Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

pazartesi doktora gideceğim bakalım ne olacak. aslında bugün gitmek istiyorum ama bilmiyorum yaa moralim çok bozuk gitmekte istemiyorum. neyse canım hepiniz çok saolunn (

kanda baktır bakalım umudumuz sensin yeşimcim haberlerini bekliyoruz

Bir sürü yeni arkadaş katılmış ben yokken hepiniz hoşgeldiniz inşallah hepinizin tedavisi olumlu sonuç verir umudunuzu kaybetmeyin unutmayın ki onlar beklemediğimiz anda çıkıp geliyorlar bende siz gibiydim yumurta büyüdümü büyümedimi çatladımı oluştumu derken bi bakmışım hamileyim şimdi 4,5 aylık oğluşum var sıkmayın kızlar canınızı stersten uzak durun olur mu

canım bnm bu kadar sabırlı oldugumu bılmıyordum ama çok korkuyorum negatıf cıkmasındansa adeteın gelmesını beklemeyı tercıh edıyorum işte kendımı hazırlıyorum bu arada bu ay olmadı dıger aya dıye sende yoksa bıle doktora gıt bence bugun en azından neyse söylesın sende pazartesıne kadar toparlr önüne bakarsın artık kan testını yapmıssın madem kesın sonuc ıcın doktoruna gorun haftasonu hep bunu dusunursun yoksa Rabbım yardımcımız olsun

çok sukur sız kavusmussunuz bebışınıze Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdırsın ıns darısıda bıze olur ıns hamılelerın duaları kabul olurmus duA edın bızlere:18:

çok sukur sız kavusmussunuz bebışınıze Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdırsın ıns darısıda bıze olur ıns hamılelerın duaları kabul olurmus duA edın bızlere:18:

canım ben doğum yaptım hamile değilim inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize

amın cnm sıkıntılı surecler gecırıyoruz ama Rabbım goruyordur en kısa zamanda bızlerıde guldurursun ıns Allahım:85:

yeşimcim papatyacım...kan tahlili yaptırsanız bi de...belki idrarda cıkmıyordur...hem inşallah bi sonraki aya yeni umutlarla başlarız hep birlikte..canınızı sıkmayın lütfen......biliyorum zor bir süreç..bende bu ay cok umutlanmıştım ama yine olmadı...bugün günde 2 kez olmak üzüre klomene başlıyorum..ama benim ilk kez yumurta takibi yapılacak..hayırlısı ....

dün benim adet günümdü canım gelmedi bende dayanamadım gittim kan tahlili yaptırdım kocaman 00 yazıyordu. ama hala adetim gelmedi
seninde tedavin hayırlı olsun canımm

hayırlısı ıns cnm cokçok dua et ıns bu sefer olur ben yapmamayı duusnuyorum ama bakalım oda dayanabılırsem cunku olacagımı dusunuyorum bakalım hayırlısı artık
yumurta takıbı derken sadece klomen mı kullandın sonrasında yumurtalara bakılıp ıgne vurulmadımı

pardon yanlıs anlamısım ne mutlu sana sağlık sıhhat versın Allah bebeğıne ailesine:)
hamıle kalmadan ne kdr bekledın ne kulandın kac gunun gecınce ögrendın bı bahsedermısın

8 ayın sonunda hamile kaldım kimyasal gebelikti düştü sonra 1 ay adet gördüm diğer ayda hamile kaldım tekrar 8 ay boyunca yumurtalar gelişmedi çatlamadı klomen kullandım pregnyl kullandım ama hamile kalmadan önce incir+havuç suyu kürü kullandım ben ununla hamile kaldığımı düşünüyorum hatta doktorum 12.gün yumurtalarıma baktı ve hiç oluşmadığını söyledi bende kızdım kürleri bıraktım 14. gün yumurtalarım gelişmeye başladı doktor şu günlerde ilişkiye gir dedi bende girdim kendimi hiç kasmadım ilişkiden sonra yatmadım rahattım adetimin 24. günü kanda progesteron baktırdım yanında bide beta baktırdım ve sonucum 51 çıktı daha adetime 5 gün vardı 2 gün sonra tekrar baktırdım 155 olmuştu ve sonrası da yavrum kucağımda takmayın kızlar kafanıza

ben hatsanede çalışıyorum doktorumda burda olduğu için hep kontrolü altındaydım her kafama takılanı sorup geliyordum burda arkadaşlarım bişeyler soruyordu doktoruma sorup onlara cevap veriyordum

sende uzun bı sure ugrasmıssın ama çok sukurkı sonuç vermış
iğne olalı 17gun gectı adetımınıde 28.gunu bugun varsada yoksada kanda bellı olur artık dımı bi cesaret edıp yaptırsam ama neyse ya bıraz daha beklıyım :18:

iğne yapıldıktan sonra 14. gün belli oluyor diye biliyorum aklımda kalacak geldimi gelmedimi diye düşüneceksen bence kanda baktır derim ben adetime 5 gün kala öğrenmiştim

canım ben derim ki baktır gebelik varsa kanda erken olsada çıkar yoksa zaten çıkmıyor 32 gün olmuş yaptır bence inşallah hamilesindiir birde iğneden sonra 14 15. günlerde çıkıyomuş yani

ben hatsanede çalışıyorum doktorumda burda olduğu için hep kontrolü altındaydım her kafama takılanı sorup geliyordum burda arkadaşlarım bişeyler soruyordu doktoruma sorup onlara cevap veriyordum

canım sende iğneden sonra nasıl belirtiler oldu yani hissettin mi benim iğneden sonra 7. günüm kasıklarımda batmalar var bide göğüs uçlarım hassaslaştı başka birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…