Sağol canım keşke dediğin gibi olsa tabi. Hamile kalan bazı arkadaşlar diyorlar adet belirtileri ile aynı diye. Ama işte bu benim 3 klomen kullanışım. Adetlerin düzenini değiştirmedi sayılır 29 günde falan oluyor ama işte geçen 2 aydır hep 25. gün karın ağrıları adet sancısı gibi başladı. BU ay da aynısı olunca bende kendimi hazırladım . Hamileysem dünyanın en mutlu insanı ben olurdum heralde keşke olsa. Umarım güzel haberler alırız hepimiz tüm isteyenler tüm bekleyenler hep öyle diliyorum.
değişebilir bence. çünkü yumurtlama değişebilir.büyümeleri değişebilir. mesela benim adetlerim düzenli ama bu ay 20.günlerde çatladı.. düşün artık..
Değiştiğine bende inanıyorum artık.
Ama anlamadığım şu var.
Benim gittiğim dr. klomen verdi. 5.gün 5 gün kullan dedi. Sonra 4 gün ilişki yok sonra gün aşırı demişti.
Beni kontrol için çağırmadı bile. Ben sordum gerek yok dedi.
Bu işi bilen dr.lar nasıl oluyor da yumurtaların durumuna bile bakmadan tahmini tarih verip şu gün çalışın diyorlar anlamıyorum.
Hayır belki benim yumurtam 10. gün çatlayacak,
Acaba klomen kullandığım için çatlama zamanı uzuyor olabilir mi?
Dr.lar onun için mi böyle söylüyor... Ay şimdi günahlarını almış gibi hissettim kendimi.
Değiştiğine bende inanıyorum artık.
Ama anlamadığım şu var.
Benim gittiğim dr. klomen verdi. 5.gün 5 gün kullan dedi. Sonra 4 gün ilişki yok sonra gün aşırı demişti.
Beni kontrol için çağırmadı bile. Ben sordum gerek yok dedi.
Bu işi bilen dr.lar nasıl oluyor da yumurtaların durumuna bile bakmadan tahmini tarih verip şu gün çalışın diyorlar anlamıyorum.
Hayır belki benim yumurtam 10. gün çatlayacak,
Acaba klomen kullandığım için çatlama zamanı uzuyor olabilir mi?
Dr.lar onun için mi böyle söylüyor... Ay şimdi günahlarını almış gibi hissettim kendimi.
cnm haklısın yumurta takibi yapan doktorlar adetin 3.günü çağırıp ilaç verio,ilaç bitio adetin 10.günü tekrar çağırıyo yumurta boyutuna bakıo gelişme normalse 13.günü tekrar çağırıyor eğer yumurtan 17 ml-24 ml aralığındaysa çatlatma iğneni yaptır dio.Buda adetinin 14.gününe denk geliyor.zaten iğne yaptırınca 36 saat içinde çatladığı için hesaplayıp şu günler çalısın diyor doktorlar.Genelde böle yani..ama bence baska bir doktora daha gitmelisin.Umarım yardımcı olabilmişimdir
valla bilemyorum ki..aslında çağırması gerek. çünkü ben kullandım btt 3 gün sonraydı sanırım çağırdı baktık ki büyümemş. büyüseydi şimdiye büyümesi gerekirdi dedi.3 gün sonra bi daha bakalım ded. o zaman gittğmde büyüdü.ve çatlatma iğnesi verdi. sonraki 2 gün peşpeşe ilişki demişti.ertesi gün gttğmde çatlamış dedii.uzun sözün kısası bu ilaçlarla da yumurtanın nezaman büyüyeceği belli olmuyor..hatta hiç büyümeyedebilir.ben bu ay nerdeyse 3 güne bir doktordaydım. şimdi adet zamanını bekliyorum.bende de problem şu bundan önceki adetlerim biri 2 kasım sonuncu ise 24 aralıktı hamlelk yaşadım düşük falan neyse. normalde 24ünde bekliyorum ama bu ilaçlarla değişebilir ve önceki adetlerin arası 50günden fazlaydı ve benim dölllenmem hani 2 aralıkta gelmesi gerekirdi ya ondan sonraki bir tarihte gerçekleşmiş... karışık yani. ben bu ay 30a kadar beklerim olmazsa giderim diyom.olursa zaten 3. gün gidilecek..
Canım yani dr.un 15.gün mü büyümüş dedi.
Haklısın... Ne zaman büyüyüp çatlayacak hiç belli olmuyor.
Galiba birazda fazla dinliyoruz kendimizi.
Aslında tamam klomeni alsak, ondan sonrası için bizi şöyle 2 hafta kadar tatile gönderseler.. yesek , içsek, eğlensek bunları hiç düşünmesek... Ne güzel olurdu yaaaaa.
Canım yani dr.un 15.gün mü büyümüş dedi.
Haklısın... Ne zaman büyüyüp çatlayacak hiç belli olmuyor.
Galiba birazda fazla dinliyoruz kendimizi.
Aslında tamam klomeni alsak, ondan sonrası için bizi şöyle 2 hafta kadar tatile gönderseler.. yesek , içsek, eğlensek bunları hiç düşünmesek... Ne güzel olurdu yaaaaa.
benim ilaç 5.günü başladı 9. günü bitti. 12. gün çağırdı büyümemişti 18 de bi daha gittim bekleyelim dedi. 21 de tamam dedi ve iğne cısssssssssss...
mrb arkadaşlar..bikaç dk lığına sizlere bakayım dedim..sizleri çok merak ediyorum girmezsem neler yapıyosunuz aklım sizlerde sohbetlerinizde kalıyor..kendimi iyi hissettiğim an bikaç dk lığına da olsa size bakıyorum..
bana yorum yazan arkadaşlarım "ELFİDA,PRETTY,UMUTLU,SEVDE,EKİN05" desteğiniz için durumuma üzüldüğünüz için hepinize tşk ediyorum..dualarım sizlerle..
burdaki tüm arkadaşlarımla..şimdilik iyi geceler..
cnm bn ıdrar testı yapmıcm gece hfta 3-4gun vardı daha gunume dayanamadım yaptım olumlu sonuc almıyacagımı bılıdıgım halde nasıl uzuldum oyuzden sımdı hıc yapmam dahada kotu olurum yaparsam kan testı yaparım olmasam ıns yarın bı gıdıyım dıyorum:18: bıde bı arkadaş burda yazmıstı gecen kan testı pozıtıf olmasına ragmen ıdrar testı negatıf cıkmıs o yuzden guvenme bence hayırlısı ıns sen ıcını ferah tut
ya cnm sıkma canını,eşin ve sen sağlıklısınız c sükür bugün olmassa yarın olcak bebiş Allah size sağlık,mutluluk ve huzur versin gerisi gelir merak etme.Bazı insanların hemen olur bazılarının ise beklemesi umutla sabretmesi lazım ki biz 2. gruptayız sanırım.Kafanı dağıtcak bişilerle uğraş bugünlerde sonrada bize vakti geldiğinde güzel haberi ver ok
canım ben dün dayanamadım kan testi yaptırdım NEGATİF çıktı adetimde gelmedi.
sıkma canını canım cok dua edelım ıns Rabbım hayırlı zaman ne zmn bılıyor bende cok sıkıntılıyım suan ama kendı kendımı tesellı etmeye dua etmeye calısıyorum hep hayırlısını isteyelım ıns Rabbım en kısa zamanda dualarımız hayırlısıyla kabul eder
bende çok rahattım. bu kadar üzüleceğimi bilmiyorumallah hepimizin yardımcısı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?