dua edelım ıns Rabbım hayırlı zaman ne zmn bılıyor bende cok sıkıntılıyım suan ama kendı kendımı tesellı etmeye dua etmeye calısıyorum hep hayırlısını isteyelım ıns Rabbım en kısa zamanda dualarımız hayırlısıyla kabul eder

Sağol canım keşke dediğin gibi olsa tabi. Hamile kalan bazı arkadaşlar diyorlar adet belirtileri ile aynı diye. Ama işte bu benim 3 klomen kullanışım. Adetlerin düzenini değiştirmedi sayılır 29 günde falan oluyor ama işte geçen 2 aydır hep 25. gün karın ağrıları adet sancısı gibi başladı. BU ay da aynısı olunca bende kendimi hazırladım . Hamileysem dünyanın en mutlu insanı ben olurdum heralde keşke olsa. Umarım güzel haberler alırız hepimiz tüm isteyenler tüm bekleyenler hep öyle diliyorum.

aynen canım ben de pazar vuruldum.aynen çalışmalar bizde de oldu yumurtalarım çatladı ve sancılar bende de var. gerçi fena da üşüttüm herşey karıştı..

değişebilir bence. çünkü yumurtlama değişebilir.büyümeleri değişebilir. mesela benim adetlerim düzenli ama bu ay 20.günlerde çatladı.. düşün artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…